Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχει μπει ολοφρεσκια θερμοαγωγιμη (arctic mx-4) σε γραφικων, επεξεργαστη και southbridge amd athlon 64 x2 (coolermaster cm12v ψυκτρα) radeon hd 3650 μητρικη hp (ειναι hp το desktop) Ειτε ειμαι σε live cd ειτε μεσα σε windows, επεξεργαστης και γραφικων φτανουν 50-60 βαθμους περιπου. Αν μπω σε κανα απλο παιχνιδι σε low γραφικα, αεροπλανο μεσα! Ο επεξεργαστης πχ φτανει και 80 βαθμους! Τι μπορει να φταιει? Και μιλαμε για το παιχνιδι need for speed most wanted το παλιο Επισης δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο. Τα ιδια. Επισης ολοι οι drivers καθαροι και ενημερωμενοι και ο σκληρος τεσταρισμενος με hd sentinel. Απλα αυτο δεν το εκανε πιο παλια Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2017 από Alex-V
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Πριν δεν έγραψες ότι με άλλο τροφοδοτικό ήταν εντάξει τελικά; Έχει και άπειρη ζέστη μη το ξεχνάς. Επίσης, έχεις OC κτλ; Πριν βάλεις την mx-4 ανέβαζε τις ίδιες θερμοκρασίες;
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα το εσβησα γιατι και με εκεινο τελικα τα ιδια εκανε. Οχι δεν εχω κανει oc ολα defaults ειναι. Ναι και πριν τα ιδια απλα λιγο παραπανω γιατι στο southbridge η παστα ειχε εξαφανιστει. Το ξερω οτι βραζει ο τοπος
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εχθες ειχα βαλει του γιου μου που εχει amd στα 3Ghz δεν θυμαμαι 145 νομιζω και εκανε σαν πυραυλος απο την ζεστη.
Le Perv Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Οταν αλλαξες παστα, καθαρισες καλα την περιοχη επαφης κι εβαλες μια σταγονα Αρκτικ. Μετα πιεσες ελαφρα την ψυχτρα στο chip, για να βεβαιωθεις οτι τσιπακι και ψυχτρα ειναι παραλληλες και κανουν καλη επαφη, να υποθεσω. Λευτερη, τι σημασια εχει αν ειναι AMD ή Ιντελ? Το playstation ειναι ΟΛΟ Amd. Ψυχτρες, APU κτλ. Το XBOX το ιδιο. Ενα παλιο σταθερο με AMD επεξεργαστη και GPU που εχω, εχει after market ψυκτρα (τεραστια). Εχω αφαιρεσει τον ανεμιστηρα της ψυχτρας για να μη κανει θορυβο. Ξερεις ποσα χρονια δουλευει ετσι? 8 χρονια. Ειναι το πιο αθορυβο μηχανημα που εχω ακουσει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Οταν αλλαξες παστα, καθαρισες καλα την περιοχη επαφης κι εβαλες μια σταγονα Αρκτικ. Μετα πιεσες ελαφρα την ψυχτρα στο chip, για να βεβαιωθεις οτι τσιπακι και ψυχτρα ειναι παραλληλες και κανουν καλη επαφη, να υποθεσω. Λευτερη, τι σημασια εχει αν ειναι AMD ή Ιντελ? Το playstation ειναι ΟΛΟ Amd. Ψυχτρες, APU κτλ. Το XBOX το ιδιο. Ενα παλιο σταθερο με AMD επεξεργαστη και GPU που εχω, εχει after market ψυκτρα (τεραστια). Εχω αφαιρεσει τον ανεμιστηρα της ψυχτρας για να μη κανει θορυβο. Ξερεις ποσα χρονια δουλευει ετσι? 8 χρονια. Ειναι το πιο αθορυβο μηχανημα που εχω ακουσει. Στην κουζινα που εχω τον υπολογιστη του δεν εχει κλιματιστικο ενω εδω που ειμαι εγω εχει, Δεν το εγραψα για να πω οτι οι AMD βραζουν αλλα οτι γενικα αυτες τις μερες τα παντα βραζουν. 1
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εχει μπει ολοφρεσκια θερμοαγωγιμη (arctic mx-4) σε γραφικων, επεξεργαστη και southbridge amd athlon 64 x2 (coolermaster cm12v ψυκτρα) radeon hd 3650 μητρικη hp (ειναι hp το desktop) Ειτε ειμαι σε live cd ειτε μεσα σε windows, επεξεργαστης και γραφικων φτανουν 50-60 βαθμους περιπου. Αν μπω σε κανα απλο παιχνιδι σε low γραφικα, αεροπλανο μεσα! Ο επεξεργαστης πχ φτανει και 80 βαθμους! Τι μπορει να φταιει? Και μιλαμε για το παιχνιδι need for speed most wanted το παλιο Επισης δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο. Τα ιδια. Επισης ολοι οι drivers καθαροι και ενημερωμενοι και ο σκληρος τεσταρισμενος με hd sentinel. Απλα αυτο δεν το εκανε πιο παλια Λογικα θα πρεπει να εχεις κακο κουτι Αλεξ. Ποιο ειναι? 1
Le Perv Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Στην κουζινα που εχω τον υπολογιστη του δεν εχει κλιματιστικο ενω εδω που ειμαι εγω εχει, Δεν το εγραψα για να πω οτι οι AMD βραζουν αλλα οτι γενικα αυτες τις μερες τα παντα βραζουν.Τα παντα βραζουν, αλλα οχι να γινουν κι αεροπλανα. Αυτη τη στιγμη δουλευω το ps3. Εδω που ειμαι εχω 40 βαθμους κελσιου. Με ανεμιστηρα αγκαλια ειμαι. Το μηχανημα δεν ακουγεται. Να αναψω και ps4? Για δοκιμη? Το c-chassis εχω. Δε νομιζω να δω διαφορα. Οι θερμοκρασιες που αναφερει ο Alex-V ειναι υπερβολικες. Οριακες θα ελεγα για να γινει ζημια στο μηχανημα του. Αλεξ, εχεις ανεμιστηρες στο κουτι του πισι? Υπαρχει ροη αερα απ' εξω προς τα μεσα? Ανεμποδιστα? Κι απο μεσα προς τα εξω? Μηπως εχουν βουλωσει τα φιλτρα αερα? 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Να σου πω και εγω του γιου χωρις ανεμιστηρες το ειχα τωρα του εβαλα εναν 12αρη να ριχνει αερα μεσα και επι τις ευκαιριας του εβαλα και mx4
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εβαλα παστα με την σωστη διαδικασια. Καθαρισμος με αλκοολ, μια σταγονα φακης, χωρις απλωμα κτλ κτλ. 10 χρονια φτιαχνω υπολογιστες. Το κουτι ειναι το αρχικο της hp το οποιο οκ ναι ειναι λιγο στριμωγμενα μεσα. Hp pavillion a6000
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δύο οι περιπτώσεις: Είτε δεν έβαλες σωστά την πάστα είτε δεν πατάει καλά η ψύκτρα. Μπορεί βέβαια και η πάστα να είναι πολύ πηχτή και να μην απλώνεται από μόνη της, μόνο με την πίεση της ψύκτρας , οπότε χρειάζεται να την απλώσεις εσύ.
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Τοσο αχρηστος να ειμαι? Θα το ξανακοιταξω και θα ενημερωσω
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εντάξει και οι επαγγελματίες κάνουν λάθη Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορεί να φταίει για τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή.
jgeorgiou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 οι υπολογιστές βγαίνουν ΕΚΤΟΣ προδιαγραφών όταν είναι σε χώρο με 40 βαθμούς. ο υπολογιστής (στην ζέστη) αντέχει όσο και ο άνθρωπος , αν εμείς ζεσταινόμαστε και ιδρώνουμε αυτό παθαίνουν και οι υπολογιστές μόνο που έχουν άλλα συμπτώματα. Εσύ πως μπορείς και είσαι σε χώρο με 40 βαθμους???
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δεν τον εχω εξω στον ηλιο. Το δωματιο εχει 28 βαθμους. Καταλαβα τι λες. Απλα τωρα που τον κοιταω εχω και τον σταθερο μου και ο δικος μου μια χαρα ειναι. Δεν κανει κουλα. Θα του ριξω τωρα αλλη μια ματια να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα