Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μεταχειρισμένα έχω δει ακρότητες , μέχρι και ακριβότερα απο καινούρια , όχι μια και δυο φορές , αρκετές. Σε κάποιες περιπτώσεις ειναι άτομα που θέλουν ντε και καλά να πουλήσουν με μια χ έκπτωση στην τιμή που το αγόρασαν κ όχι στην τιμή που πωλείται πλέον καινούριο και σε άλλες άτομα που ψάχνουν κορόιδα αφού ακολουθούν την ίδια τακτική σε πολλές αγγελίες τους. Καλή τους τύχη  :-D 

Για να μπω στη διαδικασία να κοιτάξω μεταχειρισμένο θα πρέπει εκτός απ το να είναι σε άριστη κατάσταση να έχει και λογική τιμή για τα δικά μου κριτήρια. 

Πχ στα 100euro αξία θα έπαιρνα σφραγισμένο αν το έδιναν 90 και ήταν κ στην πόλη μου ώστε να μην χρεωθώ μεταφορικά. Εννοείται μαζί με την εγγύηση αλλιώς απλά δεν αξίζει.  
στα 70 και κάτω θα κοίταζα μεταχειρισμένο χ μήνες/χρόνια σε άριστη κατάσταση 

αναλόγως τον τύπο του αντικειμένου πάντα. 

Παζάρια δεν κάνω ποτέ κ ούτε γουστάρω να μου κάνουν , μου αρέσει η τιμή έχει καλώς , δεν μ αρέσει πάω παρακάτω. 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι τα παζάρια που έκαναν και σε ενοχλούσαν(εφόσον πάντα και εσύ είχες κάνει ξεκάθαρο ότι η τιμή που ζητάς είναι φίξ).

Κατά τα άλλα προσωπικά με 20% μικρότερη τιμή μεταχειρισμένο δίσκο(και μάλιστα SSD των 90) δεν θα αγόραζα.

Ιδίως από ιδιώτη που ήξερα από πριν και δεν θα ξανασυναντήσω ποτές.

Δημοσ.

Καποια πραγματα χανουν εντελεως την αξια τους οταν ειναι μεταχειρισμενα. Πχ ενα στρωμα, ή ενα ποδηλατο ή ρουχα. Αλλα ενας επεξεργαστης ή ενας θερμοπομπος δεν χανουν γιατι δεν παθαινουν τιποτα.

Ο σκληρος δισκος ειναι μεσαια κατηγορια, γιατι δεν ξερεις τι εχει κανει ο αλλος. Ακομα και "ssd" ο κοσμος δεν ειναι εξοικειωμενος με την ιδεα.

Στα μεταχειρισμενα, εμπιστευομαι το insomnia. Ειναι καλα,παιδια και δεν κανουν μαλακιες, και απ τις 2 πλευρες.

ελα μου?

Δημοσ.

Απο 90 στα 70 ειναι 20% πιο κατω.Για το 20αρικο που λες ειναι μια καλη εκπτωση για προιον 3 μηνων

Δε θα την έλεγα τόσο καλή, όσο λογική.

Αυτό που εκνευρίζει εμένα προσωπικά (που δεν το κάνω), είναι ότι οι ίδιοι που θέλουν να πουλήσουν όσο πιο ακριβά μπορούν, θέλουν και να αγοράσουν όσο πιο φθηνά μπορούν.

Και να πω ότι μιλάμε για επαγγελματίες και εμπόριο, να πω νταξ. Αλλά σε αγγελίες «μεταξύ μας» για προϊόντα πληροφορικής που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε πώς και πόσο γρήγορα ευτελίζεται η αρχική αξία τους, για μένα είναι καραγκιοζιλίκι.

Δημοσ.

Δε κολλάω απλά όλοι λένε για ένα εικοσαρικο δεν... Από 90 στα 70 δεν κλπ.

Εγώ το 30% σε είδος όπως ένας SSD με καλό health σε το θεωρώ κακό

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά είναι κι η περίπτωση. Ας είχαν μισή τιμή οι 120/128GB σε σχέση με τους 240/250/256GB να ρίξει κι εκείνος την τιμή. Αλλά σιγά μην τον πουλήσει τόσο κοντά όσο στο "μισό" μοντέλο...

Δημοσ.

Για μένα 70€ από 90€ είναι το λογικό, το πολύ να έδινα 75€ για κάτι δυσεύρετο που θα το ήθελα πάρα πολύ.

75+ πραγματικά δε βλέπω κανένα νόημα, καλύτερα να δώσω 90€ να το πάρω σφραγισμένο και να κινηθεί και η αγορά.

Επίσης, τα ποσοστά δε λένε και πολλά, εξαρτάται και από τα νούμερα για τα οποία μιλάμε. Άλλο 200€ από 300€ και άλλο 20€ από 30€.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε αντικείμενο, αφού ανοιχθεί η συσκευασία του, ακόμα και αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί χάνει 50 % της αξίας του.

Δεν μπορείς να αποδείξεις πόσο χρησιμοποιήθηκε. Αυτός που αγοράζει μεταχειρισμένο ρισκάρει. Το ρίσκο απαιτεί χαμηλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

DTA. πολλα ειναι και refurbised. γενικα τα περισσοτερα μεταχειρισμενα πωλουνται γιατι οι ιδιοκτητες τους απογοητευτηκαν λογω μετριας αποδοσης. επισης οταν εχουν ενδειξεις για επικειμενη βλαβη της συσκευης σπευδουν να την ξεφορτωθουν

Δημοσ.

Ειναι ακινδυνη η τρελα μου... :) που διαφωνεις

μια αξιολογηση βλεπω,αντε να εχεις και 2-3 μαυρες ακομα.

δεν ξερω πως μπορεις να εχεις γνωμη για κατι τετοιο,οταν δεν εχεις συναλλαχθει πραγματικα εδω μεσα..

εγω κανονικα επρεπε να εχω τουλαχιστον  αλλες 5 αρνητικες σαν αγοραστης,γιατι εχω πετυχει πολλους σαπιους εδω μεσα.

δε μου αρεσει ομως να φορτωνω το προφιλ μου με αρνητικες οπως αυτη που μου εχει κανει το ρεμαλι για κατι που αγορασα ελλατωματικο και δεν εβγαλα ακρη με τον πωλητη.

Δημοσ.

Σε μεταχειρισμένα έχω δει ακρότητες , μέχρι και ακριβότερα απο καινούρια , όχι μια και δυο φορές , αρκετές. Σε κάποιες περιπτώσεις ειναι άτομα που θέλουν ντε και καλά να πουλήσουν με μια χ έκπτωση στην τιμή που το αγόρασαν κ όχι στην τιμή που πωλείται πλέον καινούριο και σε άλλες άτομα που ψάχνουν κορόιδα αφού ακολουθούν την ίδια τακτική σε πολλές αγγελίες τους. Καλή τους τύχη  

Μπες στα μεταχειρισμένα Videogames να δεις τι πάει να πει ακρότητες.

Από τυπάδες που πουλάνε ένα παιχνίδι στην ίδια τιμή (ή 1-2 ευρώ πιο κάτω) από το καινούργιο με την ηλίθια δικαιολογία ότι το αγόρασαν χτες - προχτες και δεν τους άρεσε μέχρι και τους γνωστούς ανεγκέφαλους που πουλάνε ακριβότερα από το καινούργιο επειδή τόσο το αγόρασαν (πραγματικά πιο μαλακισμένη λογική δεν υπάρχει).

Οποιοδήποτε αντικείμενο, αφού ανοιχθεί η συσκευασία του, ακόμα και αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί χάνει 50 % της αξίας του.

Δεν μπορείς να αποδείξεις πόσο χρησιμοποιήθηκε. Αυτός που αγοράζει μεταχειρισμένο ρισκάρει. Το ρίσκο απαιτεί χαμηλή τιμή.

Κοίτα 50% μου ακούγεται λίγο ακραίο. 

Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που ανοίχτηκε το προϊόν, ακόμα και για να το χαζέψει αυτός που το πήρε, η αξία του πέφτει.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει ας κάτσει να το χαζεύει στο ράφι του μια ζωή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα ήθελα να το δω στην πράξη αυτό, από δικιά σου αγγελία... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...