Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και μετα απο 1,5 χρονο (!!!) τα εφτυσε.

Ειχα αυτο

,

https://www.skroutz.gr/s/7810479/Stiroplus-SP-1018.html

Το συγκεκριμενο ειχε αγοραστει γιατι λειτουργουσε με νερο βρυσης και οχι αποκλειστικα απιονισμενο και δεν ειχε φιλτρα που να θελουν αλλαγμα καθε 4-6 μηνες.

Στα του προιοντος, ηταν συμπαθητικο αλλα η κατασκευη του ηταν τραγικη. Πανω στο τριμηνο χαλασε το κουμπι πανω στο σιδερο για τον ατμο και πριν λιγες μερες το on off. Το σερβις εννοειται οτι δεν το καλυπτει και σφυρανε αδιαφορα λογω κακης χρησης.

υπαρχει καποια προταση μεχρι 150ε το πολυ;

ΟΧΙ stiroplus, μιας και σε σερβις τους στη Νεα Ιωνια ειδα απειρα ελαττωματικα απο κοσμο που περιμενε στην ουρα.

Αν το εχετε χρησιμοποιησει κιολας, ακομα καλυτερα.

Δημοσ.

νερο βρυσης και χωρις φιλτρα,επρεπε να σε υποψιασει.τα αλατα του νερου που νομιζεις οτι πηγαιναν;

• Like 2
Δημοσ.

Μια stirella sx430D που είχαμε για πολλά χρόνια περέδωσε πνεύμα προχθές και πήρα μια stiroplus 1011 (5 bar,100gr ατμό) με 59 ευρώ,ότι και να πάθει δε θα τη λυπηθώ.

Η stirella είχε πάει πολλές φορές στο service και άλλες τόσες την επισκεύασα μόνος μου,επίσης από εμπειρίες γνωστών και τα ακριβά χαλάνε και τα φτηνά. 

Ότι και αν αποφασίσεις να πάρεις μη ξοδευτείς.

• Like 2
Δημοσ.

παρε ενα απλο σιδερο να κανεις τη δουλεια σου τι μποιλερ και καυστηρες θα μας τρελανεις τελειως 

για σπιτι προοριζεται η για στεγνοκαθαριστηριο?

• Like 1
Δημοσ.

παρε ενα απλο σιδερο να κανεις τη δουλεια σου τι μποιλερ και καυστηρες θα μας τρελανεις τελειως 

για σπιτι προοριζεται η για στεγνοκαθαριστηριο?

Φαντάζομαι ότι απλά ήθελες να απαντήσεις ε; (μια ικανοποίηση είναι και αυτό για κάποιους).

Σοβαρά τώρα, χωρίς να ξέρεις τα δεδομένα του ts (μεγάλη ή μικρή χρήση, πολλά ή λίγα ρούχα κάθε φορά, διαθέσιμος χρόνος, κλπ) καταλήγεις ότι η ιδανική λύση είναι το απλό σίδερο;

• Like 2
Δημοσ.

Καλα σ λεει κ καλυτερα παρε αυτο που βαζεις καρβουνακια μεσα να κανεις κ οικονομια...ελεος πια με την υπερκαταναλωση! Στο θεμα μας τωρα,εχεις να μου προτεινεις καποιο με μποιλερ μεχρι 150€;Στο σκρουτζ π εχω δει εχω καταληξει σε ενα philips

• Like 1
Δημοσ.

Κατεληξα σε αυτο :

sideroanoikto.jpg

Το ειχε αμεσα διαθεσιμο, του εκανα και παζαρια και κλεισαμε σε καποια καλη τιμη για την τσεπη μου μιας και γλυτωσαμε και οι 2 το ΦΠΑ.

Στα του θεματος, απλα για να υπαρχει ( στις προτροπες για μποιλερ, καυστηρες κλπ δεν εχω κανενα σχολιο, ελπιζω μονο οταν πατησε το εντερ για να σταλει το reply να το χαρηκε ) πηρα της Philips

https://www.skroutz.gr/s/9842901/Philips-GC8711-20.html

Δυστυχως το μποιλερ χρειαζεται, μιας και τα ρουχα-πλυντηρια στο δικο μου το σπιτι ειναι παρα πολλα και η ωρα ελαχιστη.

Θενξ για τις απαντησεις οπως και να'χει

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι απλά ήθελες να απαντήσεις ε; (μια ικανοποίηση είναι και αυτό για κάποιους).

Σοβαρά τώρα, χωρίς να ξέρεις τα δεδομένα του ts (μεγάλη ή μικρή χρήση, πολλά ή λίγα ρούχα κάθε φορά, διαθέσιμος χρόνος, κλπ) καταλήγεις ότι η ιδανική λύση είναι το απλό σίδερο;

πολυ φαντασιοπληκτος εισαι χαρις 219

ναι το απλο σιδερο ειναι η ιδανικη λυση

Δημοσ.

Θα έκανες διάλογο με αυτό; Φιλικά στο λέω, ξανασκέψου το :)

Δημοσ.

Κανονικά τα σίδερα δεν θέλουν απιονισμενο αλλά απεσταγμένο νερό. Επιπλέον στο manual λέει νερό βρύσης αλλά θεωρούν το μαλακό νερό. Άλατα κάτω του 50. Αν βρεις τέτοιο νερό στην Ελλάδα στείλε μου κ εμένα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...