elmario88 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση : Δουλεύω σεζον σε ένα ξενοδοχείο κ σκέφτομαι να παραιτηθώ για προσωπικούς λόγους. Αυτό που θα θελα να ξέρω είναι : εάν δηλώσω παραίτηση και βρω νέα δουλειά , θα μπορώ να βγω ταμείο ανεργίας :: (εφόσον έχω τα απαραίτητα ένσημα )Κ άλλη μια ερώτηση : Ας πούμε ότι έχω δουλέψει σαν εποχικός από 1/06/2016-16/10/2016 1/05/2017-16/10/2017δικαοιούμαι να πάρω επίδομα ανεργίας ;; Αυτά τα ολίγα ... Ευχαριστώ, : )
tzonnis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 a) Μόνο αν απολυθείς ή λήξει η σύμβαση σου δικαιούσαι ταμείο. Αν παραιτηθείς δεν το δικαιούσαι.β) Τα ένσημα μπορεί να τα έχεις οριακά. 4
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 εάν δηλώσω παραίτηση και βρω νέα δουλειά , θα μπορώ να βγω ταμείο ανεργίας :: (εφόσον έχω τα απαραίτητα ένσημα ) Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, αν δηλώσεις παραίτηση τότε δεν μπορείς να πας σε ταμείο ανεργίας. Αλλά εαν βρεις νέα δουλειά τότε πως θα πας σε ταμείο ανεργίας; ακόμη και αν το δικαιούσαι; Αφού θα έχεις δουλειά, τότε όλα καλά.
shine Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 προφανώς εννοεί αν απολυθεί από τη νέα δουλειά αν έχεις κανονικά τα ένσημα, δε σε επηρεάζει ότι στην προηγούμενη δουλειά δήλωσες παραίτηση. πιστεύω αυτό ρωτάς
opera Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, αν δηλώσεις παραίτηση τότε δεν μπορείς να πας σε ταμείο ανεργίας. Αλλά εαν βρεις νέα δουλειά τότε πως θα πας σε ταμείο ανεργίας; ακόμη και αν το δικαιούσαι; Αφού θα έχεις δουλειά, τότε όλα καλά. "Μαύρη" εργασία +ταμείο εννοεί.
Ghost_Rider Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 "Μαύρη" εργασία +ταμείο εννοεί. πραγμα ακατορθωτο δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα