YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Να 'σαι καλα γραφεται, πανεπιστημονα και μαστορα των RF που με κεραιοσυστημα φτιαγμενο για εκπομπη στα 60GHz μπορεις να εκπεμψεις κι αλλες μικροκυματικες συχνοτητες...
BlueBlade Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μα πως να πάει αυτή η χώρα μπροστά όταν ο Έλληνας ακόμα φοβάται τις νέες τεχνολογίες. Λίγο η ηλεκτρονική ταυτότητα, λίγο τα δίκτυα κινητής, δεν θα γίνουμε χώρα ποτέ.
kaliakman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εγώ κάπου διάβασα ότι αργούν να υλοποιήσουν το 5G επειδή δεν έχουν βρει πειστικό τρόπο να αλληλεπιδρά με τον θόλο της επίπεδης Γης μας,ισχύει; 10
Mesqal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εχω ενα φιλαρακι που μενει απενταντι και σχεδον στο ιδιο υψος απο κεραια κινητης, τρωει απιστευτη ακτινοβολια απο τα κατευθυντικα πανελακια, εχει κατι πονοκεφαλους, και κατι αλλα προβληματακια υγειας αλλα απο οτι μου πε, στα @@ του, αυτο που μετραει ειναι οτι εχει σημα καμπανα.
παπι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πως γινεται νσ εχει πονοκεφαλο; υποτιθεται πως τα κυμματα προκαλουν προβλημα σε μοριακο επιπεδο.
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εχω ενα φιλαρακι που μενει απενταντι και σχεδον στο ιδιο υψος απο κεραια κινητης, τρωει απιστευτη ακτινοβολια απο τα κατευθυντικα πανελακια, εχει κατι πονοκεφαλους, και κατι αλλα προβληματακια υγειας αλλα απο οτι μου πε, στα @@ του, αυτο που μετραει ειναι οτι εχει σημα καμπανα. Α. Η συσχετιση των προβληματων υγειας με την κεραια κινητης, προκυπτει απο...; Β. Το "τρωει απιστευτη ακτινοβολια", προκυπτει απο...;
tok7water Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εχω ενα φιλαρακι που μενει απενταντι και σχεδον στο ιδιο υψος απο κεραια κινητης, τρωει απιστευτη ακτινοβολια απο τα κατευθυντικα πανελακια, εχει κατι πονοκεφαλους, και κατι αλλα προβληματακια υγειας αλλα απο οτι μου πε, στα @@ του, αυτο που μετραει ειναι οτι εχει σημα καμπανα. Αυτό μου θύμισε αυτόν τον τύπο https://www.youtube.com/watch?v=bTFFKxNHNM4
Ablaoublas_542 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 60ghz? Dafuq Ενα ντου ειναι στα 30 και ενα στα 60. Γι αυτο θα χρειαζονται και περισσοτεροι αναμεταδοτες λογω μεγαλυτερων απωλειων/μικροτερης εμβελειας. Αυτο ειναι η μια εκδοχη, η αλλη ειναι κατι που λεγεται massive mimo τεχνολογια σε πιο χαμηλες συχνοτητες
opera Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ρώτησαν τον πρόεδρο του fcc για τις επιπτώσεις στην υγεία και απάντησε : ρωτήστε τους γιατρούς. Δεν τους νοιάζουν οι οποιες επιπτώσεις,κάθε 12 σπίτια θα χρειάζεται αναμεταδότης. Χρειάζεται μετάφραση αυτο για να καταλάβουμε πόση ακτινοβολία θα "τρώμε".
Poures222 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εγώ δεν έμαθα τίποτα περισσότερο από ότι λέει ο Ισραηλινός φυσικός και τα αποτελέσματα των πειραμάτων που έγιναν σε ποντίκια. Εσύ πες μας που διαφωνείς με τον καθηγητή κύριε που τι γνώσεις είπαμε ότι κατέχεις για να συγκρίνω; Iσραηλινος (αρα Εβραιος) κατα του 5g?Αρα το 5g καλο η απλα διπλη μπλοφα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πως γινεται νσ εχει πονοκεφαλο; υποτιθεται πως τα κυμματα προκαλουν προβλημα σε μοριακο επιπεδο. Βασικά δεν έχει αυτός πονοκέφαλο, αλλά ο φίλος του που ανησυχεί γι'αυτόν! Ρώτησαν τον πρόεδρο του fcc για τις επιπτώσεις στην υγεία και απάντησε : ρωτήστε τους γιατρούς. Δεν τους νοιάζουν οι οποιες επιπτώσεις,κάθε 12 σπίτια θα χρειάζεται αναμεταδότης. Χρειάζεται μετάφραση αυτο για να καταλάβουμε πόση ακτινοβολία θα "τρώμε". Επιτέλους! Πολλές κεραίες μέσα στον ιστό μιας πόλης. Γιατί ο κάθε άσχετος πιστεύει πως το να πάει η κεραία στο βουνό έξω από την πόλη, θα κάνει τα κινητά που έχει στις τσέπες του (ένα σε κάθε μία) περισσότερο ασφαλή... 1
opera Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Αν αποδειχθεί ασφαλές από ανεξάρτητες έρευνες καμμία αντίρρηση να έχω κεραία έξω από το σπίτι μου. Για την ώρα κανένα σχόλιο δεν έγινε πάνω στη παρουσίαση του καθηγητή,στην ομιλία του προέδρου του FCC και επίσης για όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου που έδωσε. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ενα ντου ειναι στα 30 και ενα στα 60. Γι αυτο θα χρειαζονται και περισσοτεροι αναμεταδοτες λογω μεγαλυτερων απωλειων/μικροτερης εμβελειας. Αυτο ειναι η μια εκδοχη, η αλλη ειναι κατι που λεγεται massive mimo τεχνολογια σε πιο χαμηλες συχνοτητες Πολυ κακα google skills. Το 5G με τα 60GHz εχουν τοση σχεση οση εσυ με το θεμα. Σταματα να γραφεις ανακριβειες, απλα. Αν αποδειχθεί ασφαλές από ανεξάρτητες έρευνες καμμία αντίρρηση να έχω κεραία έξω από το σπίτι μου. Για την ώρα κανένα σχόλιο δεν έγινε πάνω στη παρουσίαση του καθηγητή,στην ομιλία του προέδρου του FCC και επίσης για όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου που έδωσε. Ουτε εσενα βλεπω να εχεις απαντησει σε καποιο απο τα ερωτηματα που σου τεθηκαν. Επαναλαμβανεις απλως μια επικληση στην αυθεντια, ο καθηγητης, ο καθηγητης κι ο καθηγητης. Η τεχνολογια 5G δεν εχει οριστικοποιηθει, κανεις δεν γνωριζει ακομα τα χαρακτηριστικα, συνεπως οποιος εχει αρχισει να βγαζει συμπερασματα για αυτην απλα λεει μπουρδες. Συμπεριλαμβανομενου και του υποτιθεμενου αγνωστου Εβραιου φυσικου που επικαλεισαι. Παρεπιπτοντως, φυσικο με εργαστηριο με πειραματοζωα που μελεταει τις επιπτωσεις στην ανθρωπινη υγεια, δεν εχω ξαναδει. Μεχρι χθες ηξερα οτι αυτο ανηκει στην επιστημη της ιατρικης. Λογικα ο Εβραιος φυσικος ειναι ταυτοχρονα και ...γιατρος... Διαδοσται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις