DestinyGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Για δώστε ένα PM και εδώ. Πολύ αέρα έχουν πάρει.
AristidisZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Πάντως το να δώσει κάποιος internet banking κλπ είναι μάλλον το "καλύτερο" Αν πας στο ΑΤΜ και τα δώσεις σε κάποιον (ο οποίος εάν συλληφθεί προφανώς και δεν θα παραδεχθεί ουδεμία σχέση με την εργοδοσία), μπορεί και να μη βγάλεις άκρη με καταγγελία Αν από την άλλη δώσεις το internet banking και κάνεις μια καταγγελία, μάλλον το tracing θα γίνει πολύ πιο απλό μετά...
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, αν κάποιος έχει οικογένεια αυτό είναι ψιλά γράμματα. Δεν είναι ωραίο να ζούμε με τα λεφτά του μπαμπάκα και να κατακρίνουμε έτσι απλά. Όσοι το δέχονται αυτό, το έχουν απόλυτη ανάγκη. Ως μισθωτός με δικό του μαγαζί θα σου πω ότι αυτά απλά είναι απαράδεκτα. Αν δεν μπορείς να έχεις επιχείρηση τότε ΜΗΝ την έχεις. Το να κλέβεις τον υπάλληλο σου εκτός από τέρμα παράνομο είναι και τέρμα ανήθικο. Καμιά ανάγκη δεν θα σε αναγκάσει να παίρνεις με το ζόρι 3 κατοστάρικα. Αν πράγματι υπάρχει τεράστια ανάγκη ψάχνεσαι σοβαρά για άλλα πράγματα οτιδήποτε και όχι με τα ψίχουλα που στα κλέβει ο κλεφτοκοτάς εργοδότης σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αλλά είναι πολύ πιθανό να αντιδρούσα βίαια. Δεν με ενδιαφέρει τι δυσκολίες έχει ο κάθε εργοδότης, και εγώ έχω επιχείρηση και ξέρω, αλλά αυτό δεν δικαιολογείται από όποια πλευρά και αν το πιάσουμε. 7
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι επειδη η μισθοδοσια ειναι υποχρεωτικη μεσω τραπεζης το κανουν καποιοι εργοδοτες ...Τα pm σε τι μπορει να οφελησουν ρε παιδια ?? Βαζουν δικους τους πισω απο τον εργαζομενο οταν παει στο ΑΤΜ και παιρνουν το ...κατι τις τους. Εινια τραγικη η κατασταση δυστυχως.
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι επειδη η μισθοδοσια ειναι υποχρεωτικη μεσω τραπεζης το κανουν καποιοι εργοδοτες ...Τα pm σε τι μπορει να οφελησουν ρε παιδια ?? Βαζουν δικους τους πισω απο τον εργαζομενο οταν παει στο ΑΤΜ και παιρνουν το ...κατι τις τους. Εινια τραγικη η κατασταση δυστυχως. Ναι αυτό είναι γνωστό και αναφέρθηκε ήδη, εδώ λέμε άλλο πράγμα, δίνει ο εργαζόμενος pin και στοιχεία κάρτας στον εργοδότη. Άλλο το να πας ΑΤΜ μαζί με κάποιον και να τα τραβήξεις (που και πάλι κακώς συμβαίνει) και άλλο η συγκεκριμένη περίπτωση.
kargo130 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Οποιος μπορει ενα pm και εδω. Το εζησα και απο γνωστο αυτο , ο οποιος σε μικρη επειχηρηση μετα απο αλλαγη λογιστη, συμβουλευσε τον εργοδοτη να κανει κατι αντιστοιχο. Η λαμογια σε αυτη την χωρα ειναι πραγματικα απιστευτη.
SakislolGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Φίλη μου κάνει την πρακτική της σε μία εταιρεία. Ο μισθός είναι περίπου 460 ευρώ (230 ο εργοδότης και 230 ο ΟΑΕΔ) τον μήνα. Ε αυτά τα 230 που της καταθέτει, τα τραβάει και του τα δίνει πίσω! Είναι τραγικοί Η απόλυτη ξεφτίλα. Μήπως δεν κατάλαβες κάτι καλά; γιατί μετά την πρακτική ο εργοδότης δικαιούται να πάρει πίσω το 70%. Δεν νομίζω δλδ ότι προβλέπεται κάποια εξτρα κράτηση (αφού θα τα πάρει στο τέλος). Ως μισθωτός με δικό του μαγαζί θα σου πω ότι αυτά απλά είναι απαράδεκτα. Αν δεν μπορείς να έχεις επιχείρηση τότε ΜΗΝ την έχεις. Το να κλέβεις τον υπάλληλο σου εκτός από τέρμα παράνομο είναι και τέρμα ανήθικο. Καμιά ανάγκη δεν θα σε αναγκάσει να παίρνεις με το ζόρι 3 κατοστάρικα. Αν πράγματι υπάρχει τεράστια ανάγκη ψάχνεσαι σοβαρά για άλλα πράγματα οτιδήποτε και όχι με τα ψίχουλα που στα κλέβει ο κλεφτοκοτάς εργοδότης σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αλλά είναι πολύ πιθανό να αντιδρούσα βίαια. Δεν με ενδιαφέρει τι δυσκολίες έχει ο κάθε εργοδότης, και εγώ έχω επιχείρηση και ξέρω, αλλά αυτό δεν δικαιολογείται από όποια πλευρά και αν το πιάσουμε. εννοώ δυσκολίες του μισθωτού και όχι του εργοδότη.
Par1s* Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Η απόλυτη ξεφτίλα. Μήπως δεν κατάλαβες κάτι καλά; γιατί μετά την πρακτική ο εργοδότης δικαιούται να πάρει πίσω το 70%. Δεν νομίζω δλδ ότι προβλέπεται κάποια εξτρα κράτηση (αφού θα τα πάρει στο τέλος). Όχι, στην πρακτική ο φοιτητής πληρώνεται 460€ από τον εργοδότη και ο εργοδότης παίρνει το 50% από τον ΟΑΕΔ. Επίσης ξέρω περιπτώσεις που ο εργοδότης δεν έδινε τίποτα στον φοιτητη και μετά έπαιρνε και την επιδότηση του ΟΑΕΔ. Έβγαζε και κέρδος δηλαδή. 1
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 εννοώ δυσκολίες του μισθωτού και όχι του εργοδότη. Ακόμα χειρότερα. Ο μισθωτός αν έχει τόσο σοβαρά προβλήματα τρόποι υπάρχουν πολλοί για να βγάλεις κάποια λεφτά. Αυτά όμως μόνο αν πράγματι υπάρχει μεγάλη ανάγκη και έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Σε διαφορετική περίπτωση εγώ το λέω αποφυγή της πραγματικότητας και στην πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος θα έρθει και θα "τρακάρει" βίαια γιατί τα μαθηματικά δεν βγαίνουν.
SakislolGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Όχι, στην πρακτική ο φοιτητής πληρώνεται 460€ από τον εργοδότη και ο εργοδότης παίρνει το 50% από τον ΟΑΕΔ. Επίσης ξέρω περιπτώσεις που ο εργοδότης δεν έδινε τίποτα στον φοιτητη και μετά έπαιρνε και την επιδότηση του ΟΑΕΔ. Έβγαζε και κέρδος δηλαδή. ωραία. όχι 70 αλλά 50. δηλαδή αυτός θα πάρει 50% από ΟΑΕΔ, κρατάει και 230 από την κοπέλα? 1
De@th L0rd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 τι κλάδος ειναι; Υπαλληλικός στον Ιδιωτικό τομέα (που αλλού δεν ξέρω αν σε κάλυψα. ωραία. όχι 70 αλλά 50. δηλαδή αυτός θα πάρει 50% από ΟΑΕΔ, κρατάει και 230 από την κοπέλα? Ακριβώς. Κι αυτά ουτως η άλλως θα τα αποζημιωθεί στο πέρας της πρακτικής. Δηλαδή βγάζει και κέρδος. Στην ουσία ΚΛΕΒΕΙ το μισο μισθό της κοπέλας. Κάτι τέτοια ωραία τα άκουγα σε "εταιρίες" που πήγαιναν για πρακτική από θεσσαλονίκη. Σχεδόν οι 8 στις 10 έκαναν όταν έψαχνα για πρακτική το 2011 ΠΑΡΑΚΑΛΩ, την ίδια τακτική και το έκαναν και προ κρίσεως. Κλεφτοκοτάδες. Παιδιά σόρρυ δε μπορώ να στείλω pm σε όλους. Αφορά μικρό μαγαζί που έχει όμως πολύ κίνηση από κόσμο, δηλ. λεφτά με τις σέσουλα. Αν θέλετε pm στείλτε πρώτα σε μένα για να κάνω copy paste από το menu.
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Οτιδηποτε λιγοτερο απο καταγγελια σε τετοια σκηνικα, καθιστα το υποτιθεμενο θυμα συνεργο, αδιαμφισβητητα. Αυτοι που δεν εχουν τα κοτσια να αντιδρασουν ειτε ως 1vs1 με τον εργοδοτη τους, ειτε με καταγγελια ειναι αξιοι της μοιρας τους και παντα θα ειναι αδυναμοι κοινωνικα, εργασιακα και οικονομικα διοτι ΑΥΤΟΙ καθοριζουν την τυχη τους οταν ειναι δεκτικοι σε τετοιες καταστασεις. Τετοιες περιπτωσεις δεν χωρανε "μα εχω αναγκη τα λεφτα". Αν εχεις αναγκη τα λεφτα μπορεις να βγεις στο κλαρι επισης, τι παει να πει αυτο; Συνεργος, συνυπευθυνος και συνενοχος ξεκαθαρα οποιος αποδεχεται τετοιο ορο στην εργασια του χωρις να προβαινει σε καταγγελια. 5
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Υπαλληλικός στον Ιδιωτικό τομέα (που αλλού δεν ξέρω αν σε κάλυψα. Lol, όχι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις