glix Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Διαλογος σημερα για να παραλαβω 2 δεματακια αξιας 20$ το καθενα απο 19/06 απο allie -Εχω αυτες τις ειδοποιησεις , -Ναι την ταυτοτητα σας λιγακι . τα φερνει , ολα οκ , (και τα 2 δεματα ηταν απο 3Ε τελη εκτελωνισμου ΕΛΤΑ 2.42 με ΦΠΑ 3.00 συνολο.) -Το ενα εχει σφραγιδα πανω του που κοστιζει 3 ευρω, -Μαλιστα λεω, το αλλο γιατι δεν εχει αυτο το εχτρα ποσο ? - (Εδω με ενα γελιο μου απανταει ) , αα ναι , την βρηκα , ηταν απο πισω, ε καλα μωρε 3Ε ειναι απανταει . Και τοτε ειμαι στο τσακ στο να πω κατι που δεν θα επρεπε και το μονο που την απανταω , Ε ενταξει , να μην το βαζατε τοτε αυτο το ποσο εαν ειναι ετσι ...καθε βδομαδα θα εχουμε και απο κατι νεο να πληρωσουμε -Οριστε η αποδειξη σας και καλημερα σας. Υ.Γ Το κερασακι στην τουρτα σημερα ηταν οταν με ειπαν απ το διπλανο γραφειο , εαν ξερω να μιλαω Αγγλικα καθως διπλα μου ηταν μια Αγγλιδα , που ηθελε να στειλει ενα γραμμα εξωτερικο και δεν ειχαν να την δωσουν Φακελο εξωτερικου (ή να αγορασει τελος παντων απ το ταχυδρομειο ) και οτι επρεπε να το παρει απο βιβλιοπωλειο .
devil-ji Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εμενα παντως δεμα μου απο κινα ηρθε 4/8 ελλαδα (αθηνα) και οι ατιμοι το εστειλαν σαλονικη ?????? και ειναι εκει απο τοτε χωρις καποια ενημερωση. Αντε λογικο λογο 15αυγουστου αλλα ρε παιδι μου τοση κινηση εχει σαλονικη που δεν ανοιχτηκε ο σακος για μια βδομαδα ?
MariosX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Το δέμα μου είναι σε αυτή την κατάσταση 1/8/2017, 19:10:50 Κ.Α.Τ. ΔΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 11/8/2017, 00:15:34 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Ξέρετε τι σημαίνει τώρα αυτό; Δλδ το τελωνήσανε; Βάλανε έχτρα χρέωση κτλ; Κοντευεί για Αιγάλεω; (Τόπος κατοικίας μου)
μπιπ μπιπ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Καποτε τα παράγγελνα και ερχόντουσαν σε 20 μέρες. Τώρα δέμα που παρήγγειλα τον Μάρτη από ebay δεν έφτασε ποτέ. Δέμα συστημένο με tracking number το έχασαν κι αυτό. Δέμα πάλι από eBay που παρήγγειλα 15 Ιουνίου ακόμη το περιμένω.Καμια εμπιστοσύνη πλέον και σταματώ τις αγορές από eBay. 1
ribo7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Παραγγελία από Amazon.de 29/7 με αναμενόμενη παράδοση 11/8. Δεν ήρθε ποτέ, και στα ΕΛΤΑ μου λένε δε μπορούν να το βρούνε επειδή χρειάζονται κωδ. της μορφής PP123456785GR, ενώ το DHL Γερμανίας δίνει 12ψήφιο. Μόλις σήμερα βλέπω στο tracking status των ΕΛΤΑ το εξής: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ). Τι ακολουθεί μετά? Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να πάω να το παραλάβω κάπου μόνος μου γιατί το χρειάζομαι άμεσα πριν φύγω διακοπές!?
MariosX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Παραγγελία από Amazon.de 29/7 με αναμενόμενη παράδοση 11/8. Δεν ήρθε ποτέ, και στα ΕΛΤΑ μου λένε δε μπορούν να το βρούνε επειδή χρειάζονται κωδ. της μορφής PP123456785GR, ενώ το DHL Γερμανίας δίνει 12ψήφιο. Μόλις σήμερα βλέπω στο tracking status των ΕΛΤΑ το εξής: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ). Τι ακολουθεί μετά? Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να πάω να το παραλάβω κάπου μόνος μου γιατί το χρειάζομαι άμεσα πριν φύγω διακοπές!? Θα πάρω τηλ αύριο το πρωί γιατί είμαι σε παρόμοια φάση Θα ενημερώσω εδώ 1
MariosX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μου βαλανε τελωνείο 39ευρω στα τυφλα Επισης δεν μπορω να παραλαβω απο Ρουφ. Απο Τετάρτη και μετα ειπαν απο το κατάστημα περιοχής μου
BritGreek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Τα ίδια και σ' εμένα. Πληκτρολόγιο για Toshiba λάπτοπ με τιμή αγοράς 14 ευρώ περίπου, τέλος εκτελωνισμού και δασμών 39 ευρώ. Δηλαδή πιο ακριβά από την τιμή της Ελλάδας. Και "υποχρεώθηκα" να το παραλάβω κιόλας. Δεύτερη περίπτωση, ηλεκτρονικό τσιγάρο με τιμή αγοράς 30 ευρώ, 15 ευρώ επιπλέον κόστος. Νομίζω δεν αξίζει πλέον, γιατί αυτοί εξισώνουν τις τιμές με αυτές της Ελλάδας και βάζουν και καπέλο, συν του ότι διαπίστωσα ότι πλέον ανοίγουν τα πάντα και δεν περνάει τίποτα χωρίς έλεγχο. Εμένα πηγαίνουν όλα στο αεροδρόμιο και σταματούν εκεί, με αποτέλεσμα να πρέπει να πάω μόνος μου να τα πάρω.
BritGreek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πως εννοείς το 'υποχρεώθηκες'; Μου είπαν "από τη στιγμή που κοστολογήθηκε και εκτελωνίστηκε πρέπει να το παραλάβετε". Έτσι απλά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μου είπαν "από τη στιγμή που κοστολογήθηκε και εκτελωνίστηκε πρέπει να το παραλάβετε". Έτσι απλά. και πως ακριβως θα σε αναγκαζαν?
BritGreek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 και πως ακριβως θα σε αναγκαζαν? Η διαδικασία του εκτελωνισμού και της κοστολόγησης δεν είναι δωρεάν. Με το που πας, δίνεις ταυτότητα, στοιχεία κλπ. Εγώ προσωπικά, ίσως μην γνωρίζοντας τι και πώς, ψάρωσα και τα πλήρωσα. Από τον τρόπο που με ρωτάτε, συμπεραίνω ότι δεν ήμουν υποχρεωμένος.
turbat0s Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Τα ίδια και σ' εμένα. Πληκτρολόγιο για Toshiba λάπτοπ με τιμή αγοράς 14 ευρώ περίπου, τέλος εκτελωνισμού και δασμών 39 ευρώ. Δηλαδή πιο ακριβά από την τιμή της Ελλάδας. Και "υποχρεώθηκα" να το παραλάβω κιόλας. Δεύτερη περίπτωση, ηλεκτρονικό τσιγάρο με τιμή αγοράς 30 ευρώ, 15 ευρώ επιπλέον κόστος. Νομίζω δεν αξίζει πλέον, γιατί αυτοί εξισώνουν τις τιμές με αυτές της Ελλάδας και βάζουν και καπέλο, συν του ότι διαπίστωσα ότι πλέον ανοίγουν τα πάντα και δεν περνάει τίποτα χωρίς έλεγχο. Εμένα πηγαίνουν όλα στο αεροδρόμιο και σταματούν εκεί, με αποτέλεσμα να πρέπει να πάω μόνος μου να τα πάρω. Δεν ισχύει αυτό, πώς το διαπίστωσες? Περνάνε κάποια, όχι όλα. Μου είπαν "από τη στιγμή που κοστολογήθηκε και εκτελωνίστηκε πρέπει να το παραλάβετε". Έτσι απλά. Σου έκαναν υπόδειξη δε σε υποχρέωσαν.
BritGreek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 http://startupper.gr/nea-telh-ektelwnismou-gia-agores-apo-ti-kina/ Αυτό που γράφει το άρθρο, ισχύει. Κι εδώ http://www.doctorandroid.gr/2017/05/elta-teloneio.html Δεν ισχύει αυτό, πώς το διαπίστωσες? Περνάνε κάποια, όχι όλα. Γιατί δεν έχει τύχει ούτε μια φορά τους τελευταίους 3 μήνες να μην περάσει παραγγελία μου από το τελωνείο, και πάντα στο αεροδρόμιο. Το link το επιβεβαιώνει. Όλα περνούν από έλεγχο πλέον. https://gr.gizchina.com/2017/08/02/agores-apo-kina-chamos-ta-nea-teli-ektelonismou-ton-elta/ Εδώ οι χρεώσεις που ισχύουν πλέον: http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/nea_eidika_telh_ektelwnismou.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα