Melissa_virus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Παιδιά εδώ και κανα μήνα έχει χαθεί ή επιφάνεια εργασίας στο windows 10. Πως την επαναφερω? Δεν ξέρω αν χάθηκε από κάποιο συνδιασμό πλήκτρων ρυθμίσεων κλπ 'η από κάποια κωλοαναβαθμιση. Δεν χειρίζομαι εγω το pc... ευχαριστώ πολυ
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Για κάνε ενα διπλό κλικ κάπου σε ενα κενό.
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Κατέβασε για αρχή το Classic Shell να βάλεις ένα start menu emulator να κάνεις τη δουλειά σου και μετά θα μπορέσεις να πάς και στην επιφάνεια εργασίας. Το άλλο είναι να έχει μεταφερθεί, οπότε όπως είπε ο παραπάνω δες μπας κι επαναφερθεί. 1
overpower Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Για δοκιμασε να βαλεις ολα τα εικονιδια σε ενα φακελο μηπως εχει θαφτει απο κατω
Melissa_virus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Βασικά δεν υπαρχει καθόλου. Δεν είναι ότι υπάρχει αλλά ειναι άδεια. Μονο αυτό βγάζει μόλις ανοίγουν τα windows. Από φακέλους αμα πας βλέπεις επιφάνεια, με ότι word υπήρχε εντός κλπ.Όταν λέμε έχει μεταφερθεί, πως το εννοούμε? μέσα στη φακελοδομη του χρήστη να είναι κάπου αλλού? Εκεί μέσα φαίνεται κανονικά στο δέντρο.Το classic shell που το βρίσκω? Λίγο ασχετη με τα windows 10... edit: οκ το βρήκα το classic shell. θα το βάλω εντός ολίγου. βασικά δεν βλέπω να έχει τα ελληνικά όμως σαν γλώσσα παρενθεσης. στην φωτο αμα πατήσεις εκεί τέρμα δεξιά που λέει επιφάνεια εργασίας, ανοίγει απλά ο φάκελος με τα αρχεία. όχι η επιφάνεια όπως θα έπρεπε να είναι. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Λοιπόν τελικά βλακίες έλεγα. Πρώτον το classic shell έβαλε το start menu και είνια και στα ελληνικά και έγινε ποιο γλυκούλι επιτέλους.Ναααιιιιιι! Επιτελους εμφανίστηκε η επιφάνεια εργασίας!!! ψάχνοντας στο ιντερνετ, βρήκα ότι κάπου υπάρχει μια επιλογή tablet mode μέσα στις ρυθμίσεις, στο system. όπως εμφανίζονται στα windows 10 η πρώτη κατηγορία από αριστερά... από τα αριστερά έχει ένα μενού που λέει tablet. από εκεί έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και επιτέλους βλέπω desktop! ήμαρτον δλδ.https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/desktop-tile-missing-on-windows-10/7348af46-367f-4321-ba66-03bb344415e7εδώ ποιο αναλυτικά γιατί δεν εγώ με βάση αυτό έβαζα τις επιλογές στην τύχη... όχι ότι είναι και πολλοί οι πιθανή συνδιασμοί. ευχαριστώ πολύ
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Με αυτό το tablet mode είχα σπάσει τα ball μου πριν ενα χρόνο. 1
Neg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=o_XaJdDqQA0 1
Melissa_virus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δεν είναι δικό μου το pc μωρέ . Και δεν χρησιμοποιώ τα windows 10
m32s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αυτό το classic shell το είχα στα 8. Τώρα που το σκεφτομαι, αν ο δημιουργός του classic shell είχε φυτέψει στο πρόγραμμα κι από ένα ιό πολύς κόσμος θα πήγαινε αδιάβαστος. Στο θέμα του τίτλου τώρα, αν δεν έφταιγε το Tablet mode εδώ και πολλές εκδόσεις Windows, δεξί κλιικ στο desktop και κάπου στο μενού που ανοίγει έχει επιλογή Προβολή (View) και στη συνέχεια Προβολή στοιχείων επιφάνειας εργασίας (Show desktop icons). Τόσο απλά.
Melissa_virus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αυτό το classic shell το είχα στα 8. Τώρα που το σκεφτομαι, αν ο δημιουργός του classic shell είχε φυτέψει στο πρόγραμμα κι από ένα ιό πολύς κόσμος θα πήγαινε αδιάβαστος. Στο θέμα του τίτλου τώρα, αν δεν έφταιγε το Tablet mode εδώ και πολλές εκδόσεις Windows, δεξί κλιικ στο desktop και κάπου στο μενού που ανοίγει έχει επιλογή Προβολή (View) και στη συνέχεια Προβολή στοιχείων επιφάνειας εργασίας (Show desktop icons). Τόσο απλά. το έχω πάθει και αυτό κάποτε στα windows 7. δεν ήταν αυτό. δεν υπήρχε η επιφάνεια. δεν υπήρχε καν. υπήρχε μονο αυτό στην φωτο. στην επιφάνεια δεν υπήρχε τρόπος να έχεις πρόσβαση. κανονικά όταν ανοίγουν τα win 10 μπαίνουν στην επιφάνεια. αυτό έμπαινε στην φωτο αυτή που ανέβασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα