SalonicaCityTh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 ευχαριστω Φιλε δεν εχω εμπειρια για αυτο ρωταω στο περιπου αν ξερει καπιος Επαναλαμβάνεις συνέχεια την ερώτηση "τελικά θέλει 50 ευρώ ή και με 40 βγαίνεις; Παίζει να φτάσει και 60 δηλαδή;;", οπότε λογικό είναι να σκεφτεί ο άλλος ότι σε καίει και το 10ρικο. Ήδη σου ανέφεραν πολλά άτομα και μάλιστα αναλυτικά τα έξοδα ενός σκύλου. Την ερώτηση "τελικά θέλει 40 ή 50 ευρώ τον μήνα" δεν μπορεί να σου την απαντήσει κανείς. Μπορείς να τον έχεις άρχοντα με όλα του τα εμβόλια, τα παιχνίδια του, τις συχνές αποπαρασιτώσεις του και τα καλύτερα φαγητά και να σου βγαίνει και 100 ευρώ τον μήνα. Ή μπορείς να τον έχεις κλεισμένο σε ένα δωμάτιο όλη μέρα και να του πετάς αποφάγια και να την βγάζεις με 0. Ακριβώς τιμή ποιος μπορεί να σου πει; Εσύ ξέρεις τι δυνατότητες έχει και πόσο άνετα θες να είναι το σκυλί σου. Τα μέσα έξοδα είναι γύρω στο 50ρικο. Τί άλλη απάντηση περιμένεις; και αυτο που ειπεσ να το εχεισ κλειδωμενο στο ενα δωματειο και μπλα μπλα μπλα ΑΝ ΕΙΔΕΣ το πρωτο μου μυνημα ειπα οτι χρονο εχω!θα παιρναμε μια χαρα απο βολτες και παιχνιδια!
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 @kamil Acana τροφή ταΐζω τον σκύλο.. άμα δεν την γνωρίζεις με ένα ψάξιμο στα συστατικά της ( ιδιαίτερα στους "ανώτερους ας πούμε κωδικούς " θα καταλάβεις για τι τροφή μιλάμε. ( βέβαια σε αυτά τα χρήματα για τον σκύλο μου θα μπορούσα να του μαγείρεμα κιόλας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ) Για το χαπάκι και την αμπούλα διαφωνώ. Παίζει τεράστιο ροκο το που μένεις. Αν βγάζεις τον σκύλο έξω συνέχεια , που τον βγάζεις κλπ κλπ.. Βέβαια ξεκαθαρίζω ότι μιλάω ΞΕΚΑΘΑΡΑ για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει από τροφή και για την υγεία του σκυλιού. Το να μην βάλω αμπούλα και χάπι με ένα κόστος 10-12 ευρο και τα δυο και να τον αφήσω έστω και ελάχιστα εκτεθειμένο , για εμένα δεν υπάρχει σαν σενάριο .
Kamil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 @kamil Acana τροφή ταΐζω τον σκύλο.. άμα δεν την γνωρίζεις με ένα ψάξιμο στα συστατικά της ( ιδιαίτερα στους "ανώτερους ας πούμε κωδικούς " θα καταλάβεις για τι τροφή μιλάμε. ( βέβαια σε αυτά τα χρήματα για τον σκύλο μου θα μπορούσα να του μαγείρεμα κιόλας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ) Για το χαπάκι και την αμπούλα διαφωνώ. Παίζει τεράστιο ροκο το που μένεις. Αν βγάζεις τον σκύλο έξω συνέχεια , που τον βγάζεις κλπ κλπ.. Βέβαια ξεκαθαρίζω ότι μιλάω ΞΕΚΑΘΑΡΑ για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει από τροφή και για την υγεία του σκυλιού. Το να μην βάλω αμπούλα και χάπι με ένα κόστος 10-12 ευρο και τα δυο και να τον αφήσω έστω και ελάχιστα εκτεθειμένο , για εμένα δεν υπάρχει σαν σενάριο . Μα το χαπι πρεπει να το δινουμε καθε 3 μηνες. Ολοι οι κτηνιατροι , καθως και στο ιντερνετ ομως , αναφερεται η χορηγηση του χαπιου καθε 3 μηνες. Η αμπουλα οκ ενταξει , αμα εισαι σε περιοχη με πολυ πρασινο κλπ θα συμφωνησω οτι χρειαζεται ολους τους θερινους μηνες.Οσον αφορα την acana , τα μεγαλα τσουβαλισ της ειναι πολυ πιο οικονομικα απο τα 2-3κιλα οποτε αμα παρει τσουβαλι του βγαινει γυρω στα 5-6 το κιλο
web_assasin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Και τελικά φίλε ένα σκυλάκι 10 κιλών τα θέλει τα 50 ευρώ κάθε μήνα ή πιο λίγα? εαν διαβασεις ολα τα σχολια,θα καταλαβεις οτι μεσο ορο τα εξοδα ενος νορμαλ σκυλου ειναι απο 45 εως 60 ευρω το μηνα. ακομα και αν βαριεσαι διαβασεις ολα τα σχολια,παλι θα δεις οτι σου αναφερουν μεσο μηνιαιο ορο 50 ευρω. εαν ψαχνεις να βρεις απο που μπορεις να κοψεις,για να σου βγει 10 ευρω πιο φθηνα,καλυτερα να μην παρεις σκυλο. οπως ανεφερα παραπανω,ο σκυλος απαξ και τον αγορασεις ειναι ενας μελος της οικογενειας σου ,οχι ενα gadget που θελει απλα λιγη φορτιση. εαν δε μπορεις να του προσφερεις αυτα που χρειαζεται για να ειναι υγιης και χαρουμενος,καλυτερα αστον στη φιλοζωικη μηπως ειναι πιο τυχερος. δε συζηταω το ενδεχομενο να κατσει μια στραβη οπως ενας τραυματισμος η καποια σοβαρη αρρωστεια,εκει προβλεπω να τελειωνει το θεμα του σκυλακου. φιλικα παντα. 2
esem Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 και αυτο που ειπεσ να το εχεισ κλειδωμενο στο ενα δωματειο και μπλα μπλα μπλα ΑΝ ΕΙΔΕΣ το πρωτο μου μυνημα ειπα οτι χρονο εχω!θα παιρναμε μια χαρα απο βολτες και παιχνιδια!εκτος απο σκυλακια υπαρχουν και αλλα πανεξυπνα και παιχνιδιαρικα ζωακια που χρειαζονται λιγοτερο χρονο και εξοδα. θα σου προτεινα να κοιταξεις παπαγαλακια και ιδιαιτερα τα parrotlet που εχουν ξεχωριστες αρετες
esem Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 salonicacity σκεψου το καλα για παπαγαλακι, μην σε επηρεασουν ειρωνικα σχολια. ειναι μακραν τα πιο ευχαριστα και εξυπνα ζωακια συντροφιας. και φυαικα δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεσεις να συμβιωσεις μαζι τους και να ψαχνεις να τα ξεφορτωθεις οπως χιλιαδες συμπολιτες μας που αναζητουν υποψηφιο να δωσουν το σκυλι τους
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 εγω θα ελεγα να παρει ψαρι. Καποιο βρωσιμο κατα προτιμηση ωστε αν το βσρεθει να πιασει και τοπο 1
web_assasin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 μπα θα εχει βρωμισει μεχρι να το καταλαβει..
suffocater Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ~10 κιλων σκυλι πανω κατω θα θες κανα ~50αρι τροφή το μήνα.Επίσης,ψαξου λιγο αν θες για να παραγγειλεις τροφή απ έξω.Εγω αυτο κανω τους τελευταιους μήνες,και μου βγαινει(μαζι με τα μεταφορικά),ακριβως 1/3 λιγότερο απ όσο θα εδινα αν τα επαιρνα απο ελλαδα.Μιλάμε για ακριβώς την ίδια (επώνυμη) τροφή.Μικρό του εδινα acana(τοπ τροφη),για να μεγαλώσει σωστά,μετα το γυρισα σε royal canin,αυτη που προτείνεται για τη ράτσα του,λόγω θεμάτων υγείας.Οταν περάσει την ηλικία του κουταβιού,που αλλάζουν οι διατροφικές του αναγκες,να αγοράζεις εφόσον μπορείς μεγάλες ποσότητες για τον ευνόητο λόγο της καλύτερης τιμής.Απο εκει κ περα,αν το παρεις μικρο,υπολογισε ενα καλο 200αρι για διάφορα ,οπως κλουβί(crate) /παρκο,κολαρο,λουρι,κανα παιχνίδι,κρεβάτι.Κ μετά,τα εμβολια του,και τις αμπουλες/χάπι για παρασιτα/κουνούπια.Επίσης,η στείρωση βγαινει γυρω στο 80αρι.Νομίζω στα συγκέντρωσα όλα.
SalonicaCityTh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ~10 κιλων σκυλι πανω κατω θα θες κανα ~50αρι τροφή το μήνα. Επίσης,ψαξου λιγο αν θες για να παραγγειλεις τροφή απ έξω. Εγω αυτο κανω τους τελευταιους μήνες,και μου βγαινει(μαζι με τα μεταφορικά),ακριβως 1/3 λιγότερο απ όσο θα εδινα αν τα επαιρνα απο ελλαδα. Μιλάμε για ακριβώς την ίδια (επώνυμη) τροφή. Μικρό του εδινα acana(τοπ τροφη),για να μεγαλώσει σωστά,μετα το γυρισα σε royal canin,αυτη που προτείνεται για τη ράτσα του,λόγω θεμάτων υγείας. Οταν περάσει την ηλικία του κουταβιού,που αλλάζουν οι διατροφικές του αναγκες,να αγοράζεις εφόσον μπορείς μεγάλες ποσότητες για τον ευνόητο λόγο της καλύτερης τιμής. Απο εκει κ περα,αν το παρεις μικρο,υπολογισε ενα καλο 200αρι για διάφορα ,οπως κλουβί(crate) /παρκο,κολαρο,λουρι,κανα παιχνίδι,κρεβάτι. Κ μετά,τα εμβολια του,και τις αμπουλες/χάπι για παρασιτα/κουνούπια. Επίσης,η στείρωση βγαινει γυρω στο 80αρι. Νομίζω στα συγκέντρωσα όλα. Σε ευχαριστώ πολυ 1
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ο σκύλος είναι δέσμευση και ευθύνη.Δυστυχώς μπορεί να αποκτήσει ο κάθε ανεύθυνος και άσχετος.Παίζει μεγάλο ρόλο τι γνωρίζεις για τους σκύλους πριν τον αποκτήσεις.Οχι μόνο τον τρόπο απόκτησης,αλλά για την διατροφή και πολλά άλλα. Σχετικά με τα έξοδα του σκύλου είναι παραπάνω όταν είναι μεγαλόσωμος λόγω της ξηράς και της αμπούλας που χρειάζεται 2-3 κάθε φορά. ΥΓ:Μπείτε στο γνωστό σκυλοφόρουμ να διαβάσετε σχετικά. 1
SalonicaCityTh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ο σκύλος είναι δέσμευση και ευθύνη.Δυστυχώς μπορεί να αποκτήσει ο κάθε ανεύθυνος και άσχετος.Παίζει μεγάλο ρόλο τι γνωρίζεις για τους σκύλους πριν τον αποκτήσεις.Οχι μόνο τον τρόπο απόκτησης,αλλά για την διατροφή και πολλά άλλα. Σχετικά με τα έξοδα του σκύλου είναι παραπάνω όταν είναι μεγαλόσωμος λόγω της ξηράς και της αμπούλας που χρειάζεται 2-3 κάθε φορά. ΥΓ:Μπείτε στο γνωστό σκυλοφόρουμ να διαβάσετε σχετικά. Ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα