Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα. Αν το στέλνει ταχυδρομικά, γιατί να πάω σε τράπεζα μετά;

Αν τα στείλει Κύπρο, υπάρχει η ίδια φορολογία;

Ε πως αλλιώς θα πάρεις τα λεφτά;

Δημοσ.

Σκέφτηκα μήπως την εξαργυρωνεις στο ταχυδρομείο. Αλλιώς γιατί να μην γινόταν κατευθείαν καταθεση;

Ίσως υπάρχει κι αυτό που λες για το ταχυδρομείο, δεν ξέρω! Για την κατάθεση όντως, γιατί δεν το έκανε έτσι;

Δημοσ.

Eγώ έχω ακούσει ότι αν τα στείλει στον δικό μου λογαριασμό δεν έχει φόρους.
Οπότε ξεκίνα.
Ή μήπως μετά θα έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα; 
:)

• Like 1
Δημοσ.

χαχα θεοί!

Μόλις με είπε ότι πλήρωσε 80 δολλάρια για να τα στείλει. Με έμβασμα στην τράπεζα δεν θα ήταν πολύ λιγότερα;  Ή μήπως ήταν αυτός ο φόρος που πλήρωσε; Εγώ θα πάρω ολόκληρο το ποσό τώρα ή θα αφαιρεθεί αυτόματα κάποιος φόρος; Πρέπει να είναι κάτι σαν τη western union. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτές τις μεταφορές;

Δημοσ.

80 δολλαρια?? για μεταφoρα 1000 δολλαριων? Μεσω e-banking είναι πολύ πολύ φτηνοτερα.

Δημοσ.

Για αυτό το λέω. Μήπως προτιμάνε αυτόν τον τρόπο για να μην φορολογηθεί;

Πως θα φορολογηθεί? αυτοματως?

Δημοσ.

χαχα θεοί!

Μόλις με είπε ότι πλήρωσε 80 δολλάρια για να τα στείλει. Με έμβασμα στην τράπεζα δεν θα ήταν πολύ λιγότερα;  Ή μήπως ήταν αυτός ο φόρος που πλήρωσε; Εγώ θα πάρω ολόκληρο το ποσό τώρα ή θα αφαιρεθεί αυτόματα κάποιος φόρος; Πρέπει να είναι κάτι σαν τη western union. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτές τις μεταφορές;

Μόλις μας ρώτησες να σου πούμε λεπτομέρειες για μια διαδικασία που ΔΕΝ γνωρίζεις ποια είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μας ρώτησες να σου πούμε λεπτομέρειες για μια διαδικασία που ΔΕΝ γνωρίζεις ποια είναι.

Συνηθως οι αποριες προκυπτουν για θεματα που δεν γνωριζει καποιος...

ΥΓ. Στα ποστ #23, #25, #38 δινει οσες πληροφοριες διαθετει προσπαθωντας να μαθει αυτο που εσυ μολις ανακαλυψες πως δεν γνωριζει... B)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...