Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.υπαρχει κάποιο site που να.πληρει τις παρακάτω προϋποθέσεις;

Καλής ποιότητας t shirt,μην είναι σχεδόν διάφανο το ύφασμα

Να μην έχει τελωνείο

Να είναι σχετικά φτηνό

Να έχει ποικιλία

Θενξ

Δημοσ.

Γιατι δεν πας στα μαγαζια και θα δεις ποικιλια και θα δεις απο κοντα την ποιοτητα, και θα το δοκιμασεις να δεις πως σου καθεται. Ενδυματα προσωπικα αποφευγω αλλο βλεπεις αλλο σου βγαινει ειδικα αμας θες και φτηνο το ρισκο μεγαλωνει περισσότερο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, soiramk είπε

Από teepublic πως αποφεύγεις το τελωνείο;;

Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα, τελευταία θέλει προσοχή. Αν είναι μικρή παραγγελία μέχρι 22 ευρώ, λογικά δεν θα έχεις θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tidus666 είπε

Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα, τελευταία θέλει προσοχή. Αν είναι μικρή παραγγελία μέχρι 22 ευρώ, λογικά δεν θα έχεις θέμα.

€22,21 🤣 μαζί με τα μεταφορικά...
Κοιτάω και το redbubble να δω τι γίνεται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που στέλνουν. 
Δεν ξέρω την ποιότητά τους... Από bustedtees που είχα πάρει 3 t-shirts παλιότερα είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος τόσο από την ποιότητα όσο και από την πολιτική τους. Δεν μου είχαν έρθει ποτέ την 1η φορά και μου τα ξαναέστειλαν και τα 3 δωρεάν.

Επεξ/σία από soiramk
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μην θεωρείτε δεδομένο τίποτε με το τελωνείο: ο έλεγχος έχει περάσει σε ιδιωτική εταιρία και ελέγχουν όσα περισσότερα μπορούν, το ύψος του αναγραφόμενου ποσού δεν αποτελεί πλέον δεικλίδα (σχετικής) ασφάλειας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Απο Ελλάδα κανένα κατάστημα με λογικές τιμές και μιά κάποια ποικιλια; Δεν με ενδιαφέρουν brand name tshirts που εχουν φάτσα κάρτα τη μάρκα πχ diesel levis nike κτλ. Απλο καθημερινό μπλουζακι, ποιότητας ανάλογης του κόστους. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλα πλέον θεωρώ 25 ευρώ για ενα tshirt με στάμπα υπερβολικα πολλά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, G.bar είπε

Απο Ελλάδα κανένα κατάστημα με λογικές τιμές και μιά κάποια ποικιλια; Δεν με ενδιαφέρουν brand name tshirts που εχουν φάτσα κάρτα τη μάρκα πχ diesel levis nike κτλ. Απλο καθημερινό μπλουζακι, ποιότητας ανάλογης του κόστους. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλα πλέον θεωρώ 25 ευρώ για ενα tshirt με στάμπα υπερβολικα πολλά.

Πολλές φορές έχω πετύχει μονόχρωμα tshirts στα pull&bear στα €9-€10. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ψαχνεις κατι πιο ιδιαιτερο με πρωτοτυπα σχεδια εγω ψωνιζω (τουλαχιστον 30) απο qwertee.com με προσφορες,λιγα μεταφορικα και κανενα τελωνειο ανεξαρτητου ποσου...βρισκεται στην Ιρλανδια...

Επεξ/σία από dalain
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dalain είπε

Αν ψαχνεις κατι πιο ιδιαιτερο με πρωτοτυπα σχεδια εγω ψωνιζω (τουλαχιστον 30) απο qwertee.com με προσφορες,λιγα μεταφορικα και κανενα τελωνειο ανεξαρτητου ποσου...βρισκεται στην Ιρλανδια...

Κρίμα που δε βρήκα αυτό που ψάχνω. Πολύ καλές τιμές και ειδικά τα μεταφορικά. Και αφού δεν έχει και τελωνείο στη μέση...θα ήταν ό,τι πρέπει. 
Θα το έχω υπόψιν μου για επόμενη αγορά.

Επεξ/σία από soiramk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...