Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Σε ποια χώρα αναφέρεσαι; Εγώ 17 χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη μόνο εδω είδα τη γαϊδουριά να κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει Ναι ποτέ κανένας στην Αμερική και στην Ευρώπη δεν φιλιούνται ή βγαίνουν έξω με το μαγιό...
pontez2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Εκεί αν είσαι μπαχαλάκιας και πας να κάψεις κάνα κατάστημα σε έχουν τσακίσει. Δεν έχεις δει πραγματικους μπαχαλάκιδες. Οι δικοι μας ειναι ερασιτέχνες. Δε χρειάζεται να πας εκει. Δες μια ολοκληρη πολιτεία να έχει βγει στο δρομο και να κάνει πόλεμο με το στρατό και την αστυνομία επειδή σκότωσε ο τάδε αστυνομικος τον τάδε σκουρόχρωμο. Η οταν πτωχευσε το Ντιτρόιτ ξέρω γω. Η ΗΠΑ των 80 και των 90 ήταν το προτυπο για την Ελλάδα. Και δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Απλά αυτοι βγάζουν πιστολια και σκοτωνουν αθώους και η εγκληματικοτητα αντι να μειωνεται αυξάνεται. Μιλάμε για το απολυτο χάος 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Τοτε μάλλον δεν έχεις ζησει σε Αμερικη και Ευρωπη. Αν ειναι δυνατον να αναφέρεσαι σε ΗΠΑ που εκει πραγματικά ο καθένας κάνει οτι γουστάρει. Μιλάμε για τον ορισμό του "κάνω οτι μου γουστάρει". Απο που πιστευεις οτι έχουμε επηρεαστεί? Με το Αμερικάνικο προτυπο μεγαλωσαμε. Το κακο ειναι οτι δε πηραμε την επιχειρηματικότητά τους.[/quote Ξέρω που έχω ζήσει, δε θα μου πεις εσύ. Προφανως δεν έχεις ιδέα για την τήρηση των κανόνων και του law enforcement στην Αμερική. Καλύτερα να μην στην εξηγήσει State Trooper.
_Theo_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν έχεις δει πραγματικους μπαχαλάκιδες. Οι δικοι μας ειναι ερασιτέχνες. Δε χρειάζεται να πας εκει. Δες μια ολοκληρη πολιτεία να έχει βγει στο δρομο και να κάνει πόλεμο με το στρατό και την αστυνομία επειδή σκότωσε ο τάδε αστυνομικος τον τάδε σκουρόχρωμο. Η οταν πτωχευσε το Ντιτρόιτ ξέρω γω. Η ΗΠΑ των 80 και των 90 ήταν το προτυπο για την Ελλάδα. Και δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Απλά αυτοι βγάζουν πιστολια και σκοτωνουν αθώους και η εγκληματικοτητα αντι να μειωνεται αυξάνεται. Μιλάμε για το απολυτο χάος Η διαφορά είναι οτι εκεί τουλάχιστον έχουν λόγο που τα κάνουν. Συν το ότι αυτό εκεί συμβαίνει μία στις τόσες ενώ εδώ κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται χαμός από τους γνωστούς-άγνωστους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ξέρω που έχω ζήσει, δε θα μου πεις εσύ. Προφανως δεν έχεις ιδέα για την τήρηση των κανόνων και του law enforcement στην Αμερική. Καλύτερα να μην στην εξηγήσει State Trooper. Δεν θυμάμαι να απαγορεύουν τα φιλιά και τις αγκαλίτσες, ούτε τα μαγιό δημοσίως...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ναι ποτέ κανένας στην Αμερική και στην Ευρώπη δεν φιλιούνται ή βγαίνουν έξω με το μαγιό...Δεν έγραψα αυτό αλλα αν είσαι 15 και λόγω διακοπών του σχολείου σου θες να κάνεις το πνεύμα αντιλογίας καντο.
tzelen Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μπουρδελο έγινε γιατί έκανε ο καθένας ό,τι γούσταρε. Κατι που εξακολουθείς να υποστηρίζεις ακομη και τώρα. Θα μπορούσα να σου αναλύσω περαιτέρω τί υποστηρίζω, αλλά θα χαθεί στη μετάφραση. Καλή συνέχεια.
pontez2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Τοτε μάλλον δεν έχεις ζησει σε Αμερικη και Ευρωπη. Αν ειναι δυνατον να αναφέρεσαι σε ΗΠΑ που εκει πραγματικά ο καθένας κάνει οτι γουστάρει. Μιλάμε για τον ορισμό του "κάνω οτι μου γουστάρει". Απο που πιστευεις οτι έχουμε επηρεαστεί? Με το Αμερικάνικο προτυπο μεγαλωσαμε. Το κακο ειναι οτι δε πηραμε την επιχειρηματικότητά τους.[/quote Ξέρω που έχω ζήσει, δε θα μου πεις εσύ. Προφανως δεν έχεις ιδέα για την τήρηση των κανόνων και του law enforcement στην Αμερική. Καλύτερα να μην στην εξηγήσει State Trooper. Και μονο που αναφέρεσαι στις ΗΠΑ ως "η Αμερικη" δειχνει οτι οχι απλά δεν έχεις ζησει αλλά δε ξέρεις ακριβως σε ποια περιοχή αναφέρεσαι. Εκτός αν μου μιλάς για τον Καναδά. Αμερικη ειναι και εκει, πιο προσεγμένα τα πράγματα. . Δε θα μπαίνουμε τωρα σε flame ποστ για τα αυτονόητα. Η τηρηση των κανόνων και η μη εύρεση παραθύρων αφορουν χώρες οπως η Γερμανία, όχι πολιτείες των ΗΠΑ, που τουλάχιστον στη πλειονότητά τους επικρατεί η γραφειοκρατία, τα παραθυράκια, η βίαιη επιβολη του νόμου και ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και φυσικά πουθενά δεν υπάρχει απαγορευση στους νέους να κάνουν αυτο που θέλουν. Nα αρχισουμε να μιλάμε τωρα για Ιλινόις ή να μιλησουμε για N/Y. Aστο τωρα γιατι ξεφευγει. Η να πουμε για τη συμπεριφορά των πιτσιρικάδων στο Λονδινο ας πουμε για να πάμε και Ευρωπη. 1
theoritikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μου θυμίσατε ένα αστείο περιστατικό με πιτσιρικά στα ΜΜΜ. Έχω πάρει το λεωφορείο για να πάω για θαλάσσιο μπάνιο. Το λεωφορείο γεμάτο πιτσιρίκια (αγενέστατα έτσι όπως γουστάρει ο OP ) Πίσω μου ήταν ένας που έπαιζε βαριά νταγκλιάρικα λαϊκα από bluetooth ηχείο. Απο περιέργεια γυρνάω να δω ποιος παίζει τέτοια πράγματα. Γυρνάω και βλέπω έκπληκτος πως ρόλο dj έχει κάνει ένα πιτσιρίκι 15-16χρονών . Την έκπληξη μου συμμερίστηκε ένας παππούς που κάθονταν δίπλα μου, ο οποίος μου λέει πως ο μικρός ετοιμάζεται για την μελλοντική του επαγγελματική αποκατάσταση είτε σαν παλιατζή είτε σαν περιπλανώμενου καρπουζοπώλη Με έπιασε νευρικό γέλιο και μέχρι να φτάσω στην παραλία γελούσα με την ατάκα του παππού .. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και μονο που αναφέρεσαι στις ΗΠΑ ως "η Αμερικη" δειχνει οτι οχι απλά δεν έχεις ζησει αλλά δε ξέρεις ακριβως σε ποια περιοχή αναφέρεσαι. Εκτός αν μου μιλάς για τον Καναδά. Αμερικη ειναι και εκει, πιο προσεγμένα τα πράγματα. . Δε θα μπαίνουμε τωρα σε flame ποστ για τα αυτονόητα. Η τηρηση των κανόνων και η μη εύρεση παραθύρων αφορουν χώρες οπως η Γερμανία, όχι πολιτείες των ΗΠΑ, που τουλάχιστον στη πλειονότητά τους επικρατεί η γραφειοκρατία, τα παραθυράκια, η βίαιη επιβολη του νόμου και ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και φυσικά πουθενά δεν υπάρχει απαγορευση στους νέους να κάνουν αυτο που θέλουν. Nα αρχισουμε να μιλάμε τωρα για Ιλινόις ή να μιλησουμε για N/Y. Aστο τωρα γιατι ξεφευγει. Η να πουμε για τη συμπεριφορά των πιτσιρικάδων στο Λονδινο ας πουμε για να πάμε και Ευρωπη. Ήμουν Αμερική 1997-2005 (Boston και Worcester). Ταξίδεψα επίσης αρκετά Bay Area και LA. Δεν είμαι στην ηλικία σου να μπερδεύω την φαντασία με την πραγματικότητα, έχω ζήσει αυτά που πιστεύω.
palawiaris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Και ναι οι πιτσιρικάδες είναι αγενέστατοι που φιλιούνται στον δρόμο.Ενώ οι μεγάλοι είναι άκρως ευγενικοί με τα gay Parade και τις γυμνές ποδηλατοδρομίες
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 μάλλον εισαι κ εσύ γαιδουροποδηλάτης ...κ σέ ενόχλησε τό post εκείνο Το τι είμαι πρώτον δεν σε αφορά, και κοίτα καλύτερα τον εαυτό σου και τι είσαι εσύ. Πάντως μόλις ομολόγησες οτι είσαι troll. οποιος εχει @αύλες η νά παίρνει ταξί η νά πηγαίνει σέ hotel γιά νά ...χαλαρώσει Κάτσε να βρεθείς να κάθεσαι σε καμιά θέση σε τίγκα ΜΜΜ και από απόσταση μερικών εκατοστών να έχεις το γκομενάκι παραδίπλα και να δούμε τότε ποιος πρέπει να πάει σε hotel ή να πάρει ταξί. Επίσης, μάθε ορθογραφία.
rus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν έχεις δει πραγματικους μπαχαλάκιδες. Οι δικοι μας ειναι ερασιτέχνες. Δε χρειάζεται να πας εκει. Δες μια ολοκληρη πολιτεία να έχει βγει στο δρομο και να κάνει πόλεμο με το στρατό και την αστυνομία επειδή σκότωσε ο τάδε αστυνομικος τον τάδε σκουρόχρωμο. Ευτυχως εμεις δεν εχουμε τετοια ρατσιστικα περιστατικα, αλλα περιπτώσεις ομαδικων εξεγέρσεων υπαρχουν με τσιγγανους, συμβασιούχους, αναρχικους κ.α.
genius_13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ενταξει, καθε γενια εχει και τα trend της, καλα η κακα προσωπικα μιλωντας, βλεποντας τη σημερινη πιτσιρικαρια αυτα που μου χτυπουν πιο ασχημα ειναι - το ασυστολο βρισιδι, απο το δημοτικο κιολας. το μαλ..και το γαμ..πανε συννεφο. βασικα, ο,τι βρισια υπαρχει την ακους - το τσιγαρο απο πολυ μικρη ηλικια. ηδη απο γυμνασιο ειναι ολα με ενα ηλεκτρονικο στο χερι - η πληρης αποβλακωση με τα tablet/κινητα δυστυχως για τα παραπανω φταινε κυριως οι γονεις και οχι οι καιροι απο κει και περα, καποιες μαλακιουλες ολοι καναμε σαν πιτσιρικαδες, ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι Μαν, νομίζω ότι και η γενιά του 80 και του 90 τα ίδια ακριβώς πράγματα κάναμε. Και το βρισίδι μας το ρίχναμε, και το ξύλο μας το παίζαμε για το παραμικρό, και τσιγάρο δοκιμάσαμε με το που πήγαμε γυμνάσιο , και όσο για την αποβλάκωση , δεν καήκαμε και εμείς λίγο με ατάρι , PS1 και gameboy, βέβαια κρατούσαμε μια ισορροπία και το κάψιμο ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Η κύρια διαφορά μας είναι ότι μεγαλώσαμε πιο ξέγνοιαστα κάτι που δεν πρόλαβαν οι επόμενες γενιές. Το τραγικό του ηλεκτρονικού είναι ότι το αρχίζουν για να δείξουν κουλ και να βγάζουν ντουμάνια. Απλά για κλάματα όταν το βλέπεις. Για την αποβλάκωση με τα tablet/κινητά φυσικά και φταίνε οι καιροί. Οι γονείς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα εκτός από το να απομονώσουν το παιδί από τον έξω κόσμο. Και τέλος ναι όλοι κάναμε μαλακιούλες. αλλά δεν ήμασταν κάφροι. Έχει διαφορά. Επίσης εμείς μικροί φοβόμασταν και τους μεγαλύτερους και όταν μας την έλεγαν για κάποια μαλακία στο δρόμο σκύβαμε το κεφάλι και φεύγαμε. Τα σημερινά πιτσιρίκια αν τους πεις κάτι σηκώνουν έναν τσαμπουκά και ένα υφάκι γαμιάδων που είναι για απίστευτες σφαλιάρες!! Μια φορά στο τρένο θυμάμαι, ήταν τα κλασσικά γαμώπαιδα που λέγαμε και είχαν κάνει το βαγόνι μπουρδέλο από την φασαρία. Σε κάποια φάση ένας Αμερικάνος τουρίστας τους είπε να κάνουν ησυχία και δεν έχεις ιδέα τι ακολούθησε. Μετατράπηκαν σε κανονικά πιθήκια, φωνές, βρισιές, να τον κοροιδεύουν στα αγγλικά κτλ. Τα ίδια δεν κάναμε και εμείς με το τσιγάρο ; Για να δείξουμε ότι είμαστε μάγκες ; Τώρα που τα πιτσιρίκια δοκιμάζουν ηλεκτρονικό είναι για κλάματα ; Μια χαρά κάφρους μας θυμάμαι , σκύβαμε το κεφάλι, φεύγαμε και την επόμενη μέρα κάναμε χειρότερη καφρίλα Τα κλασικά γαμώπαιδα δεν μεγαλώνουν μόνα τους, έχουν γονείς, αν οι γονείς είναι κουκουρούκου και δεν μπόρεσαν τους μάθουν απλά πράγματα τότε δεν φταίνε τα παιδιά. θα συμφωνησω με τον OP. η συντρηπτικη πλειοψηφια των παιδιων απο 13 εως 18 ειναι στον κοσμο τους, με μονη τους εγνοια το φβ, τις "φασεις" και το να κανουν οτι γουσταρουν, μη υπολογιζοντας κανεναν Ενώ εμάς από τα 13 μέχρι τα 18 μας απασχολούσε η παγκόσμια ειρήνη και ο πόλεμος του Μπους στο Ιρακ Η μόνη διαφορά που διακρίνω εγώ είναι ότι δεν είχαμε social media, οπότε δεν μας απασχολούσε αν θα μας κάνει like η Μαιρούλα και πόσα λαικ πήρε η κάθε φωτογραφία, αν βγήκε καλή ή δεν ξέρω τι άλλο. Τα σημερινά παιδιά είναι υπερβολικά ωραιοπαθείς και εμφανίζουν συμπτώματα εμμονής με την αυτοπροβολή αλλά πιστεύω ότι σταδιακά εξομαλύνετε κάπως η κατάσταση, κάπου το βαριούνται και τα ίδια δηλαδή. Όσο αγενείς φαίνονται σε κάποιους τα πιτσιρίκια άλλο τόσο αγενείς μου φαίνονται και εμένα κάποιοι ηλικιωμένοι που νομίζουν ότι οι θέσεις γράφουν πάνω το όνομα τους και με την πρώτη ευκαιρία αρχίζουν το κράξιμο στα "νέα παιδιά" που δεν σέβονται τους μεγαλύτερους. Αν η νεολαία είναι σκ@τά OP, άλλους πρέπει να κατηγορήσεις.
rus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 φιλε, ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα ειπε! Των ιδίων πολιτικων πεποιθησεων κι εσυ? Με τα ξέκωλα πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αρκει φυσικα να μην είναι η γυναικα σου ή η αδελφη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις