Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

QFE

Eιναι καθαρα θεμα ηλικιακου γκρουπ γκαηζ. 

Βαλτε μια παρεα εφηβων μαζι σε εναν χωρο σε οποιαδηποτε χρονικη στιγμη και θα κανουν σαν ουγκανοι. Ειναι η ηλικια, οι ορμονες κ.ο.κ.  Δηλαδη δεν παιζει να μη σας ερχεται εικονα απο την εφηβεια σας που να ειναι παρεα αγοριων και να ξεκινα καποιος να καρπαζωνει τον αλλον και να καταληγουν ολοι να γκαριζουν σα δαιμονισμενοι. 

Εδω να πω πως δε δικαιολογω τις βωμολοχιες και την ασεβεια, απλως λεω πως ειναι κατι που συνεβαινε παντα, δεν μπορει να κατηγορουμε τη νεα γενια για πραγματα που καναμε κι εμεις (ή οι συνομηλικοι ξερωγω). Οκ να το καταδικαζεις ως γεγονος, μαζι σου, αλλα αναγνωρισε πως υφιστατο παντα.

@Νικοτς Δε θα ξεχασω σκηνικο που μου λιποθυμισε μια ασχετη στο τραινο, την επιασα τελευταια στιγμη σα σακι και δε σηκωνοταν κανεις να την βαλουμε να κατσει. Οταν τελικα σηκωθηκε καποιος μετα απο φωνες μου, νιωθω ενα σπρωξιμο (κραταω παντα τη λιποθυμη και προσπαθω να μην πεσω ε) και ενας μπαρμπας ετρεξε και καθισε. Οταν του ειπα μεσα στην αγανακτιση να σηκωθει για να τοποθετησουμε τη λιποθυμη, αρχισε να κραζει τη γενια μου και την ασεβεια που δειχνουμε κλπ. Ε ακουσε τα εξ αμαξης :lol:

Αυτό που ενοχλεί είναι το φρασεολόγιο, η ασέβεια και η υπεροψία κι όχι η φασαρία. Κι εγώ με τους κολλητούς είμαστε ανυπόφοροι, ενίοτε, για τους διπλανούς μας, λόγω της φασαρίας που κάνουμε, αλλά τέοια συμπεριφορά δεν έχουμε.

Οι νεολαία, δυστυχώς, απαιτεί λες και της χρωστάνε όλοι, μα αυτή δεν χρωστά, όπως ακριβώς έμαθε από τους γονείς. Η συναίσθηση του περιβάλλοντος που βρίσκεσαι, όμως, έχει να κάνει με το πόσο αποβλακωμένα είναι που δεν ξεχωρίζουν αν είναι σπίτι τους, εξοχικό, ΜΜΜ κ.ο.κ. Θέλουν να μείνουν αποβλακωμένα, θέλουν να φταίει το υπουργείο παιδείας για τα δύσκολα και δυσνόητα θέματα, θέλουν, θέλουν, θέλουν. 

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω όσοι παραπονιέστε που χάλασε η νεολαία απλά ήσασταν πολύ φλωράκια μικροί. Εγώ τα βλέπω πολύ καλύτερα τα νέα παιδιά από εμάς, είναι ευαισθητοποιημένα σε πολλά κοινωνικά ζητήματα και πιό ευγενικά.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό που ενοχλεί είναι το φρασεολόγιο, η ασέβεια και η υπεροψία κι όχι η φασαρία. Κι εγώ με τους κολλητούς είμαστε ανυπόφοροι, ενίοτε, για τους διπλανούς μας, λόγω της φασαρίας που κάνουμε, αλλά τέοια συμπεριφορά δεν έχουμε.

Οι νεολαία, δυστυχώς, απαιτεί λες και της χρωστάνε όλοι, μα αυτή δεν χρωστά, όπως ακριβώς έμαθε από τους γονείς. Η συναίσθηση του περιβάλλοντος που βρίσκεσαι, όμως, έχει να κάνει με το πόσο αποβλακωμένα είναι που δεν ξεχωρίζουν αν είναι σπίτι τους, εξοχικό, ΜΜΜ κ.ο.κ. Θέλουν να μείνουν αποβλακωμένα, θέλουν να φταίει το υπουργείο παιδείας για τα δύσκολα και δυσνόητα θέματα, θέλουν, θέλουν, θέλουν. 

Φαντάσου όμως πόσο ειρωνικό θα ήταν αν εμφανιζόταν κανείς που θέλει να φταίει για όλα η σημερινή νεολαία.

Αν ήταν κιόλας στέλεχος στο υπουργείο παιδείας μιλάμε για inception.

Δημοσ.

ενταξει, καθε γενια εχει και τα trend της, καλα η κακα

προσωπικα μιλωντας, βλεποντας τη σημερινη πιτσιρικαρια αυτα που μου χτυπουν πιο ασχημα ειναι

- το ασυστολο βρισιδι, απο το δημοτικο κιολας. το μαλ..και το γαμ..πανε συννεφο. βασικα, ο,τι βρισια υπαρχει την ακους

- το τσιγαρο απο πολυ μικρη ηλικια. ηδη απο γυμνασιο ειναι ολα με ενα ηλεκτρονικο στο χερι

- η πληρης αποβλακωση με τα tablet/κινητα

δυστυχως για τα παραπανω φταινε κυριως οι γονεις και οχι οι καιροι

απο κει και περα, καποιες μαλακιουλες ολοι καναμε σαν πιτσιρικαδες, ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι

Τα μαυρισμένα ισχύουν σε κάθε νέα γενιά απ τη δεκαετία του 80. Μια ταινία με Στάθη Ψάλτη θα σε πείσει :P

Ισα ισα που η τελευταία γενιά έχει αρχίζει και κόβει το τσιγάρο. Το μλκς βέβαια παραμένει πρωταγωνιστής.

Οσο για τα κινητά, οι παλαιότεροι είχαν άλλους τρόπους να απασχολούνται και οι μεγάλοι να τους λένε οτι αποβλακώνονται.

Δημοσ.

Νομίζω όσοι παραπονιέστε που χάλασε η νεολαία απλά ήσασταν πολύ φλωράκια μικροί. Εγώ τα βλέπω πολύ καλύτερα τα νέα παιδιά από εμάς, είναι ευαισθητοποιημένα σε πολλά κοινωνικά ζητήματα και πιό ευγενικά.

μαλλον εχει να κανει με τις περιοχες.

για το φλωρακια τωρα,μαλλον εσυ θεωρεις οτι ησουν μεσα στην αλητεια μικρη,εσυ και κανεις αλλος.

και το αστειο ειναι οτι η νεολαια τωρα ειναι αυτο ακριβως που ειπες,φλωρακια,απλα δεν εχουν ουτε σεβασμο γιατι δεν τους τον εμαθαν σωστα.

Δημοσ.

Ποτε προλαβαν να ευαισθητοποιηθουν? αφου ολο το 24ωρο είναι κολλημενα στο ταμπλετ τους και στα φεϊσμπουκ:P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και τους 2.

Και όχι δεν θίχτηκα γιατί δεν υπήρχε κάποιος λόγος να θιχτώ ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Σιγουρα υπηρχαν φλωρακια και στη δικη μου γενικα,οπως και στις επομενες,αλλα η νεα γενια παραεχει φλωρους.

το μονο που κανουν ειναι να παιζουν με τα κινητα και τα ταμπλετ,να ψευτοασχολουνται με κανα κοριτσακι και μεχρι εκει.

δεν εχουν πλεον ενδιαφεροντα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό δεν νομίζω ότι σε κάνει φλώρο, πιο πολύ ακούγεται ως "βαρετός".

Δημοσ.

Γενικά από το 2000 περίπου και μετά, ίσως και λίγο νωρίτερα, έχει καλλιεργηθεί μία άποψη yolo με λάθος κατεύθυνση όμως. Πηδάτε, σπάστε,γ..μήστε τα όλα, ξεφτιλείστε τα όλα, να είστε αρνητές των πάντων, αλλά στο μπαμπά να καθόμαστε σούζα διότι έχει το πορτοφόλι και άρα μας είναι απαραίτητος.

Εντάξει, δε μου κάνει εντύπωση. Απλά, θα προσγειωθούν απότομα.

• Like 2
Δημοσ.

φίλε μέ εκανες κ γέλασα ..... ειδικά από ευγένεια  από τρόπους  από συμπεριφορά κ ειδικά από λεξιλόγιο σίγουρα ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...