Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα αιτηση σημερα στο ρουφ για να κοψω την αναβολη και να μπω Σεπτέμβρη στρατο....ομως βγηκε 1 δυσκολο μαθημα που ειχα δωσει και τελικα δεν το περασα...τωρα θελω να ακυρωσω αυτη την αιτηση για διακοπη της αναβολης γινεται? Τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω, θα πάρω το ρίσκο να πω οτι οχι δεν γίνεται. Σε αυτά τα πράγματα πρώτα περιμένουμε να ανακοινωθεί ο βαθμός και μετά κάνουμε το οτιδήποτε για τον στρατό. Τώρα.... μόνο αν έχετε γνωστό από στρατολογία ίσως μπορεί να κάνει κάτι.

Δημοσ.

Με μια μερα αιτηση δεν μπορουν να την παρουν πισω...εννοω δεν εχει περασει καιρος μονο μια μερα..δεν γινεται να κανω κατι ή εστω να την παω μεταγενεστερα...τον νοεμβρη παραδειγμα?

Δημοσ.

Αυτό που θυμάμαι εγώ όταν πήγα εγώ είναι οτι δηλώνουν την αναβολή από υπολογιστή σε κάποιο σύστημα, απλά σου δίνουν το χαρτί με την σφραγίδα στο τέλος. Οπότε με βάση αυτό που θυμάμαι, η διακοπή της αναβολής έχει δηλωθεί ήδη.

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω δεν μπορεις, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι 

1)να ευχεσαι να δινεις το μαθημα πριν μπεις (συνηθως μπαινεις κατα τις 10 Σεπτεμβρη)

2)επικοινωνεις με τον καθηγητη του εξηγεις την κατασταση και ζητας να δωσεις το μαθημα νωριτερα αν μπορεις

Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι:

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Φ.429.1/5/150045/2006 - ΦΕΚ 34/Β'/18.1.2006

Εχεις δικαιωμα 1 μηνα υπαναχωρησης απο την ημερα που εκανες αιτηση διακοπης...ισχυει?

Δημοσ.

Και περα απο αυτο, δεν εχεις ακομα δικαιωματα σαν φοιτητης? Πρεπει να σε αφησουν να πας να το δωσεις νομιζω.

Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι:

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Φ.429.1/5/150045/2006 - ΦΕΚ 34/Β'/18.1.2006

Εχεις δικαιωμα 1 μηνα υπαναχωρησης απο την ημερα που εκανες αιτηση διακοπης...ισχυει?

Φίλε μου το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην στρατολογία της πόλης σου και να ρωτήσεις... 

Καλό και χρυσό το insomnia άλλα εσύ ρωτάς συγκεκριμένα πράγματα που ακόμα και κάποιο μέλος που είναι στρατιωτικός αν δεν είναι στρατονόμος ίσως να μην γνωρίζει να σου απαντήσει με σιγουριά

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει αναβολή στράτευσης κατά μια σειρά για κοινωνικούς λόγους, όπου μπορείς να επικαλεστείς βασικά οτιδήποτε. Δεν σημαίνει και ότι θα την πάρεις βέβαια.

Δημοσ.

Και περα απο αυτο, δεν εχεις ακομα δικαιωματα σαν φοιτητης? Πρεπει να σε αφησουν να πας να το δωσεις νομιζω.

αχαχουχα

φυσικά και δεν πρέπει 

όταν μπήκα εγώ επί καταλήψεων ίσα ίσα που πρόλαβα να δώσω 5 μέρες πριν παρουσιαστώ (από κει που υπολόγιζα να κάθομαι ένα μήνα+) το τελευταίο και άλλοι στο κέντρο έκλαιγαν  

μόνο ένας από την επιλαρχία μου έφυγε να δώσει μετά από τηλέφωνο υποθέτω, οι άλλοι μπάλες 

Δημοσ.

αχαχουχα

φυσικά και δεν πρέπει

όταν μπήκα εγώ επί καταλήψεων ίσα ίσα που πρόλαβα να δώσω 5 μέρες πριν παρουσιαστώ (από κει που υπολόγιζα να κάθομαι ένα μήνα+) το τελευταίο και άλλοι στο κέντρο έκλαιγαν

μόνο ένας από την επιλαρχία μου έφυγε να δώσει μετά από τηλέφωνο υποθέτω, οι άλλοι μπάλες

Ειδικά απο κέντρο νεοσυλλέκτων νομιζω ΔΕΝ γίνεται να σε δώσουν προτού ορκιστείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...