Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια χρεωστικη καρτα της Πειραιως η οποια ληγει τον Σεπτεμβριο.

Σκεφτομαι τον Αυγουστο που θα παω Ελλαδα, να παω σε ενα καταστημα και να ζητησω να μου την ανανεωσουν επιτοπου.

1. Γινεται;

2. Παιζει να τους πιασει το γραφειοκρατικο και να μου ζητανε φωτοτυπια ταυτοτητας, εκκαθαριστικο, αποδεικτικο κατοικιας κλπ;

3. Να παω σε οποιοδηποτε καταστημα ή σε αυτο που ανοιξα το λογαριασμο;

Δημοσ.

και να στην στειλουν σπιτι απλα μετα με ταχυδρομειο μπορεις να ατην στειλουν.εναλλακτικα λες οτι την εχασες λιγο πριν ερθεις για να σου βγαλουν αλλη

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχω μια χρεωστικη καρτα της Πειραιως η οποια ληγει τον Σεπτεμβριο.

Σκεφτομαι τον Αυγουστο που θα παω Ελλαδα, να παω σε ενα καταστημα και να ζητησω να μου την ανανεωσουν επιτοπου.

1. Γινεται;

2. Παιζει να τους πιασει το γραφειοκρατικο και να μου ζητανε φωτοτυπια ταυτοτητας, εκκαθαριστικο, αποδεικτικο κατοικιας κλπ;

3. Να παω σε οποιοδηποτε καταστημα ή σε αυτο που ανοιξα το λογαριασμο;

Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα και να ζητήσεις έκδοση νέας (οι νέες debit είναι mastercard πλεον με ανέπαφες κλπ). Αν σου κάνουν κόλπα πες πως την έχασες. Εκδίδεται επι τόπου, θα έχει και νέα ημερομηνία λήξης (ο αριθμός δεν αλλάζει), αλλά δεν θα αποφύγεις να σου ζητήσουν πάλι ταυτότητα και πρόσφατο εκκαθαριστικό. :)

Δημοσ.

και να στην στειλουν σπιτι απλα μετα με ταχυδρομειο μπορεις να ατην στειλουν.εναλλακτικα λες οτι την εχασες λιγο πριν ερθεις για να σου βγαλουν αλλη

Ναι το σκεφτηκα και αυτο. Αλλά θελει ενεργοποιηση. Και να μου την στειλουν, εδω αχρηστη θα ειναι αν δεν ειναι ενεργοποιημενη. Σε atm πειραιως θα πρεπει να την ενεργοποιησω.

Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα και να ζητήσεις έκδοση νέας (οι νέες debit είναι mastercard πλεον με ανέπαφες κλπ). Αν σου κάνουν κόλπα πες πως την έχασες. Εκδίδεται επι τόπου, θα έχει και νέα ημερομηνία λήξης (ο αριθμός δεν αλλάζει), αλλά δεν θα αποφύγεις να σου ζητήσουν πάλι ταυτότητα και πρόσφατο εκκαθαριστικό. :)

Ωχ. Αν ειναι να μου ζητησουν ταυτοτητα και εκκαθαριστικο, σωθηκα.... :-( Δεν το γλυτωνω δλδ.

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο ενημερωμένη είναι η καρτέλα σου στην τράπεζα. Εγώ είχα μπει στο Yellow Day τον Μάρτιο και μου τα είχαν ζητήσει αυτά. Όταν τον Ιούνιο (νόμιζα ότι) έχασα την κάρτα μου και πήγα για καινούρια, μου την έδωσαν εκείνη τη στιγμή ζητώντας μου μόνο ταυτότητα. 

Δημοσ.

Είναι σίγουρα όλα αυτά που γράφεις? Πριν ένα μήνα δήλωσα απώλεια χρεωστικής της Εθνικής και ζήτησα νέα, ούτε επιτόπου βγήκε(ήρθε σπίτι μετά από 5 ημέρες), ούτε τον ίδιο αριθμό είχε. Εκτός και αν γίνεται αλλιώς στην Πειραιώς.

Δημοσ.

Είναι σίγουρα όλα αυτά που γράφεις? Πριν ένα μήνα δήλωσα απώλεια χρεωστικής της Εθνικής και ζήτησα νέα, ούτε επιτόπου βγήκε(ήρθε σπίτι μετά από 5 ημέρες), ούτε τον ίδιο αριθμό είχε. Εκτός και αν γίνεται αλλιώς στην Πειραιώς.

Η πειραιώς τη δίνει επιτόπου. Έχουν κάρτες στα καταστήματα, εκτυπώνουν και το όνομα επιτόπου και στη δίνουν.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η πειραιώς τη δίνει επιτόπου. Έχουν κάρτες στα καταστήματα, εκτυπώνουν και το όνομα επιτόπου και στη δίνουν.

Ακριβώς. Ενημερωμένα στοιχεία είχα και γω μιας και εκεί έχω τους λογαριασμούς μου (και της μισθοδοσίας) και είχα βγάλει και prepaid και γράφτηκα και στα yellows αλλά παρόλα αυτά μου ζήτησαν πάλι το εκκαθαριστικό. Πάντως η όλη διαδικασία μέχρι να παραλάβω τη νέα κάρτα, κράτησε 10 λεπτά περίπου. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ναι το σκεφτηκα και αυτο. Αλλά θελει ενεργοποιηση. Και να μου την στειλουν, εδω αχρηστη θα ειναι αν δεν ειναι ενεργοποιημενη. Σε atm πειραιως θα πρεπει να την ενεργοποιησω.

Ωχ. Αν ειναι να μου ζητησουν ταυτοτητα και εκκαθαριστικο, σωθηκα.... :-( Δεν το γλυτωνω δλδ.

ενεργοποιηση μπορει να την κανει καποιος πριν την στειλει ενημερωτικα.

αν πεις οτι την εχασες και οχι ανανεωση εχει αλλο αριθμο πανω για θεματα ασφαλειας οσο ξερω.μονο στην ανανεωση εχει τον ιδιο αριθμο οσο ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...