NT1G Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 .. Μιλάμε για βασικό εμπόριο. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ή διαβάστε κανένα βιβλίο. Ρε φίλε μην μας βάζεις δύσκολα. Έχει αθηναϊκές πινακίδες απλά τα πράματα. 2
shreder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ρε φίλε μην μας βάζεις δύσκολα. Έχει αθηναϊκές πινακίδες απλά τα πράματα. χαχαχα καλό! :-D :-D :-D :-D
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις έτσι απαντάς βέβαια. Όταν δεν μπορείς να βρεις τρόπο να σπαμάρεις και να κλικάρει ο άλλος στην σελίδα σου, κοιτάς να τον πείσεις να κλικάρει με άλλον τρόπο
NT1G Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Επόμενα θέματα, 1. Φτιάχνω τον καφέ στο σπίτι μου €0,3 και στην καφετέρια δίνω €3. Αισχροκέρδεια. €0,5 το πολύ έπρεπε να είναι. 2. Η κόκα κόλα κάνει στο περίπτερο €1 και ο σουβλατζής την χρεώνει €2. Αισχροκέρδεια ή το all time classic, γιατί δεν την βάζει €1,1 να χεστεί στα € από τις κόκα κόλες.© (Αυτό το έχω και εγώ απορία αλλά δεν ξέρω από αυτά οπότε...)
shreder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Όταν δεν μπορείς να βρεις τρόπο να σπαμάρεις και να κλικάρει ο άλλος στην σελίδα σου, κοιτάς να τον πείσεις να κλικάρει με άλλον τρόπο Σου έδωσα link για το spam διαβασε το και μετα ελα και πες οτι θες αλλα αφου δεν ξερεις καν τι ειναι γιατι το συνεχιζεις και απαντας με αυτον τον γλυωδη τροπο; Επόμενα θέματα, 1. Φτιάχνω τον καφέ στο σπίτι μου €0,3 και στην καφετέρια δίνω €3. Αισχροκέρδεια. €0,5 το πολύ έπρεπε να είναι. 2. Η κόκα κόλα κάνει στο περίπτερο €1 και ο σουβλατζής την χρεώνει €2. Αισχροκέρδεια ή το all time classic, γιατί δεν την βάζει €1,1 να χεστεί στα € από τις κόκα κόλες.© Εντάξει εσυ τρολαρεις τωρα για να σκοτωσεις την ωρα σου.
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Σου έδωσα link για το spam διαβασε το και μετα ελα και πες οτι θες αλλα αφου δεν ξερεις καν τι ειναι γιατι το συνεχιζεις και απαντας με αυτον τον γλυωδη τροπο; Εντάξει εσυ τρολαρεις τωρα για να σκοτωσεις την ωρα σου. Δεν χρειάζεται καν να δω ορισμό του spam, δεν είμαι νουμπας στον χώρο του internet και του web. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να σπαμάρεις. Ένας έμμεσος τρόπος είναι και αυτός που κάνεις εσύ.
NT1G Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 ... Εντάξει εσυ τρολαρεις τωρα για να σκοτωσεις την ωρα σου. Ναι αλλά εσύ το ξεκίνησες πρώτος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλή φάση πάντως με το όριο κέρδους στα πάντα. Μια άριστη πρόταση για να πάμε στον πάτο του δείκτη οικονομικής ελευθερίας... 2
shreder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δεν χρειάζεται καν να δω ορισμό του spam, δεν είμαι νουμπας στον χώρο του internet και του web. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να σπαμάρεις. Ένας έμμεσος τρόπος είναι και αυτός που κάνεις εσύ. Σου δίνω τον ορισμό του spam γιατί φίλε μου εισαι τελειως νουμπας στο διαδικτυο. Σπαμ (spam) ονομάζεται η μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή άλλων, σε μια προσπάθεια προώθησης προϊόντων ή ιδεών. Λόγω του χαμηλού κόστους αποστολής, η αποστολή γίνεται σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών. Πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο και υπάρχουν εκτιμήσεις για επτά τρισεκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα spam στο 2011. Σε αρκετές χώρες η αποστολή σπαμ διώκεται δικαστικά. Πολλά μέλη εδώ έχουν υπογραφή η οποία φαίνεται σε κάθε δημοσιευσή τους αυτό σημαίνει ότι spammaρουν έ ασχετε.gr? Ναι αλλά εσύ το ξεκίνησες πρώτος. Εγώ δεν τρολάρω καθόλου φίλε μου σε αντίθεση με σενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις