Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ,εχει τυχει σε καποιον απο εσας να αγορασει κατι απο κινα αρκετων χιλιαδων ευρω?

η πειραιως μου ειπε στο τηλεφωνο οτι μεχρι 1000 ευρω μπορω να κανω την αγορα ,αν το προιον κοστιζει πανω απο 1000 ευρω και κατω απο 10.000 ,πρεπει να κανω ειδικα χαρτια ,ξερει κανεις πως πρεπει να κινηθώ?στις αλλες τραπεζες τι ισχύει?

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα παιδια ,εχει τυχει σε καποιον απο εσας να αγορασει κατι απο κινα αρκετων χιλιαδων ευρω?

η πειραιως μου ειπε στο τηλεφωνο οτι μεχρι 1000 ευρω μπορω να κανω την αγορα ,αν το προιον κοστιζει πανω απο 1000 ευρω και κατω απο 10.000 ,πρεπει να κανω ειδικα χαρτια ,ξερει κανεις πως πρεπει να κινηθώ?στις αλλες τραπεζες τι ισχύει?

Σε όλες της τράπεζες το ίδιο ισχύει είναι λόγο capital control

Δημοσ.

Πριν κάνεις αυτή την ερώτηση σκέφτηκες ότι αυτό που θέλεις να αγοράσεις από Κίνα μπορεί να σταματήσει στο τελωνείο και να πληρώσεις ένα σωρό χρήματα;

Δημοσ.

Ας απαντησουν οσοι το εχουν κανει σας παρακαλω ,προς επεξηγηση μονον να πω οτι ειναι εργαλειο δουλειας και οπωσδηποτε θα πληρωσω τελωνειο .με ενδιαφερει να μαθω με ποιον τροπο θα στειλω τα λεφτα και οχι πως θα τα γλυτωσω .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει εύκολος τροπος, ένας που σκέφτηκα είναι αν εχεις παυπαλ να πεις σε κάποιους να σου στείλουν απο χίλια ευρώ και να τους τα στελνεις στον τραπεζικό λογαριασμό τους (πέραν της κανονικής οδού που είναι η έγκριση απο την τράπεζα).

Δεν λες και το ποσον και δεν ξερω μήπως αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το παυπαλ

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά ,επειδη είναι εργαλείο δουλειας  θέλω να πληρώσω τελωνείο ,το προιον φτιαχνεται στη κινα για λογαριασμό αμερικανικης εταιρίας ,και μπορεί να έρθει Ελλάδα.Προ κρίσης απλα θα έστελνα το ποσον,τωρα πως γίνεται?

το ποσον είναι περίπου 8000 ευρω 

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Πήγαινε στην τράπεζα και πες θέλω να στείλω ένα έμβασμα 8000 ευρώ στον τάδε λογαριασμό εξωτερικού. Θα συμπληρώσεις κάτι χαρτιά, θα πάρεις έγκριση και είσαι έτοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως κάποιος φίλος,συγγενής που έχει λογαριασμό στο εξωτερικό και τον εμπιστεύεσαι να σου έκανε την εξυπηρέτηση.

Υπάρχει και αυτή η επιλογή http://www.cbcbulgaria.com/ίδρυση-εταιρίας-στη-βουλγαρία/τραπεζικοσ-λογαριασμοσ-στην-βουλγαρ/

Δημοσ.

Εαν ειναι εργαλειο για την επαγγελματικη σου δραστηριοτητα και συναδη με τον ΚΑΔ σου τοτε δεν βλεπω προβλημα.

Proforma Invoice ο κινεζος , τα χαρτια στην τραπεζα και εντος 1-2 ημερων εχει φυγει το εμβασμα ..

Σε 4-5 ημερες απο την ημερα που θα πας τα χαρτια στην τραπεζα ο κινεζος εχει λαβει τα λεφτα..

Απλα πραγματα εαν αφορα επαγγελματια και επαγγελματικο τραπεζικο λογαριασμο .

Το προβλημα θα ειναι εαν θες σαν ιδιωτης να στειλεις τοσα λεφτα απο λογμο ταμιευτηριου ...

• Moderators
Δημοσ.

Εφόσον είναι για επαγγελματική χρήση θα μπορέσεις να κάνεις την αγορά πάνε στη τράπεζα και ρώτα τη χαρτιά θέλουν ακριβώς

Ετοιμάσουν για αρκετά σημαντικό ποσό στο τελωνείο (μόνο το ΦΠΑ είναι γύρω στο 2000)

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

(φιλικά) υπάρχει πρόβλημα να μας πεις περί ποιας συσκευής πρόκειται;

εφόσον μιλάμε για επαγγελματική συσκευή το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να μιλήσεις με το λογιστή σου. Θα ξέρει τι χρειάζεται για εισαγωγή συσκευής στην Ελλάδα, και ποιες διαδικασίες απαιτούνται.

Δεύτερον, πριν κάνεις κάτι μόνος σου, που ίσως θα σε βάλει σε εξτρά τρεχάματα, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάποιον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα / Ευρώπη. Ρώτα την εταιρία κατασκευής. Κατόπιν παίρνεις μια προσφορά αγοράς από αυτούς. Επιπλέον θα έχεις και την ανάλογη τεχνική υποστήριξη αν τη χρειαστείς.

Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω στον αντιπρόσωπο, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παρά να κάνεις μόνος σου εισαγωγή.

Δημοσ.

Εγω θελω να παρω ενα μηχανημα σαν ιδιωτης που κανει 2κ απο το aliexpress ..

Τι επιλογες εχω ? leupay κτλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...