Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπνιστό ή όχι; Και τα δύο είναι Α κατηγορία, πολύ έντονες γεύσεις, εξαρτάται αν σου αρέσει η καπνιστή γεύση ή όχι.

Προσωπικά μακαλαν, το όριο μου στην καπνιλα είναι το ταλισκερ.

Δοκίμασα το Talisker Skye που δεν ειναι καπνιστό αλλά έχει μια ιδιαιτερη γευση και σου βγαζει και λιγο αλατι. Βρηκα το Talisker 10 με 40 ευρω μαζι με τα μεταφορικά. Αξίζει η τιμή; Θα ήθελα να το δοκιμάσω. Υπάρχει thread μονο για whisk(e)y το οποιο φαινεται λιγο νεκρο. Τα λεμε εκει.

Δημοσ.

γενικά πίνω μπύρες απλά το κάνω κέφι που και που το whiskey. Απο απορία και μόνο το glen σε αθήνα ή άλλες πόλεις πόσο έχει το ποτήρι; εδώ που είμαι έχει 10+ το 12αρι και το 18 κοντά στα 17

Πήγαινε σε κάβες και ψάξε για μινιατούρες των 12,15,18. Μη τους δώσεις πάνω από 2μιση,3,4 ευρώ αντίστοιχα (δώρο τις έχουν πάρει άλλωστε). Μπορεί να είναι λίγο πεσμένη η στάθμη τους...μέχρι μισό δάχτυλο κάτω είναι οκ (tested από μένα). Αν βρεις και πάρεις

δώσε ένα σφιξιματάκι στο καπάκι αν παίρνει

εμενα παντως η μικρή μου καβα στεγνωσε...

Αν μπορείς δώσε σχόλια για dark origins κυρίως αλλά και Macallan 12,Glendronach 12.

Το Green Label είναι το "original" ή η «επανέκδοση»;

To "original" είναι αυτό

Δημοσ.

αυτο το green label στη photo το φερανε στον πατερα μου αρχες-μεσα δεκαετιας 90 μαζι με το ενα σιβας που εχω στη φωτο.

Το μακαλαν το 12( 43% )ειναι οτι πιο ταιριαστο σε μενα ,ηπιο,γευστικοτερο εχω δοκιμασει ,μου ερχεται κερασι ,κακαο,πιπερι,κανελα?,σοκολατα? αναλογα τι εχω δοκιμασει πριν.

Το glendronach το βρηκα κατα την αιωνια αναζητηση που εκανα για αντικαταστατη του μακαλαν,γευστικα παρομοιο και αυτο 43αρι

dark origins νομιζω 46-48% απλα πινεται ,δεν εντυπωσιαζει,προκειται μαλλον για μια μειξη της εταιρειας.Βεβαια θα ηθελα να ξαναδοκιμασω ωστε να σιγουρευτω

Δημοσ.

Με συγχωρείτε που συνεχίζω το off topic, αλλά:

αυτο το green label στη photo το φερανε στον πατερα μου αρχες-μεσα δεκαετιας 90 μαζι με το ενα σιβας που εχω στη φωτο.

Χμμ, είχα την εντύπωση ότι πρωτοβγήκε κάπου το 2006.

Δημοσ.

Με συγχωρείτε που συνεχίζω το off topic, αλλά:

δίκιο εχεις, απλα σε εκείνο το σημείο ηταν τα ουίσκι του πάτερ, ειχε δυο μπλακ, ενα ντιμπλ, ενα πρασινο και ενα σιβας, απλα το πράσινο και το σιβας τα ηπια προσφατα ενω τα αλλα πριν χρόνια

Χμμ, είχα την εντύπωση ότι πρωτοβγήκε κάπου το 2006.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...