ευδο Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Γειά σας παιδιά θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για τη κατανάλωση ρεύματος από ένα κλιματιστικό 12000btu όταν είναι ρυθμισμένο στην λειτουργία του ανεμιστήρα, αξίζει κάτι τέτοιο ή να βρω έναν ανεμιστήρα;
kfyros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 δεν καίει τίποτα στον ανεμιστήρα. όσο καίει κι ένας ανεμιστήρας. ένα inverter 12άρι καιει λιγότερο από κιλοβατώρα σε νορμάλ λειτουργία ψύξης θέρμανσης.
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 δεν καίει τίποτα στον ανεμιστήρα. όσο καίει κι ένας ανεμιστήρας. ένα inverter 12άρι καιει λιγότερο από κιλοβατώρα σε νορμάλ λειτουργία ψύξης θέρμανσης. Όταν λες νορμάλ λειτουργία;
kfyros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Όταν λες νορμάλ λειτουργία; Πχ. σε επιλεγμένη θερμοκρασία 26 βαθμούς, σε χώρο για τον οποίο επαρκεί το μηχάνημα, όταν έξω έχει μέχρι 34-35, και το κτίριο είναι επαρκώς μονωμένο. Αν δουλεύει συνέχεια θα κάψει παραπάνω, αλλά δε νομίζω να φτάνει τις 2κιλοβατώρες. Τα γράφει αυτά νομίζω στα χαρακτηριστικά του μηχανήματος, όχι ακριβώς έτσι..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Συνεχίστε εδώ παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις