vasilllis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, michkal91 είπε Σε ευχαριστώ. Μια πρόχειρη είναι έτσι Ωραια φωτογραφια,τα παντα φαινονται !!! https://www.intercomsrus.com/handset_documentation/Elvox General Video diagrams and manual.pdf σελιδα 22 γραφει 5-6 τροφοδοσια και 9 το μπουτον.Χρειαζεται να ψαξεις οταν πατας το μπουτον τι κατεβαζει + ή - ή ac. Τι θα βαλεις να ενεργοποιεις?Εχεις καθολου smart home? 1
michkal91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Όλα αυτά μου φαίνονται κινέζικα. Έχω στήσει ένα home assistant τώρα.
arisfilitsis Δημοσ. Πέμπτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:50 μμ Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω μία αρχή στον κόσμο του smart home και έχω πάρει κάποια φώτα της govee και διακόπτες της sonoff. Θα ήθελα να ρωτήσω για το ALLER RETOUR (προφανως θα έχει ξανά απαντηθεί στις τόσες σελίδες). Εάν διάβασα σωστά πρέπει να κάνεις σκηνές με τους διακόπτες για να λειτουργήσουν, ο ηλεκτρολόγος πρέπει να κάνει κάτι ειδικό ή απλά εγκαταστεί τον διακόπτη σαν έναν κοινό?
journeyman77 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εξαιρετικό thread θα πω για αρχή! Πάμε στα ζητούμενα, πρόκειται να αλλάξω θερμοστάτη καλοριφέρ (πετρελαίου) από έναν αρχαίο αναλογικό σε κάτι πιο σύγχρονο (ψηφιακό). Ο θερμοστάτης τώρα βρίσκεται σε άκυρο δωμάτιο και θέση οπότε οι μετρήσεις του (πέραν της σχεδόν μηδενικής ακρίβειας) είναι αλλού για αλλού. Επίσης δεν ξέρω τι είδους τροφοδοσία έχει. Συνεπώς αν έχω καταλάβει καλά από τις προηγούμενες σελίδες, είτε πρέπει να μεταφέρω τον θερμοστάτη σε καλύτερο σημείο (πχ χωλ) είτε να πάρω κάποιον με remote θερμόμετρο (πχ σαν αυτό??) Έχω στήσει ένα ΗΑ se docker και πειραματίζομαι. Τι θερμοστάτη προτείνεται που να μπορεί να δουλέψει με ΗΑ? Αυτό που είναι ζητούμενο προφανώς για τους θερμοστάτες είναι να έχει καλό "διάβασμα" της θερμοκρασίας ώστε να δουλεύει αποδοτικότερα. Μπάτζετ κανά 100€ Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από journeyman77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα