stathis97 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σας,νοικιάζω μια γκαρσονιερα σαν φοιτητης στην οποια στην τιμη συμπεριλαμβανονται ρευμα/θερμανση /νερο,το χειμωνα δεν εχω κανενα θεμα αφου το σπιτι ειναι φουρνος,και στην αναγκη αναβω και μια σομπα αλογονου αν εχει εξαιρετικα κρυο. Τωρα το καλοκαιρι ομως η κατασταση δεν παλεύεται,εχω εναν ανεμιστήρα του 25€ που οπως ειναι φυσικο δεν με ικανοποιει.δεν θελω να μπλεξω με εγκατασταση κλιματιστικου. Τι προτείνετε; (στα υποψιν οτι δεν με νοιαζει αν καιει παραπανω ρευμα) 1)Αγορα καλυτερου ανεμιστηρα,εχετε να προτεινετε καποιον; 2)Καποιο φορητο κλιματιστικο,συγκεκριμενα; 3)Καποια αλλη λυση;
overpower Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/2540/forita-klimatistika.html Δες απο εδω τι σε παιρνει να παρεις. Καλυτερα κλιματιστικο
overpower Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γιατι δε θες κλιματιστικο Λογικα ο ιδιοκτητης δεν θελει τρυπες
stathis97 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/2540/forita-klimatistika.html Δες απο εδω τι σε παιρνει να παρεις. Καλυτερα κλιματιστικο Κανουν δουλεια ή θα ειναι πεταμενα λεφτα; Δεν τα εχω δει και πουθενα για αυτο ρωταω, Γιατι δε θες κλιματιστικο Σε 2 χρονια τελειωνω δεν θελω να μπλεξω με ανοιξε/κλεισε τρυπες,βαλε/βγαλε κλιματιστικό. Εξαλλου Ιουλιο-Αυγουστο ειμαι στο νησι μου,αλλα ακομα και ετσι για Ιουνιο,τελος Αυγουστου-Σεπτέμβρη χρειαζομαι μια καλυτερη λυση απο τον κλασικο ανεμιστήρα που εχω.
kajkaj Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Εφόσον είσαι διατεθειμένος να δώσεις λεφτά .Κάνε πρόταση στον ιδιοκτήτη να βάλει κλιματιστικό και να συμπληρώσεις κάπως το ποσό. Το κλιματιστικό να μείνει στο σπίτι όταν φύγεις.
stathis97 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Εφόσον είσαι διατεθειμένος να δώσεις λεφτά .Κάνε πρόταση στον ιδιοκτήτη να βάλει κλιματιστικό και να συμπληρώσεις κάπως το ποσό. Το κλιματιστικό να μείνει στο σπίτι όταν φύγεις. Επειδη η πολυκατοικια (σχετικα παλια,αλλα ανακαινισμενη) εχει σχεδον 25 γκαρσονιερες (3 αδερφια την εχουν) και καμια δεν εχει ac απο οσο βλεπω,αυτη θα ηταν η τελευταια μου επιλογη. (ειναι και το ρευμα στην τιμή,οποτε μου φαινεται λιγο καπως να ζητησω να γινει εγκατασταση ac)
VonLoutsos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το φορητό κλιματιστικό έχω την εντύπωση οτι δεν ειναι τόσο καλή ιδέα όσο αρχικά φαίνεται. Αν θυμάμαι καλά από αυτά βγαίνει ένας σωλήνας ο οποιός <<εξάγει>> ζεστό αέρα (αφου ο συμπιεστής είναι πάνω στο κλιματιστικό και όχι τοποθετημένος έξω). Αυτόν τον σωλήνα πως θα τον έχεις εκτός του δωματίου που θέλεις να ψύξεις; 2
stathis97 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το φορητό κλιματιστικό έχω την εντύπωση οτι δεν ειναι τόσο καλή ιδέα όσο αρχικά φαίνεται. Αν θυμάμαι καλά από αυτά βγαίνει ένας σωλήνας ο οποιός <<εξάγει>> ζεστό αέρα (αφου ο συμπιεστής είναι πάνω στο κλιματιστικό και όχι τοποθετημένος έξω). Αυτόν τον σωλήνα πως θα τον έχεις εκτός του δωματίου που θέλεις να ψύξεις;` Ισως απο ανακλινομενη μπαλκονοπορτα; Θα εχω σιγουρα απωλειες,το θεμα ειναι να παγωνει σχετικα ο χωρος. Καποιος που να εχει να εχει τετοια συσκευη,να μας πει αν κανει δουλεια. Σαφως και δεν περιμενω να ειναι οσο αποτελεσματικο ειναι ενα κανονικο κλιματιστικο
overpower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (ειναι και το ρευμα στην τιμή,οποτε μου φαινεται λιγο καπως να ζητησω να γινει εγκατασταση ac) Προτεινε να πληρωσεις εσυ το ac με μια μειωση στο ενοικιο σε περιπτωση που το αφησεις στο σπιτι και δεν το παρεις μαζι σου (η να μην πληρωσεις τελευταιο μηνα)
ParhsG Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Τα φορητα δροσιζουν συνηθως εκει που καθεσε πχ απο μπροστα αλλα κανουν θορυβο ,θελει αδειασμα το νερο κτλ
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δες το 12αρι φορητό του Leroy κάνει φοβερή δουλειά. Στα μείον όντως θέλει να βγαίνει ο αέρας από καπου και ο θόρυβος που κάνει αλλα από απόδοση είναι σούπερ για 30-35 τμ. Νερό δεν χρειάζεται να αδειάζεις το καλοκαίρι το εξατμίζει σε μεγάλο ποσοστό.
teddy71 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Προτεινε να πληρωσεις εσυ το ac με μια μειωση στο ενοικιο σε περιπτωση που το αφησεις στο σπιτι και δεν το παρεις μαζι σου (η να μην πληρωσεις τελευταιο μηνα) Στην τιμη του ενοικιου περιλαμβανεται και η καταναλωση του ηλεκτρικου ρευματος. Οποτε δεν πιστευω να το δεχτει ο ιδιοκτητης. Αν ηταν ξεχωριστα κατι γινοταν και παλι σιγα μην δεχοταν μειωση του ενοικιου επειδη ο ενοικιαστης θα βαλει αιρκοντισιον, οτι θελετε σκεφτεσται, σιγα μην του απονέμει και μεταλλιο ή του στησει και ανδριάντα. Ειδικα τωρα με την μειωση των ενοικιων και με το κρατος οπου κραταει κατα το ελαχιστο πανω απο 25-30% του ενοικιου μεσω του ενφια και της φορολογιας 15% απο το 1ο€ και 35% για πανω απο 12000€ ενοικια. Με το κρατος συνεταιρο δεν υπαρχει ιδιοκτητης μα θα ξοδεψει κατι για τη βελτιωση του ακινητου παρα μονο αν ειναι ερειπιο και δεν μενει μεσα ουτε Πακιστανος.
dtzgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το ότι το ρεύμα είναι μέσα στην τιμή πώς ξεπερνιέται με το να βάλεις φορητό κλιματιστικό; Επειδή θα το βάλεις κρυφά;
stathis97 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Δες το 12αρι φορητό του Leroy κάνει φοβερή δουλειά. Στα μείον όντως θέλει να βγαίνει ο αέρας από καπου και ο θόρυβος που κάνει αλλα από απόδοση είναι σούπερ για 30-35 τμ. Νερό δεν χρειάζεται να αδειάζεις το καλοκαίρι το εξατμίζει σε μεγάλο ποσοστό. Για ποσο θορυβο δηλαδη μιλάμε, Το ότι το ρεύμα είναι μέσα στην τιμή πώς ξεπερνιέται με το να βάλεις φορητό κλιματιστικό; Επειδή θα το βάλεις κρυφά; Στο οτι αν δεχτει,λεμε τωρα,να το πληρωσει ο ιδιοκτητης ή μερος αυτου,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αντιδρασουν ολοι οι υπολοιποι της πολοικατοικιας (επισης φοιτητες,κατα 90%) και θα θελουν να τους βαλει και αυτους.+οτι εστω πες οτι τα βαζει ++ποσα θα δινει ΔΕΗ για ολα ..; Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω edit:Οντως λιγο μπελαλιδικη η φαση με το σωληνα και το ζεστο αερα που απο καπου πρεπει να βγαινει,τωρα που βλεπω και στο yt Στο τελος με βλεπω να μενω με τον ανεμιστηρα και να βαζω μπουκαλια με παγο στο πισω μερος του Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2017 από stathis97
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα