Hamurabi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Παιδιά καλησπέρα.υπαρχει κάποιο site που να.πληρει τις παρακάτω προϋποθέσεις; Καλής ποιότητας t shirt,μην είναι σχεδόν διάφανο το ύφασμα Να μην έχει τελωνείο Να είναι σχετικά φτηνό Να έχει ποικιλία Θενξ
vspyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έχω πάρει από Ελλάδα από Oxford Company www.oxfordcompany.gr
teddy71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Γιατι δεν πας στα μαγαζια και θα δεις ποικιλια και θα δεις απο κοντα την ποιοτητα, και θα το δοκιμασεις να δεις πως σου καθεται. Ενδυματα προσωπικα αποφευγω αλλο βλεπεις αλλο σου βγαινει ειδικα αμας θες και φτηνο το ρισκο μεγαλωνει περισσότερο.
soiramk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/6/2017 στις 8:31 ΠΜ, tidus666 είπε teepublic. Από teepublic πως αποφεύγεις το τελωνείο;;
tidus666 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, soiramk είπε Από teepublic πως αποφεύγεις το τελωνείο;; Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα, τελευταία θέλει προσοχή. Αν είναι μικρή παραγγελία μέχρι 22 ευρώ, λογικά δεν θα έχεις θέμα.
soiramk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tidus666 είπε Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα, τελευταία θέλει προσοχή. Αν είναι μικρή παραγγελία μέχρι 22 ευρώ, λογικά δεν θα έχεις θέμα. €22,21 🤣 μαζί με τα μεταφορικά... Κοιτάω και το redbubble να δω τι γίνεται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που στέλνουν. Δεν ξέρω την ποιότητά τους... Από bustedtees που είχα πάρει 3 t-shirts παλιότερα είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος τόσο από την ποιότητα όσο και από την πολιτική τους. Δεν μου είχαν έρθει ποτέ την 1η φορά και μου τα ξαναέστειλαν και τα 3 δωρεάν. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από soiramk
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μην θεωρείτε δεδομένο τίποτε με το τελωνείο: ο έλεγχος έχει περάσει σε ιδιωτική εταιρία και ελέγχουν όσα περισσότερα μπορούν, το ύψος του αναγραφόμενου ποσού δεν αποτελεί πλέον δεικλίδα (σχετικής) ασφάλειας. 1
G.bar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Απο Ελλάδα κανένα κατάστημα με λογικές τιμές και μιά κάποια ποικιλια; Δεν με ενδιαφέρουν brand name tshirts που εχουν φάτσα κάρτα τη μάρκα πχ diesel levis nike κτλ. Απλο καθημερινό μπλουζακι, ποιότητας ανάλογης του κόστους. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλα πλέον θεωρώ 25 ευρώ για ενα tshirt με στάμπα υπερβολικα πολλά.
soiramk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, G.bar είπε Απο Ελλάδα κανένα κατάστημα με λογικές τιμές και μιά κάποια ποικιλια; Δεν με ενδιαφέρουν brand name tshirts που εχουν φάτσα κάρτα τη μάρκα πχ diesel levis nike κτλ. Απλο καθημερινό μπλουζακι, ποιότητας ανάλογης του κόστους. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλα πλέον θεωρώ 25 ευρώ για ενα tshirt με στάμπα υπερβολικα πολλά. Πολλές φορές έχω πετύχει μονόχρωμα tshirts στα pull&bear στα €9-€10.
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://roughtoof.com/ support your localsz Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από γροσερισοπ
dalain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ψαχνεις κατι πιο ιδιαιτερο με πρωτοτυπα σχεδια εγω ψωνιζω (τουλαχιστον 30) απο qwertee.com με προσφορες,λιγα μεταφορικα και κανενα τελωνειο ανεξαρτητου ποσου...βρισκεται στην Ιρλανδια... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από dalain 2
soiramk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dalain είπε Αν ψαχνεις κατι πιο ιδιαιτερο με πρωτοτυπα σχεδια εγω ψωνιζω (τουλαχιστον 30) απο qwertee.com με προσφορες,λιγα μεταφορικα και κανενα τελωνειο ανεξαρτητου ποσου...βρισκεται στην Ιρλανδια... Κρίμα που δε βρήκα αυτό που ψάχνω. Πολύ καλές τιμές και ειδικά τα μεταφορικά. Και αφού δεν έχει και τελωνείο στη μέση...θα ήταν ό,τι πρέπει. Θα το έχω υπόψιν μου για επόμενη αγορά. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από soiramk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα