haris013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν δε θες το κόστος του Glenfiddich στην έξοδο (σεβαστό) πιες καμιά μπύρα Το να πας σε πιο φθηνό ουίσκι για το κόστος δεν αξίζει γενικά πίνω μπύρες απλά το κάνω κέφι που και που το whiskey. Απο απορία και μόνο το glen σε αθήνα ή άλλες πόλεις πόσο έχει το ποτήρι; εδώ που είμαι έχει 10+ το 12αρι και το 18 κοντά στα 17
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Να σου πω την αλήθεια έξω μόνο από κέρασμα πίνω αλλά σίγουρα θα πηγαίνει 10+ Καλοκαίρι σε νησί πλήρωσα τελευταία φορά τόσο γιατί επινα επί μέρες μαλακίες και κάποια στιγμή μου τη βαρεσε να πιω το συγκεκριμένο (αν και καλοκαίρι σπάνια πίνω ουίσκι) Διαφορετικά μπυριτσα.. δεν τρελαίνομαι, επίσης για έξοδο πολλές φορές που με πάνε οι φίλοι μου σε δηθενιστικα μέρη στο κέντρο πίνω τσιπουρακι ή ρακή που αν είναι καλά είναι σούπερ για να πιεις αρκετά και φθηνά Ουίσκι βασικά γουστάρω να πίνω όταν αράζω μόνος μου ή όταν είμαστε με λίγους καλούς φίλους και τα λέμε, στα νταπα ντουπα έξω δεν το προτιμώ ιδιαίτερα, θέλω πιο ήσυχη φάση να το ευχαριστηθώ (και 9/10 φορές πίνω το συγκεκριμένο που συζητάμε, το θεωρώ vfm για αυτό που είναι ) 1
efo355 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν πίνω ποτέ ουίσκυ έξω. Μόνο σπίτι και έχω μια μικρή συλλογή με επιλεγμένα καλα ουίσκυ. Κάποια ακριβά και κάποια λιγότερο ακριβά. Γενικά δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ ουίσκυ και βότκας αν και καμμιά φορά πίνω και καμμιά βότκα με πιπεριά
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν πίνω ποτέ ουίσκυ έξω. Μόνο σπίτι και έχω μια μικρή συλλογή με επιλεγμένα καλα ουίσκυ. Κάποια ακριβά και κάποια λιγότερο ακριβά. Γενικά δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ ουίσκυ και βότκας αν και καμμιά φορά πίνω και καμμιά βότκα με πιπεριά Τι εννοείς εδώ;
doctorkostis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θα ήθελα προτάσεις σε whiskey, γευστικά μου αρέσει πολύ το glenfiddich 12 και 18 καθώς και το jack daniels(το κλασικό). Το πρόβλημα είναι το glenfiddich έξω δεν το βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά και σε αυτά που το βρίσκω είναι αρκετά ακριβό για κάθε έξοδο. Πέρα από jack υπάρχει καμιά καλή πρόταση για ποιο casual drinking? Το πάντα τίμιο teachers και το ελάχιστα πιο γλυκό Jameson. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι νοθευμένα πετρέλαια. 1
bilya Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 γενικά πίνω μπύρες απλά το κάνω κέφι που και που το whiskey. Απο απορία και μόνο το glen σε αθήνα ή άλλες πόλεις πόσο έχει το ποτήρι; εδώ που είμαι έχει 10+ το 12αρι και το 18 κοντά στα 17 λογική τιμή αν σκεφτείς οτι ειναι ελάχιστα πιο φθηνα στην Σκωτία. Ακριβό σπορ το ουίσκι.
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το Green Label είναι το "original" ή η «επανέκδοση»;
chrisxkar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ποια δοκίμασες; Τι σου αρέσει σαν γεύσεις; Να σε καθοδηγήσουμε να δοκιμάσεις κάτι που δε θα σε αναγουλιασει θα αναφερω μεσα και burbon jack,johnie,chivas,tullamore,jameson,cardu (το μονο που δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ αλλα καπως,παιζει και η διαθεση αλλα εκεινες τις οσες φορες δεν με χαλασε),haig (το χειροτερο που εχω πιει),cutty,ballantine,famous,j&b,dewars. Γενικα στα φθηνα εμπορικα πειραματιστικα για να καταληξω οτι δεν μου αρεσουν ισως κατι να με χαλαει στην γευση. Ειναι οπως με το κρασι πολλοι λατρεουν το κοκκινο απο εμενα τρωει χ προτιμω το λευκο που κινειται σε ποιο οξινες γευσεις και φρουτωδη αρωματα.
bilya Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 εμενα παντως η μικρή μου καβα στεγνωσε... γιατί σταματάς στα 12αρια κ συ δοκίμασε bowmore, glenmorangie, dalmore θα αναφερω μεσα και burbon jack,johnie,chivas,tullamore,jameson,cardu (το μονο που δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ αλλα καπως,παιζει και η διαθεση αλλα εκεινες τις οσες φορες δεν με χαλασε),haig (το χειροτερο που εχω πιει),cutty,ballantine,famous,j&b,dewars. Γενικα στα φθηνα εμπορικα πειραματιστικα για να καταληξω οτι δεν μου αρεσουν ισως κατι να με χαλαει στην γευση. Ειναι οπως με το κρασι πολλοι λατρεουν το κοκκινο απο εμενα τρωει χ προτιμω το λευκο που κινειται σε ποιο οξινες γευσεις και φρουτωδη αρωματα πλην cardu/tullamore(ιρλανδική βλακεία μαζί με το jameson ) τα υπόλοιπα είναι blended αηδίες.
chrisxkar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 εμ τι να κανω αυτα ηρθαν στον δρομο μου δεν μου προσεφερε κανεις κατι καλυτερο
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Σουβλακι η γυρος? 1 μπουκαλι oban/caol ila/laphroaig/talisker/ardberg/glenmorangie/highland park εχει κατω απο 35 απο καλη καβα και αξιζει οσο 5 ballantines/teachers. Monkey Shoulder δεν εχω πιει το εχω στα υποψην αλλα δεν μπορω να το βρω. Δεν διαφωνω καταλαβαινω τι λες, αλλα προσωπικα καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι που θα το θυμασαι. Ακομα και για παρεα, αμα παρεις ενα μπουκαλι ardberg δεν προκειται να ξενερωσει κανεις (εκτος αμα ειναι φλωρος και πινει μαργκαριτας ) . Αχχχχ Μου μύρισε πασοκ στην ατμόσφαιρα Οποία νοσταλγία 1
panossar95 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αν υπαρχει καλο ουισκι, προφανως ουισκι, και η βοτκα βεβαια ειναι ωραια αλλα την εχω συνδυασμενη πιο πολυ με εξοδο βραδυ, ενω το ουισκακι ειναι ο καλυτερος φιλος στο σπιτι νομιζω, ειδικα αμα εισαι μονος και ειδικοτερα αμα ειναι καλης ποιοτητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα