Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ελληνικά τηλέφωνα δεν σημαίνει κατι; Τότε γιατί το λέει;

είτε γιατί

1. Γιατί ξέρει ότι θα παρερμηνευθεί ή θα αποκτήσει άλλη έννοια όταν το ακούσει κάποιος (πχ εσύ)

είτε γιατί

2. Έτσι γουστάρει

Μήπως για να στηρίξουν την "ελληνική του βιομηχανία" που μας παρουσιάζει; Για να συγκινήσει τους πατριώτες; Για να δώσει ποιότητα στα κινέζικα του προϊόντα;

Πιθανότατα ναι

Γιατί μας λέει πως είναι δικιάς του κατασκευής οταν δεν είναι;

Γιατί μας λεει πως είναι αποκλειστικότητα ενω δεν είναι;

Γιατί μας λέει οτι ως τηλέφωνο κάνει 80€ ενω κάνει 6$?

Δε ξέρω τι θα απαντούσε αν τον ρωτούσες, πιθανές απαντήσεις που θα έδινα αν ρώταγες εμένα:

- Γιατί κατασκευάστηκαν κατόπιν παραγγελίας μου

- Έχω αποκλειστικότητα του τηλεφώνουν που γράφει ZER πάνω, έχει το ελληνικό βιβλιαράκι κλπ , δεν λέω ότι δε κυκλοφορεί κανένα άλλο ίδιο εκτός εκτός τις customιές

- Γιατί υποθέτω τόσο το πουλάει ... άρα τόσο κάνει

η apple και αλλες εταιριες παραγγελουν τα κινητα τους απο κινα και φτιαχνονται στη κινα ψαξε καμια foxconn κλπ 

εννοεί, και έχει δίκιο σε αυτό, ότι δε παίρνει στο κίνητο "από το ράφι" και απλά του βάζει τη φίρμα της.

Απλά δεν μπορει να καταλάβει (υποθέτω λογω ηλικίας) την έννοια του "προϊόντος"

Νομίζω πως λέει ελληνική εταιρεία και όχι ελληνικό τηλέφωνο. 

και ελληνικό τηλέφωνο να λέει δε σημαίνει κάτι ... αν μάλιστα λέει απλά "ελληνικό προϊόν" έχει 100% δίκιο.

BTW:

Τα κινητά αυτά δε τα παίρνουν οι διάφοροι Ζερβουδάκηδες από το alibaba ... αυτό είναι απλά μια πλατφόρμα-αγορά που πολλές βιοτεχνίες-βιομηχανίες χρησιμοποιούν για να παίρνουν παραγγελίες ... παράλληλα μπορεί να έχουν και άλλες γραμμές που να φτιάχνουν κάποια "κανονικά" κινητά (δηλάδή όχι σαν αυτά που απλά βάζεις την φίρμα σου). 

Το ίδιο ισχύει όχι μόνο για κινητά αλλά για ένα σωρό προϊόντα.

Δημοσ.

Αν θες να βοηθήσεις κάπως, ξεκινά με την οικογένεια σου και τον ξάδερφο σου που αγόρασε το κινητό.

Κάτσε εξήγησε τους τι παίζει σε ξένες αγορές και το τι γίνεται με αγορές από Κίνα (είτε ατομικές αγορές είτε σε χονδρική).

Αν αυτό το έκανε ο καθένας από εμάς με τους γνωστούς του, δεν θα υπήρχαν τόσα θύματα ούτε τόσοι "έξυπνοι" .

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που ειναι εντυπωσιακό είναι ότι ο τύπος λέει τα εξωφρενικά παραμύθια του στην τηλεόραση παρέα με τον αντιπροεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργό...

• Like 1
Δημοσ.

Γενικότερα το κράτος και όχι οι πολίτες πρέπει να ελέγχει τι πωλείται και διαφημίζεται. Όταν ο άλλος διαφημίζει βραχιόλια υγείας, φάρμακα που σε αδυνατίζουν, σου μεγαλώνουν το π.@€, λένε ζώδια, ταρο κλπ και εμφανώς δουλεύει τον κόσμο πως τον αφήνεις ελεύθερο να θυσαυριζει ή και να θέτει σε κίνδυνο την υγεία των θυμάτων πολιτών?

• Like 2
Δημοσ.

και μη ξεχναμε και τα ειδη καπνιστου απο τον παππου, ο οποιος παιζει με τις λεξεις!!! "κατασκευαζεται αποκλειστικα για την Ελλαδα"  "Ελληνικης μετασκευης" συν τα διαφημιστικα τρυκ, παραδοσιακον στριψιμο, φατσουλα συνταξιουχου του ΟΓΑ,  κ.α

Πριν καιρο, ειχαν και την ελληνικη σημαια, περιτριγυρισμενη με τη φραση, "ελληνικο προιον", αλλα μαλλον εφαγε κραξιμο απο τον ΕΦΕΤ και την εβγαλε!

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ κοντεύουν να βγάλουν ελληνική την κοκα κόλα. Σωστή η απορία του ts, και δεν υπάρχει λόγος για τρολλαρισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος είναι ο παππους ;

Εδώ κοντεύουν να βγάλουν ελληνική την κοκα κόλα. Σωστή η απορία του ts, και δεν υπάρχει λόγος για τρολλαρισμα.

Η απορία είναι σωστή και του δοθηκε εξήγηση σε αυτή.

Δημοσ.

Εμένα ο συγκεκριμένος τύπος με τα κινητά μου είναι αντιπαθής,δεν είναι όμως απατεώνας όπως ένας που πουλούσε μια μπάλα που μπαίνει στο πλυντήριο,τον ζούγκλα που πούλαγε γιλέκα και περπατούσαν οι ανάπηροι ή κάτι καφέδες και σοκολάτες που αδυνατίζουν που βλέπουμε αυτές τις μέρες.

Δημοσ.

Όταν λες ότι το σχεδιάζουν έλληνες δεν είσαι απατεωνας;

Αυτα εινα ψιλα γραμματα που τα κανουν ολοι,πχ γιαουρτι απο 100%ελληνικο γαλα,μπιφτεκι απο 100% ελληνικο μοσχαρισιο κιμα και αμετρητα αλλα.Απατεωνας πχ θα ηταν αν ελεγε οτι το κινητο που πουλαει εχει σημα εκει που δεν εχει κανενα αλλο παιρνοντας σημα απο δορυφορο
Δημοσ.

https://prnt.sc/ftfmwm για να πέφτει το σάιτ του τόσο εύκολα από εμένα καταλαβαίνουμε τι δουλειά έχει ρίξει στο σάιτ XD 

το αστείο είναι που πάνω αριστερά έχει απλώς την επιλογή "ΓΛΩΣΣΑ" λες και αυτός ο ένας ξένος που θα μπει στο σάιτ θα καταλάβει πως από εκεί αλλάζεις γλώσσα εάν δεν το λέει στα αγγλικά ή έστω να έχει κάποιο σήμα. 

Δημοσ.

Αυτα εινα ψιλα γραμματα που τα κανουν ολοι,πχ γιαουρτι απο 100%ελληνικο γαλα,μπιφτεκι απο 100% ελληνικο μοσχαρισιο κιμα και αμετρητα αλλα.

Lol, σαφώς και είναι απατεώνες όσοι τα λένε αυτά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...