Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά εντάξει...κολλημένο μυαλό..ελληνάρας με τα όλα σου.

Προς τί το κολημα με το δημόσιο και η επίθεση;

Είπαμε έχει καλούς επιστήμονες αλλά δεν φημίζεται για την ενασχόλησή του με περιστατικά πρόληψης, ούτε για τις αναμονές του, ούτε για την όρεξη των υπαλλήλων του να σε εξυπηρετήσουν χωρίς όφελος. Από γιατρό μέχρι κλητήρα. Φυσικά υπάρχει η εξαίρεση του 10% αλλά δεν έχω χρόνο για έρευνα.

Δημοσ.

Άλλαξε την νοοτροπία σου πάντως αρχηγέ , δεν είναι όλοι οι γιατροί φακελάκιδες.

Δεν τους είπα φακελάκιδες, ξαναδες τί λέω.

Δεν είναι εύκολο να με πείσεις ξαφνικά πως ζω στην Σουηδία.

Αντί να λέμε να αλλάξει το δημόσιο την νοοτροπία του, το πρόβλημα είναι η δική μου, λολ.

Βρε παλι καλα που εχουμε το insomnia για τα εκτακτα ασε που εφημερευει παντα

Μην υποτιμάς την χρήση του ινσομνια για τέτοια θέματα, έχω βοηθηθεί κι εγώ και άπειροι άλλοι πάρα πολλές φορές.
  • Like 1
Δημοσ.

Ο δερματολογος αφροδισιολογος ειναι πιο αρμοδιος για οτιδηποτε αφορα εξωτερικα την περιοχη που περιγραφεις.

Στα δημοσια νοσοκομεια μια χαρα διαγνωση θα παρεις, ωστοσο θα περιμενεις καποια ωρα.

Τους εχουμε δει τους κλασσικους Ελληναρες που πανε για το παραμικρο στα ΤΕΠ και δεν ανεχονται να περιμενουν η να δωσουν τη σειρα τους σε ενα σε ενα τροχαιο και ξεκινανε τις απειλες.

Δεν αλλαζει συμπεριφορα μονο ο ιατρος στο δημοσιο, αλλα και οι ασθενεις. 

Η διαφορα ειναι πως οταν καποιος πηγαινει σε ιδιωτη και ξερει οτι θα πληρωσει, θα τον παρει περισσοτερο στα σοβαρα και δε θα παει για το παραμικρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο δερματολογος αφροδισιολογος ειναι πιο αρμοδιος για οτιδηποτε αφορα εξωτερικα την περιοχη που περιγραφεις.

Στα δημοσια νοσοκομεια μια χαρα διαγνωση θα παρεις, ωστοσο θα περιμενεις καποια ωρα.

Τους εχουμε δει τους κλασσικους Ελληναρες που πανε για το παραμικρο στα ΤΕΠ και δεν ανεχονται να περιμενουν η να δωσουν τη σειρα τους σε ενα σε ενα τροχαιο και ξεκινανε τις απειλες.

Δεν αλλαζει συμπεριφορα μονο ο ιατρος στο δημοσιο, αλλα και οι ασθενεις.

Η διαφορα ειναι πως οταν καποιος πηγαινει σε ιδιωτη και ξερει οτι θα πληρωσει, θα τον παρει περισσοτερο στα σοβαρα και δε θα παει για το παραμικρο.

Εγώ όμως ήθελα να πληρώσω για το παραμικρό, οπότε το τεπ δεν ηταν ο κατάλληλος χώρος.

Παρόλα αυτά δεν θεωρώ την πρόληψη ως παραμικρό, κι αυτή ακριβώς είναι η λάθος νοοτροπία που επικρατεί.

Επίσης το τεπ δεν είναι για πρόληψη κι εγώ δεν είχα χρόνο να περιμένω την επόμενη εβδομάδα οπότε ο ιδιώτης ήταν μονόδρομος.

Κρατώ την αλλαγή συμπεριφοράς των γιατρών στο δημόσιο που ανέφερες.

Δημοσ.

Κρατώ την αλλαγή συμπεριφοράς των γιατρών στο δημόσιο που ανέφερες.

Είμαι ιδιώτης γιατρός, παρόλα αυτά οι γενικεύσεις αυτές είναι επικίνδυνες. Ειδικά για όποιον εφησυχάζει ότι επειδή πλήρωσε και τον εξέτασαν αμέσως, είναι όλα ... άριστα.

Καλοί υπάρχουν παντού. Και οι κακές νοοτροπίες δεν έχουν να κάνουν με το χώρο που ασκείται η ιατρική, αλλά με τον άνθρωπο.

• Like 3
Δημοσ.

Είμαι ιδιώτης γιατρός, παρόλα αυτά οι γενικεύσεις αυτές είναι επικίνδυνες. Ειδικά για όποιον εφησυχάζει ότι επειδή πλήρωσε και τον εξέτασαν αμέσως, είναι όλα ... άριστα.

Καλοί υπάρχουν παντού. Και οι κακές νοοτροπίες δεν έχουν να κάνουν με το χώρο που ασκείται η ιατρική, αλλά με τον άνθρωπο.

Μα ποιες γενικεύσεις, εξαρχής είπα πως υπάρχουν και καλοί στο δημόσιο αλλά δεν είχα χρόνο για ψάξιμο.

Είναι άσχημο πράγμα η παράφραση χάριν της υπεράσπισης μιας άποψης.

Γενικότερα τώρα, ναι είναι θέμα ανθρώπου, και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων χρειάζεται κίνητρο για να προσφέρει, στο δημόσιο και στην σιγουριά του αυτό το κίνητρο χάνεται. Δεν μιλάω μόνο για γιατρούς αλλά γενικά.

Και φυσικά υπάρχει ένα ποσοστό που δεν είναι έτσι και που τελικά σηκώνει όλο το βάρος, ούτε σε αυτό αναφέρομαι.

Το λέω και το ξαναλέω μήπως και γίνει αντιληπτό στους υποστηρικτές του δημοσίου μόνο και μόνο επειδή τυγχάνουν μέλη του.

Στον δε ιδιωτικό τομέα υπάρχει το ισχυρό κίνητρο της επιβίωσης, γι αυτό και τα ποσοστά αντιστρέφονται. Εκεί έχουμε ομως άλλα αρνητικά, όπως το να σε σφάξω με το παραμικρό για να πάρω το 3000χιλιαρο (μου έτυχε δις)

Δημοσ.

Δεν είναι εύκολο να με πείσεις ξαφνικά πως ζω στην Σουηδία.

Σορι για το οφφτοπικ, απλα LOL. Για να δεις ουρολογο στη Σουηδια, μετα το γενικο γιατρο βεβαια, ενα τριμηνακι στο νερο. Και με 20-30 ευρω κοστος, παντα στο δημοσιο. Πανω κατω το ιδιο και για τις υπολοιπες ειδικοτητες

Δημοσ.

Ρε TS βάλε μία φωτογραφία με τη φωτογραφία, και ο Κωστής με το Φίλιππο θα κάνουν διάγνωση.

Ένα ταουτσουνι πάνω, ένα τσουτσουνι κάτω στο Ίντερνετ, δε θα αλλάξει τον κόσμο....

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...