dimitrisOS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογή που να σημειώνω στο κινητό σε ποιες πόλεις έχω πάει. Βρήκα το been που διαλέγεις τις χώρες αλλά εγώ θέλω να γινω πιο συγκεκριμένος γίνεται?
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Και στο google maps μπορεις να το κανεις. 3
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γράψτες σε ένα χαρτί. Αν και σε λίγο θα σημειώνετε και τι φαγητά έχετε φάει και σε ποιές τουαλέτες έχετε κατουρήσει αλλά τέλος πάντων... 5
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πήγαινε με το γκουγκλ ερθ πάνω από την Ελλάδα, κάνε ένα πριντσκριν, και βάλε με το πέιντ κόκκινες κουκκίδες πάνω από τις πόλεις που θες 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δεν θέλω για Ελλάδα. Ε κάντο στο Πακιστάν και σε όποια άλλη χώρα θες. Εκεί κολλάς; Σου έδωσαν λύσεις. 6
dimitrisOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bolsos.visited
scaniapower Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογή που να σημειώνω στο κινητό σε ποιες πόλεις έχω πάει. Βρήκα το been που διαλέγεις τις χώρες αλλά εγώ θέλω να γινω πιο συγκεκριμένος γίνεται? Ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό?Από απλή περιέργεια ρωτάω
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Check in στο fb και μετά θα μένουν στο προφίλ σου, στα μέρη που έχεις επισκεφθεί
web_assasin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 εδω δε θελει να το κανει στο google maps,θα το κανει στο φβ?αλλα θα μου πεις,εκει θα το βλεπουν και οι αλλοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα