megaklhs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλημερα σε ολους εχω ενα θεμα με τον υπολογιστη.. Εδω και κανα μηνα με το που σπρώξει καποιος λιγο τον πύργο σβήνει ο υπολογιστής και κάνει έναν τρομερο θόρυβο σαν σκούπα ηλεκτρική που ρουφάει... Εδώ και λίγες ημερες μετα απο λιγη ωρς κλεινει εντελως μονος του κανει παλι τον ιδιο ηχο και μετα δεν ανοιγει και κανει ΜΠΙΠ μπιπ μπιπ μπιπ... Του εχω αλλαξει πάστα στον επεξεργαστή και παρολαυτα παλι το ιδιο... Εχει επανω 8gb ram τροφοδοτικό 650w καρτα γραφικων at I redeon hd 5800 σκληρός 500gb επεξεργαστής I7 920 και μητρική Asus p6t
countass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γραψε ακριβως μοντέλο του τροφοδοτικου.προσπαθησε να προσδιορισεις απο που ακριβως βγαινει ο θορυβος.μαλλον τροφοδοτικο ε; η ανεμιστηρακι cpu.ανοιξε το κουτί και κοιτα οτι ολα τα καλωδια ειναι καλα κουμπωμενα.εχει υποδοχη γραφικων η μητρικη; αν ναι,δοκιμασε χωρις την gpu σου να δεις τι κανει. 1
megaklhs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γραψε ακριβως μοντέλο του τροφοδοτικου.προσπαθησε να προσδιορισεις απο που ακριβως βγαινει ο θορυβος.μαλλον τροφοδοτικο ε; η ανεμιστηρακι cpu.ανοιξε το κουτί και κοιτα οτι ολα τα καλωδια ειναι καλα κουμπωμενα.εχει υποδοχη γραφικων η μητρικη; αν ναι,δοκιμασε χωρις την gpu σου να δεις τι κανει. Το τροφοδοτικο ειναι τελικα 750 w και ειναι powertech επισης αυτος ο θορυβος ερχετε απο το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων στην οποια ειχα αλλαξει και παστα... ολα τα καλωδια ειναι πολυ καλα και επισης ειναι και πεντακαθαρος μεσα χωρις gpu δεν γινετε γιατι δεν εχει απο μονη της καρτα η μητρικη
dancer_69 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μήπως δεν πατάει καλά η κάρτα γραφικών? Μπορεί σ' αυτό να οφείλεται το ότι σβήνει με το σκούντηγμα. Επίσης τα πολλά μπιπ που αναφέρεις(ένα διαρκείας και 3 σύντομα νομίζω) σε κάρτα γραφικών παραπέμπουν.
Le Perv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παραδιδει το πνευμα του ο ανεμιστηρας της καρτας γραφικων μαλλον. Αν ειναι μοντελο του 2009 κι εχει δουλεψει ο υπολογιστης, ειναι λογικο να τα φτυσει. Με την onboard δουλευει καλα ο υπολογιστης? (Εγω υποθετω οτι δουλευει ο ανεμιστηρας, αλλα επειδη εχει κουρασμενο ρουλεμαν, ακουμπαει η φτερωτη στο σωμα της ψυχτρας-εξου το σκουντημα που τον φρεναρει. Βλεπει η καρτα τα αμπερ του ανεμιστηρα να ανεβαινουν και δινει σημα να σβησει για να μη καψει τιποτα) Εγω σε μια καρτα γραφικων που εχω (5770 νομιζω ειναι) εχω αλλαξει τον ανεμιστηρα για τον ιδιο λογο. Επειδη δεν ηταν ιδιο μεγεθος, τον κολλησα με κολλα στιγμης. Ωραια φωτο της Αγιου Νικολαου. ΕΥΓΕ.
countass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 άσε ανοιχτό το κουτί,και αν μπαίνει ακόμα στα windows,κατέβασε το speedfan και δες θερμοκρασίες(cpu,gpu),καθώς και gpu fan στροφές(rpm). Κοίτα και με idle το pc,και σε load.Μήπως σβήνει και όταν το ζορίζεις δηλαδή; Επίσης,όντως με το που το κουνήσεις λίγο σβήνει;πάντα;Μπορεί και να μην πατάει καλά όντως.
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Κοιτα μηπως βραχυκυκλωνει τιποτα μεσα οπως η μητρικη ας πουμε.. Βγαλε και μια και ξανα βαλε τις μνημες μηπως δεν κανουν καλη επαφη και με το τρανταγμα κανει τα τρελα του.. Αν και πιθανο εκει να εβγαζε και καμια μπλε οθονη... Αλλιως κοιτα αν ειναι καλα τοποθετημενη η καρτα γραφικων και τελος βαλε ενα αλλο τροφοδοτικο δανικο πανω μηπως και κατι παιζει με αυτο....
megaklhs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αφερεσα καποιες ραμ επισης τον εχω ανοιχτο στο αριστερο μερος και τον κουναω και μεχρι ωρας ειναι οκ... ελπιζω να μην τον ποιασουν παλι τα ψυχολογικα του... Ενοειτε φιλε τι αλλη φωτογραφια θα μπορουσα να εβαζα Παραδιδει το πνευμα του ο ανεμιστηρας της καρτας γραφικων μαλλον. Αν ειναι μοντελο του 2009 κι εχει δουλεψει ο υπολογιστης, ειναι λογικο να τα φτυσει. Με την onboard δουλευει καλα ο υπολογιστης? (Εγω υποθετω οτι δουλευει ο ανεμιστηρας, αλλα επειδη εχει κουρασμενο ρουλεμαν, ακουμπαει η φτερωτη στο σωμα της ψυχτρας-εξου το σκουντημα που τον φρεναρει. Βλεπει η καρτα τα αμπερ του ανεμιστηρα να ανεβαινουν και δινει σημα να σβησει για να μη καψει τιποτα) Εγω σε μια καρτα γραφικων που εχω (5770 νομιζω ειναι) εχω αλλαξει τον ανεμιστηρα για τον ιδιο λογο. Επειδη δεν ηταν ιδιο μεγεθος, τον κολλησα με κολλα στιγμης. Ωραια φωτο της Αγιου Νικολαου. ΕΥΓΕ.
megaklhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Παλι τα ιδια σημερα.. Εβγαλα την καρτα τέλειος ουτε θόρυβο ουτε τιποτα.. Απλός απ οτι βλεπω η καρτα δεν εχει ενσωματωμένη καρτα γραφικών με αποτελεσμα εαν βγαχω την δικη μου καρτα γραφικών να μην έχω εικονα. .
Alexlooker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 αγορασε μια καινουρια gpu ((τωρα που ακομα δουλευει ο υπολογιστης σου!!)
xristosxaza Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 ΠΙΘΑΝΩΣ ειναι η καρτα γραφικων φιλε,εμενα η παλια μου η καρτα οταν ανοιγα τον υπολογιστη βαρουσε 100% το ανεμηστηρακι,αλλαξα καρτα και 0 προβληματα απο τοτε..δοκιμασε μια αλλη καρτα και δες αν το ξανα κανει
FasTaker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 https://www.asus.com/support/faq/1029959 Συμφωνα με τα beep code σου εβαλα και το link πρεπει να εινα καρτα γραφικων.
countass Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πάρε από ένα pc γνωστού και δοκίμασε.Μπορεί και η ίδια η μητρική να έχει προβλημα δεν ξες ακόμα.
Alexlooker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλημερα σε ολους εχω ενα θεμα με τον υπολογιστη.. Εδω και κανα μηνα με το που σπρώξει καποιος λιγο τον πύργο σβήνει ο υπολογιστής και κάνει έναν τρομερο θόρυβο σαν σκούπα ηλεκτρική που ρουφάει... Εδώ και λίγες ημερες μετα απο λιγη ωρς κλεινει εντελως μονος του κανει παλι τον ιδιο ηχο και μετα δεν ανοιγει και κανει ΜΠΙΠ μπιπ μπιπ μπιπ... Του εχω αλλαξει πάστα στον επεξεργαστή και παρολαυτα παλι το ιδιο... Εχει επανω 8gb ram τροφοδοτικό 650w καρτα γραφικων at I redeon hd 5800 σκληρός 500gb επεξεργαστής I7 920 και μητρική Asus p6t Τι εκανες τελικα, που κατεληξες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα