Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΙ 4 ΓΙΓΑ ΜΝΗΜΗ 500 ΣΚΛΗΡΟ.ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΦΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ Η ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ?ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙΑ ΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΧ Ι3 ΙΝΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕΛΕΡΟΝ?Η ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

το πρόβλημα που έχεις το πιθανότερο είναι να ξεκινάει από το περιηγητή όπως γράφεις εάν δεν έχεις κάτι αποθηκεύσει αφαίρεσε τον και ξανά εγκατέστησε τον να δεις τη διαφορά,

απ' εγκατέστησε ότι δε χρειάζεσαι εαν το πήρες έτοιμο στημένο και άσε μόνο αυτά που χρειάζεσαι 

Εαν γράψεις για τη χρήση το θέλεις θα σε βοηθήσουν εάν έκανες σωστή επιλογή στα χρήματα που διέθεσες.

Και βάλε και ένα πρόγραμμα προστασίας{antivirus} εάν δεν έχεις είδη κυκλοφορούν πολλά δωρεάν. 

Y.Σ. να γράφεις καλύτερα με μικρά γράμματα για να είναι ευδιάκριτα στον αναγνώστη..

Δημοσ.

καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση σου. είναι η πρώτη φορά που έγραψα και δεν το ήξερα.η χρήση που το θέλω είναι φυσιολογική μουσική στο youtube κάνα παιχνιδι όπως empire που παιζω και γενικά ελαφριά πράγματα.αλλά και στη μουσικη πολλές φορές κολλάει έτσι έχω την εντύπωση.τα χρηματα που εδωσα ήτανε για καινούριο που το πήρα πριν 3 χρόνια 270 ευρώ αν θυμάμαι καλά

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα το αγόρασες πριν 3 χρόνια 270 ευρώ , κατάλαβα σωστά?

Αν ισχύει αυτό δωσ' το να σου κάνουν εγκατάσταση τα windows από την αρχή και ότι πρόγραμμα χρειάζεσαι και μόνο και τότε θα δεις εάν σε ικανοποιεί ή όχι, πλέον.

Για τη χρήση που θέλεις νομίζω σου αρκεί.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eχεις καταλάβει ότι ήταν πριν 3 χρόνια ε;

xaxaxaxa 

σωραίος 

Δημοσ.
Στις 4/7/2017 στις 12:08 ΠΜ, puntogt1 είπε

ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΙ 4 ΓΙΓΑ ΜΝΗΜΗ 500 ΣΚΛΗΡΟ.ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΦΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ Η ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ?ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙΑ ΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΧ Ι3 ΙΝΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕΛΕΡΟΝ?Η ΕΚΑΝΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ?

Πέταξε το έχει φίλος μου το ίδιο σέρνεται παντού λογο επεξεργαστή δεν θα βγάλεις άκρη ακόμα και με φορματ και με προσθήκη ssd 

Δοκίμασε τα πάντως αυτά και αν δεις και σε κάλυπτει κρατά το αλλιώς πας για καινούργιο

Δημοσ.

Ασχέτως που το ποστ είναι του 2017 το λαπτοπ δεν είναι για πέταμα όπως έγραψε κάποιος......Έχω ένα παρόμοιο παλιό λάπτοπ με επεξεργαστή Ε1 1200 και αναστήθηκε βάζοντας του έναν ssd και λειτουργικό Lubuntu 20.04  LTS (έχει υποστήριξη ως το 2025 και είναι δωρεάν). Ο επεξεργαστής είναι αδύναμος για win10 (διπύρηνος στα 1.4 MHz)...όμως με τα Lubuntu για σερφάρισμα, μουσική, ταινίες και απλά παλιά games είναι κομπλέ.

Δημοσ.
Στις 15/9/2020 στις 8:11 ΜΜ, fotaras76 είπε

Ασχέτως που το ποστ είναι του 2017 το λαπτοπ δεν είναι για πέταμα όπως έγραψε κάποιος......Έχω ένα παρόμοιο παλιό λάπτοπ με επεξεργαστή Ε1 1200 και αναστήθηκε βάζοντας του έναν ssd και λειτουργικό Lubuntu 20.04  LTS (έχει υποστήριξη ως το 2025 και είναι δωρεάν). Ο επεξεργαστής είναι αδύναμος για win10 (διπύρηνος στα 1.4 MHz)...όμως με τα Lubuntu για σερφάρισμα, μουσική, ταινίες και απλά παλιά games είναι κομπλέ.

Για πέταμα είναι με τα windows 10 με οτιδήποτε άλλο θα είναι κομπλέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...