momotis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχετε κάτι να προτείνετε; 1)Δεν νιώθεις. 2)Θύμισε του οτι είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2017 από momotis
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 οταν καποιος περιμενει να ειναι επετειος για να παρει δωρο η να ειναι γιορτη και κανει δωρα μονο εκεινες τις φορες τοτε.... Γενικά δεν μαντεύουμε καλά το γούστο του άλλου οπότε η φάση δώρα πάει ως εξής: -Τι δώρο θες? -Αυτό -Να στο πάρω ή θες τα λεφτά να το πάρεις εσύ? Γλιτώνουμε τις σπατάλες σε αηδίες. 2
rus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Παρε δωρο στη πεθερα σου! παρτου μια πονηρουλα φιλη σου.εγγυημενα αλλα 10 χρονια. Για threesome? 1
jpaokx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πρόταση γάμου ίσως; Τ'ι σκατά; Δέκα χρόνια είστε μαζί
LongTom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γενικά δεν μαντεύουμε καλά το γούστο του άλλου οπότε η φάση δώρα πάει ως εξής: -Τι δώρο θες? -Αυτό -Να στο πάρω ή θες τα λεφτά να το πάρεις εσύ? Γλιτώνουμε τις σπατάλες σε αηδίες. Είστε όμως και πολύ ρομαντικό ζευγάρι! (νο οφενς)
theofanis20 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 [quote name="rus" post="55796789" Για threesome? Οχι για να παιξουν μονοπολη
ILIAS GR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Κ συγνώμη αν το θέμα είνα άτοπο. Απλά είδα παρόμοια topics κ είπα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Σε ένα μήνα κλείνουμε με το φίλο μου 10 χρόνια μαζί Και θα ήθελα να του κάνω δώρο κάτι ιδιαίτερο. Δυστυχώς κάποιες ιδεες που είχα όπως κάποιο ταξίδι-εκδρομή κλπ είναι αδύνατον στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Έχετε κάτι να προτείνετε; Παρ` του ένα σετ ψαρέματος, να του θυμίσεις και τη γνωστή φράση. Δε που δε…. Δε πας για ψάρεμα…. Που ξέρεις μπορεί να σου βγει και σε καλό…
tsamiko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Στα 10 χρόνια περίπου σχέσης παντρεύτηκα και εγώ, οπότε πρόταση γάμου να τελειώνεις.. Αλλιώς χώρισε. 1
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γενικά δεν μαντεύουμε καλά το γούστο του άλλου οπότε η φάση δώρα πάει ως εξής: -Τι δώρο θες? -Αυτό -Να στο πάρω ή θες τα λεφτά να το πάρεις εσύ? Γλιτώνουμε τις σπατάλες σε αηδίες. αυτο που λες ειναι διαφορετικο απο αυτο που λεω εγω εκτος αν δε καταλαβα καλα.δεν λεω να μην τον ρωτησεις η να μην δωσεις τα χρηματα αλλα λεω οτι το να παρεις δωρο εκεινη την ημερα μονο ειναι καπως.να το φερω με παραδειγμα.πας πχ με τον δικο σου σε ενα καταστημα και βλεπεις οτι ζαχαρωνει κατι η σου λεει οτι πχ πρεπει να παω να παρω εκεινο.και πας και το παιρνεις εσυ.η του λες οτι θελω να σου παρω κατι.απλα ειμαι της αποψης οτι δωρα κανεις ανα πασα στιγμη και οχι μονο τις γιορτες.κατα τα αλλα οταν εισαι με τον αλλον αλλην πολλα χρονια ναι ξερεις πανω κατω τι μπορει να θελει αν θες να ειναι και λιγο εκπληξη.εννοειται οτι και εγω ειμαι κατα του να πας να παρεις στον αλλον οτι βλακεια βρεις και να πεταξεις λεφτα .αλλα οταν ο αλλος ασχολειται με κατι ειναι πολυ ευκολο να βρεις τι να του παρεις..βεβαια υπαρχουν ατομα που πχ λενε μα καλα πηγες και πηρες αυτο για δωρο στον αλλον αυτο δεν μετραει σαν δωρο η δεν μπορει να ειναι δωρο.αυτα ειναι βλακειες.θεωρω ωραιο δωρο οτιδηποτε ειναι χρησιμο και ας ειναι παραξενο η δεν ξερω τιοπως υπαρχει και μια μανια για αχρηστα δωρα επειδη εσενα σου αρεσει αλλα δεν αρεσει στον αλλον.δηλαδη επειδη η αλλη πχ θελει να σε δει με ενα πουκαμισο παει και στο παιρνει ενω εσυ πχ δεν φορας ποτε τωρα για σενα τοσα χρονια εισαστε μαζι δεν εχει κολλημα με κατι ωστε να ξερεις τι μπορει να θελει;ενδιαφεροντα δεν εχει πχ καποιο hobbby.;
web_assasin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 οπως το 70% των <<ερωτευμενων>> που παιρνουν λουλουδια στις γυναικες τους μονο του αγιου βαλεντινου,και κανουν μεγαλες χειρονομιες μονο εκεινη τη μερα.
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 οπως το 70% των <<ερωτευμενων>> που παιρνουν λουλουδια στις γυναικες τους μονο του αγιου βαλεντινου,και κανουν μεγαλες χειρονομιες μονο εκεινη τη μερα. και λιγο λες.απλα το κανουν τυπικα επειδη πρεπει.γελοιο τελειως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα