defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Αυτό ακριβώς είναι που μου την σπάει και μένα. Και εγώ δεν βλέπω μόνο πιτσιρίκια και μαθητές, έχω δει και 18-20 ετών. Πριν μερικές βδομάδες ήμουν στο μετρό, μπήκε μια παρέα 5-6 μάλλον φοιτητών σαν μεθυσμένοι, δεν κάθησαν κάπου ήταν όρθιοι, άρχιζαν όλο τα ρε βλάκα και ρε μαλάκα, χασκογελούσαν, μερικοί καθόντουσαν σε μια κενή θέση εκεί και ξανασηκωνόντουσαν πάλι, ένας έδωσε μια μπουνιά σε ένα σημείο του συρμού. Μου ερχόταν να τους δώσω μια κλοτσιά και να τους πετάξω από το παράθυρο. Περίληψη: ήθελες να τους δείρεις επειδή ο τρόπος με τον οποίο διασκέδαζαν δε συμβαδίζει με την άποψή σου περί του τι είναι πρέπον. Πού κάνω λάθος; 3
sistah Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Φανταζομαι υπερεβαλλε λεγοντας οτι θελει να τους δειρει αλλα σιγουρα δεν ειναι πρεπον να κανουν τσιρκο το μετρο και να φωναζουν σαν αουγκανοι λες και ειναι στο γηπεδο. 2
aristos12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 εσύ τουλάχιστον σηκώθηκες ή απλά λες ποιος πρέπει να σηκωθεί; ρέ μεγάλε την εξυπνάδα σου τήν εγραψες ...μέ αποστόμωσες ... εισαι 12 -13 - 14 κάπου εκεί μάλλον... αντε γιά υπνο τώρα... ενα like τό πήρες βλέπω ... 1
defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 @sistah I give you ότι δεν είναι "πρέπον", ο,τι κι αν σημαίνει αυτό. You give me ότι έχουμε υπάρξει φοιτητές και το έχουμε κάνει αυτό (όχι απαραίτητα στο μετρο) και καταλαβαίνουμε πως βασικά είναι τελείως αθώο και όχι επίδειξη υψηλής τσογλανιάς όπως το κάνουμε να ακούγεται; Καταλαβαίνουμε όλοι πως για να μας περιγράψει τι κακή συμπεριφορά που είχαν έγραψε "χασκογελούσαν"; ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝ FFS λες και μας έδειχναν τους κώλους τους or something. Και τέλος, άσχετα από το αν ήθελε να τους δείρει στ' αλήθεια (που φυσικά υπερέβαλλε), το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποιος έδειρε κάποιον άλλο. Το πρόβλημα είναι το thought police. Σε 30 χρόνια ο εκάστοτε Βασίλης θα ψηφίζει πράγματα για τα οποία τα παιδιά σου θα θέλουν να τον σταυρώσουν και ο ίδιος θα σκέφτεται ότι το κάνει για το καλό της χώρας που έχει καταστραφεί ηθικά και κοινωνικά. Θυμίζει τίποτα; 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 ο λαιουρας παρεξηγήθηκε ρέ μεγάλε την εξυπνάδα σου τήν εγραψες ...μέ αποστόμωσες ... εισαι 12 -13 - 14 κάπου εκεί μάλλον... αντε γιά υπνο τώρα... ενα like τό πήρες βλέπω ... 1
aristos12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 ο λαιουρας παρεξηγήθηκε στό χωριό σου τί σημαίνει ...λαίουρας ρέ χασάν
defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 ρέ μεγάλε την εξυπνάδα σου τήν εγραψες ...μέ αποστόμωσες ... Πέρα από εξυπνάδα, προσωπικά το σχόλιό του το βρίσκω αρκετά ουσιαστικό για να σηκώνει σοβαρή απάντηση. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 στό χωριό σου τί σημαίνει ...λαίουρας ρέ χασάν Παλαίουρας, aka παλιός...
DrLo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 You give me ότι έχουμε υπάρξει φοιτητές και το έχουμε κάνει αυτό (όχι απαραίτητα στο μετρο) και καταλαβαίνουμε πως βασικά είναι τελείως αθώο και όχι επίδειξη υψηλής τσογλανιάς όπως το κάνουμε να ακούγεται; Υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του "έχω κάνει φοιτητής" και "είμαι χαζό παιδί χαρά γεμάτο" που δε την έχω υπόχη μου ? εννωώ γιατί "έχουμε κάνει φοιτητής" και όχι "έχουμε κάνει 18-20" ... που στη τελική είναι και πιο σίγουρο ?
defacer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του "έχω κάνει φοιτητής" και "είμαι χαζό παιδί χαρά γεμάτο" που δε την έχω υπόχη μου ? εννωώ γιατί "έχουμε κάνει φοιτητής" και όχι "έχουμε κάνει 18-20" ... που στη τελική είναι και πιο σίγουρο ? Απλά διαβάζοντας στα γρήγορα το αρχικό ποστ, διάβασα "μάλλον φοιτητών" και μέχρι να απαντήσω στο μυαλό μου είχαν γίνει φοιτητές.
duende Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 ενταξει, καθε γενια εχει και τα trend της, καλα η κακα προσωπικα μιλωντας, βλεποντας τη σημερινη πιτσιρικαρια αυτα που μου χτυπουν πιο ασχημα ειναι - το ασυστολο βρισιδι, απο το δημοτικο κιολας. το μαλ..και το γαμ..πανε συννεφο. βασικα, ο,τι βρισια υπαρχει την ακους - το τσιγαρο απο πολυ μικρη ηλικια. ηδη απο γυμνασιο ειναι ολα με ενα ηλεκτρονικο στο χερι - η πληρης αποβλακωση με τα tablet/κινητα δυστυχως για τα παραπανω φταινε κυριως οι γονεις και οχι οι καιροι απο κει και περα, καποιες μαλακιουλες ολοι καναμε σαν πιτσιρικαδες, ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι 5
DrLo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 You give me ότι έχουμε υπάρξει φοιτητές και το έχουμε κάνει αυτό (όχι απαραίτητα στο μετρο) και καταλαβαίνουμε πως βασικά είναι τελείως αθώο και όχι επίδειξη υψηλής τσογλανιάς όπως το κάνουμε να ακούγεται; Καταλαβαίνουμε όλοι πως για να μας περιγράψει τι κακή συμπεριφορά που είχαν έγραψε "χασκογελούσαν"; ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝ FFS λες και μας έδειχναν τους κώλους τους or something. από το σαν μεθυσμένοι, δεν κάθησαν κάπου ήταν όρθιοι, άρχιζαν όλο τα ρε βλάκα και ρε μαλάκα, χασκογελούσαν, μερικοί καθόντουσαν σε μια κενή θέση εκεί και ξανασηκωνόντουσαν πάλι, ένας έδωσε μια μπουνιά σε ένα σημείο του συρμού. εσύ κράτησες μόνο το χασκογελούσαν ? δηλαδή αν έλεγε "μας έδειχναν τον κώλο τους, χασκογελούσαν, κάνανε σα πιθίκια" εσύ θα κραταγες το "χασκογελούσαν" btw : έχω πετύχει και εγώ τέτοια πιστιρίκια, συνήθως όταν γυρίζουν από κανα μπάνιο ή καμιά βόλτα σε κάνα mall και νομίζουν ότι έτσι συνεχίζουν τη διασκέδασή τους. Σπάνια είναι 18-20 που λες ... κάτι 15 χρονα είναι που περνάνε τα πρώτα χρόνια που πηγαίνουν να φάνε τα μακαράονια της μαμας μετά τη βόλτα. Απλά διαβάζοντας στα γρήγορα το αρχικό ποστ, διάβασα "μάλλον φοιτητών" και μέχρι να απαντήσω στο μυαλό μου είχαν γίνει φοιτητές. Ναι το κατάλαβα αυτό , απλά μου φάινεται πιο λογικό το "όλοι ήμασταν πιτσιρίκια και κάναμε και καμιά μαλακία που και που" παρά το "ήμασταν φοιτητές" ... δεν είναι δηλαδή η ιδιότητα του φοιτήτη που θα υπέθετα ότι παρουσιάζει κάποιο correlation με το να κάνεις σαν κάφρος μέσα στο μετρό.
totem_lost Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 δυστυχώς σκατά κ αχρηστη η νεολαία γύρω μας ... Ναι είδαμε και την προσφορά των χρήσιμων μεσηλίκων σε αυτή τη χώρα. Σταμάτα να κάνεις σαν γεροπαράξενος και κοίτα να μάθεις στο δικό σου παιδί να σέβεται τους γύρω του, αν φυσικά το κάνεις και εσύ ο ίδιος.. 3
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Έχω δεί και εγώ τέτοια συμπεριφορά αλλά σκέφτομαι "έλα μωρέ μικρά είναι". Αν όμως είσαι 18+ και κάνεις έτσι τότε είσαι βλάξ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις