μπιπ μπιπ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μόλις γύρισα από την Τράπεζα. 5 ευρώ είναι η προμήθεια που μου κράτησαν αλλά τα λεφτά θα τα πάρω σε ένα μηνα!!!! Τώρα η θεία γιατί πλήρωσε 80 καναδεζικα δολλάρια δεν κατάλαβα.Μαλλον η εταιρεία κούριερ πήρε τόσα και δεν έχει να κάνει με τράπεζες. Ήταν εξπρές.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μόλις γύρισα από την Τράπεζα. 5 ευρώ είναι η προμήθεια που μου κράτησαν αλλά τα λεφτά θα τα πάρω σε ένα μηνα!!!! Τώρα η θεία γιατί πλήρωσε 80 καναδεζικα δολλάρια δεν κατάλαβα.Μαλλον η εταιρεία κούριερ πήρε τόσα και δεν έχει να κάνει με τράπεζες. Ήταν εξπρές. Κάπως υπάρχει τρόπος να τα πάρεις νωρίτερα με μεγαλύτερη προμήθεια.
rus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Bρε τι μπορει να παθεις κανεις αν δεν εχει i-banking
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δηλαδή αν πήγαινε στην Τράπεζα και μου έκανε κατάθεση πόσα θα πλήρωνε;
rus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δηλαδή αν πήγαινε στην Τράπεζα και μου έκανε κατάθεση πόσα θα πλήρωνε; Aν απευθυνεσαι σε μενα, αυτό που ειπα είναι οτι θα επρεπε να ειχατε αμφότεροι web banking, οποτε η μεταφορα των χρηματων θα γινοταν με μερικα κλικ και το κοστος θα ηταν κατι λιγα δολλαρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δηλαδή αν πήγαινε στην Τράπεζα και μου έκανε κατάθεση πόσα θα πλήρωνε; Είναι ανάλογα την τράπεζα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αλλά θα πλήρωνες κι εσύ γιατί τα εισερχόμενα εμβάσματα έχουν και αυτά προμήθεια.
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Είναι ανάλογα την τράπεζα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αλλά θα πλήρωνες κι εσύ γιατί τα εισερχόμενα εμβάσματα έχουν και αυτά προμήθεια. Από εξωτερικό δεν έχει επιλογή αυτός που τα στέλνει να πληρώσει ό ίδιος όλα τα έξοδα;
rus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Είναι ανάλογα την τράπεζα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αλλά θα πλήρωνες κι εσύ γιατί τα εισερχόμενα εμβάσματα έχουν και αυτά προμήθεια. Η προμηθεια στο γκισε ειναι αρκετα μεγαλη.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ε πάνω από 80 δολλάρια αποκλείεται να ήταν.Τι να πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα