zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν έχω ιδέα. Αν το στέλνει ταχυδρομικά, γιατί να πάω σε τράπεζα μετά; Αν τα στείλει Κύπρο, υπάρχει η ίδια φορολογία; Ε πως αλλιώς θα πάρεις τα λεφτά;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Σκέφτηκα μήπως την εξαργυρωνεις στο ταχυδρομείο. Αλλιώς γιατί να μην γινόταν κατευθείαν καταθεση;
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Σκέφτηκα μήπως την εξαργυρωνεις στο ταχυδρομείο. Αλλιώς γιατί να μην γινόταν κατευθείαν καταθεση; Ίσως υπάρχει κι αυτό που λες για το ταχυδρομείο, δεν ξέρω! Για την κατάθεση όντως, γιατί δεν το έκανε έτσι;
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Έλα ντε.μάλλον φοβήθηκε τον φόρο. Αυτόματα θα έμπαινε ο φόρος; Αν το έσπαγε σε 2-3 ποσά;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Κουράγιο!!! σε καμια 10αρια σελίδες θα βρεθούν και τα λεφτά 1
palawiaris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Eγώ έχω ακούσει ότι αν τα στείλει στον δικό μου λογαριασμό δεν έχει φόρους.Οπότε ξεκίνα.Ή μήπως μετά θα έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα; 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 χαχα θεοί! Μόλις με είπε ότι πλήρωσε 80 δολλάρια για να τα στείλει. Με έμβασμα στην τράπεζα δεν θα ήταν πολύ λιγότερα; Ή μήπως ήταν αυτός ο φόρος που πλήρωσε; Εγώ θα πάρω ολόκληρο το ποσό τώρα ή θα αφαιρεθεί αυτόματα κάποιος φόρος; Πρέπει να είναι κάτι σαν τη western union. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτές τις μεταφορές;
rus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 80 δολλαρια?? για μεταφoρα 1000 δολλαριων? Μεσω e-banking είναι πολύ πολύ φτηνοτερα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Για αυτό το λέω. Μήπως προτιμάνε αυτόν τον τρόπο για να μην φορολογηθεί;
rus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Για αυτό το λέω. Μήπως προτιμάνε αυτόν τον τρόπο για να μην φορολογηθεί; Πως θα φορολογηθεί? αυτοματως?
μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ναι τα 80 δολλάρια να πηγαίνουν στην εταιρεία κι ένα μέρος σε φόρο.
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 χαχα θεοί! Μόλις με είπε ότι πλήρωσε 80 δολλάρια για να τα στείλει. Με έμβασμα στην τράπεζα δεν θα ήταν πολύ λιγότερα; Ή μήπως ήταν αυτός ο φόρος που πλήρωσε; Εγώ θα πάρω ολόκληρο το ποσό τώρα ή θα αφαιρεθεί αυτόματα κάποιος φόρος; Πρέπει να είναι κάτι σαν τη western union. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτές τις μεταφορές; Μόλις μας ρώτησες να σου πούμε λεπτομέρειες για μια διαδικασία που ΔΕΝ γνωρίζεις ποια είναι. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μόλις μας ρώτησες να σου πούμε λεπτομέρειες για μια διαδικασία που ΔΕΝ γνωρίζεις ποια είναι. Συνηθως οι αποριες προκυπτουν για θεματα που δεν γνωριζει καποιος... ΥΓ. Στα ποστ #23, #25, #38 δινει οσες πληροφοριες διαθετει προσπαθωντας να μαθει αυτο που εσυ μολις ανακαλυψες πως δεν γνωριζει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα