jakegate7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Στην πόλη μου είχαμε ένα άσχημο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού αγοριού. Τα σχόλια στα άρθρα που αφορά αυτό το γεγονός ομολογώ με σοκάρουν περισσότερο από το ίδιο το περιστατικό. Μάλιστα είχα πετύχει τις προηγούμενες μέρες σχόλιο που ευχόταν να είχαμε και εμείς τον ισλαμικό νόμο ώστε να "τιμωρηθεί" ο δράστης. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να νευριάσω με την άγνοια του. Τελικά θέλουμε δικαιοσύνη που εκδικείται ή θέλουμε δικαιοσύνη που θα τιμωρεί και στην συνέχεια θα σωφρονίζει?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Τα σχόλια είναι σοκαριστικά και σίγουρα δεν έχουν σχέση με την έννοια της δικαιοσύνης, αλλά διαφωνώ καθέτως ότι είναι πιο σοκαριστικά από το ίδιο το γεγονός.
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Το τι θέλει ο καθένας δεν έχει καμια σημασια. 3
Ghost_Rider Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Στην πόλη μου είχαμε ένα άσχημο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού αγοριού. Τα σχόλια στα άρθρα που αφορά αυτό το γεγονός ομολογώ με σοκάρουν περισσότερο από το ίδιο το περιστατικό. Μάλιστα είχα πετύχει τις προηγούμενες μέρες σχόλιο που ευχόταν να είχαμε και εμείς τον ισλαμικό νόμο ώστε να "τιμωρηθεί" ο δράστης. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να νευριάσω με την άγνοια του. Τελικά θέλουμε δικαιοσύνη που εκδικείται ή θέλουμε δικαιοσύνη που θα τιμωρεί και στην συνέχεια θα σωφρονίζει? ετσι ειναι ο κοσμος ο ψηφιακος...στην Ελλαδα τουλαχιστον 2
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 η ορθογραφια του ελληναρα... δενει με το περιεχομενο των σχολιων 14
Vapir Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Στην πόλη μου είχαμε ένα άσχημο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού αγοριού. Τα σχόλια στα άρθρα που αφορά αυτό το γεγονός ομολογώ με σοκάρουν περισσότερο από το ίδιο το περιστατικό. σε σοκάρουν 5-10 keyboard warriors ποιο πολύ απο τον βιασμό ενός μικρού παιδιού , μάλιστα φαντάζομαι άρχισες να χρησιμοποιείς internet χθες , γιατι ακόμα και σε κακοποιήσεις ζώων βλέπουμε δεκάδες σχόλια για καρκίνους , θανάτους και δολοφονίες του θύτη. 8
Heybro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εφόσον είναι σωστή η δικαιοσύνη και θα μπει ισόβια μέχρι να πεθάνει καλως. Σε άλλη περίπτωση που θα μπει 2 3 χρόνια μια θα τον βγάλουν εκεί ναι εφόσον δεν λειτουργεί το σύστημα μας χρειάζονται άλλοι μέθοδοι για τέτοια άτομα. Εφόσον το έχει κάνει θα το ξανά κάνει και σίγουρα το έχει κάνει και στο παρελθόν. 6
duende Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 οταν θα εχουμε δικαιοσυνη που τιμωρει και σωφρονιζει, ισως σταματησουμε να διαβαζουμε τετοια σχολια. οκ, παντα θα υπαρχουν και καποιοι που θα εκφερουν ακραιες αποψεις λογω πεποιθησης/χαρακτηρα, αλλα οι περισσοτεροι πιστευω απλα συμπαρασυρονται και ξεσπουν γιατι δε βλεπουν να εφαρμοζεται τιποτα απο τα 2. δε νομιζω οτι το εχουν μεσα τους 4
defendar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Tιμωρια για ποιον ακριβως λογο? Για να σωφρονιστει ενας γερος που θα πεθανει οπως και να εχει σε λιγα χρονια? Η για παραδειγματισμο προς ολους τους επιδοξους ομοιους-μιασματα του? Το σοκαριστικο στα σχολια ειναι οτι δε του ευχονται απλα να πεθανει αλλα να πεθανει μετα απο βασανισμο. Αυτο δεν ειναι ουτε δικαιοσυνη ουτε τιμωρια, αλλα βιτσιο με σαδισμο. Η μονη σημασια που υπαρχει αμα σκοτωσεις καποιον με ηλεκτρικη καρεκλα ή ηλεκτρικο σιδερο ειναι μονο αυτη σε εσενα. Αυτος θα πεθανει οπως και να εχει οποτε.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, τιμωρία μόνο. Η φυλακή δεν είναι τιμωρία, αλλά δικαιοσύνη.
idomeneas7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δεν με σοκάρουν τα σχόλια και είμαι με αυτούς υπέρ του βασανισμού. 7
web_assasin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 θανατικη ποινη στο συγκεκριμενο εγκλημα,τιποτε αλλο. εδω μεσα ωραια τα λεμε,και μεν και οι δε,αλλα μπειτε στη θεση εκεινου του πατερα.. Δεν με σοκάρουν τα σχόλια και είμαι με αυτούς υπέρ του βασανισμού. δε μου κανει εντυπωση. 2
tsioulak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 θανατικη ποινη στο συγκεκριμενο εγκλημα,τιποτε αλλο. εδω μεσα ωραια τα λεμε,και μεν και οι δε,αλλα μπειτε στη θεση εκεινου του πατερα.. δε μου κανει εντυπωση. Και εγω θεωρητικά ειμαι υπερ της θανατικής ποινής για συγκεκριμένα πράγματα αλλα... εμπιστεύεσαι την ελληνική δικαιοσύνη να μην κανει λαθος (για να μην μιλήσουμε για αλλες περιπτώσεις); 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις