Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φαντάσου όμως πόσο ειρωνικό θα ήταν αν εμφανιζόταν κανείς που θέλει να φταίει για όλα η σημερινή νεολαία.

Αν ήταν κιόλας στέλεχος στο υπουργείο παιδείας μιλάμε για inception.

Με το "αν" δεν επιχειρηματολόγεισε κανένας.

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι παλιά τα πιτσιρίκια δεν ήταν όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι στο facebook , τότε συμμετείχαν ενεργά στον εθελοντισμό 

nauru.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά από το 2000 περίπου και μετά, ίσως και λίγο νωρίτερα, έχει καλλιεργηθεί μία άποψη yolo με λάθος κατεύθυνση όμως. Πηδάτε, σπάστε,γ..μήστε τα όλα, ξεφτιλείστε τα όλα, να είστε αρνητές των πάντων, αλλά στο μπαμπά να καθόμαστε σούζα διότι έχει το πορτοφόλι και άρα μας είναι απαραίτητος.

Aυτα περισσοτερο ακούγονται σαν πολιτικη πεποιθηση. Δε νομιζω παντως οτι ισχυουν.

Δημοσ.

τό σημαντικότερο δέν τό εγραψα...

οταν μπήκε ο νεαρός μέ τό 1 πόδι κ κανένα  τσογλανοπιτσιρίκι ΔΕΝ σηκωνόταν γιά νά καθίσει ,

(τό 90% ηταν γεμάτο από 12-17 χρόνων πιτσιρίκια πού πήγαιναν γιά μπάνιο κ τό λεωφορείο ηταν τό 122 ) , ο οδηγός ειπε στό μικρόφωνο οτι αν δέν βρεθεί θέση αμέσως κ ειδικά ,

οι 2 θέσεις πίσω από τόν οδηγό κ η θέση πού ειναι οπως μπαίνεις από την μπροστινή πόρτα η δίπλα δεξιά στόν οδηγό ,

τό λεωφορείο ΔΕΝ ξεκινά ...ενας ηλικιωμένος αρχεισε νά βρίζει τά ανάγωγα πιτσιρίκια πού καθόντουσαν στίς θέσεις αυτές ,

κ αμέσως εγινε χαμός κ από τούς υπολοίπους ...τελικά ενας κύριος σχεδόν μέ τό ζόρι σήκωσε ενα 12χρονο η 13 χρονο κοριτσάκι ,

πού φόραγε ακουστικά κ εκανε κ τσιχλόφουσκες μάλιστα ...κ κάθησε ο νεαρός  (20 μέ 22 ετών )  πού ειχε βάλει ηδη τά κλάματα...

ατυχία πού δέν ειχα μαζί τό κινητό νά γράψω ολο τό story...

γιά αυτούς πού ενδιαφέρονται ...εγώ ημουν ορθιος 

αριστο τελικα σηκωθηκες ναι η οχι?

ρέ κακομοίρη αυτή ειναι η απορία σου ?

Δημοσ.

Γενικά από το 2000 περίπου και μετά, ίσως και λίγο νωρίτερα, έχει καλλιεργηθεί μία άποψη yolo με λάθος κατεύθυνση όμως. Πηδάτε, σπάστε,γ..μήστε τα όλα, ξεφτιλείστε τα όλα, να είστε αρνητές των πάντων, αλλά στο μπαμπά να καθόμαστε σούζα διότι έχει το πορτοφόλι και άρα μας είναι απαραίτητος.

Εντάξει, δε μου κάνει εντύπωση. Απλά, θα προσγειωθούν απότομα.

Εγω που γεννήθηκα δεκαετία 80 πάντως, πάλι έτσι μας θυμάμαι να ειμασταν.

Απλά εμεις ασχολουμασταν με μηχανές,ροκιες,γυναίκες κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Το να σέβεσαι και να βοηθάς έναν συνάνθρωπο σου που βρίσκεται σε δυσμενέστερη θέση ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ είναι αρετή.

Μερικοί το έχουν μέσα τους. Άλλοι το διδάσκονται πρωτίστως από την οικογένεια και το υποτιθέμενο σχολείο. Κάποιοι τέλος είναι ανεπίδεκτοι.

• Like 2
Δημοσ.

τό σημαντικότερο δέν τό εγραψα...

οταν μπήκε ο νεαρός μέ τό 1 πόδι κ κανένα  τσογλανοπιτσιρίκι ΔΕΝ σηκωνόταν γιά νά καθίσει ,

(τό 90% ηταν γεμάτο από 12-17 χρόνων πιτσιρίκια πού πήγαιναν γιά μπάνιο κ τό λεωφορείο ηταν τό 122 ) , ο οδηγός ειπε στό μικρόφωνο οτι αν δέν βρεθεί θέση αμέσως κ ειδικά ,

οι 2 θέσεις πίσω από τόν οδηγό κ η θέση πού ειναι οπως μπαίνεις από την μπροστινή πόρτα η δίπλα δεξιά στόν οδηγό ,

τό λεωφορείο ΔΕΝ ξεκινά ...ενας ηλικιωμένος αρχεισε νά βρίζει τά ανάγωγα πιτσιρίκια πού καθόντουσαν στίς θέσεις αυτές ,

κ αμέσως εγινε χαμός κ από τούς υπολοίπους ...τελικά ενας κύριος σχεδόν μέ τό ζόρι σήκωσε ενα 12χρονο η 13 χρονο κοριτσάκι ,

πού φόραγε ακουστικά κ εκανε κ τσιχλόφουσκες μάλιστα ...κ κάθησε ο νεαρός  (20 μέ 22 ετών )  πού ειχε βάλει ηδη τά κλάματα...

ατυχία πού δέν ειχα μαζί τό κινητό νά γράψω ολο τό story...

γιά αυτούς πού ενδιαφέρονται ...εγώ ημουν ορθιος 

Τι προσδοκιες εχουμε απο τη νεολαια οταν ο παραδειγματισμος απουσιαζει?

Δημοσ.

νοσηλεύεται στό νοσοκομείο βούλας συγγενικό μου ατομο κ τό επισκέπτομαι  μιά φορά τίς καθημερινές κ 2 φορές τά σαββατοκύριακα κ 

πάντα παίρνω από σταθμό μετρό ελληνικό , τό 122 λεωφορείο τύπου φυσαρμόνικα ,

κ μέ κατεβάζει απέναντι από τό νοσοκομείο ,

τό τι εχω δεί μέσα στό λεωφορείο ειδικά τίς βραδυνές ωρες ,από μισόγυμνους νεαρούς πού ακουμπάνε οι ηλίθιοι τήν γυμνή πλάτη τους πάνω στά

βρωμοκαθίσματα ,κορίτσια μόνο μέ τά μαγιό τους , ζευγαράκια νά μπαλαμουτιάζονται μέ γλωσσόφυλα χάδια κλπ , μπροστά σέ τίγκα γεμάτο από κόσμο λές κ ειναι

στήν κρεβατακαμαρά τους ...μεθυσμένους μέ μπύρες στά χέρια κλπ ,μιλάμε γιά φοβερή κατάντια κ ξεπεσμό... 

αλλά αυτό μέ τόν νεαρό μέ τό 1 πόδι κ την αδιαφορία τών πιτσιρίκων νά σηκωθούν μέ συγκλόνισε ...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό με τον νεαρό το καταλαβαίνω, τα μαγιό και τα φιλιά που κολλάνε;

Δημοσ.

τό τι εχω δεί μέσα στό λεωφορείο ειδικά τίς βραδυνές ωρες ,από μισόγυμνους νεαρούς πού ακουμπάνε οι ηλίθιοι τήν γυμνή πλάτη τους πάνω στά

βρωμοκαθίσματα ,

Ενοχλείσαι από το ότι λερωνονται οι ιδιοι ή λερωνουν τα βρωμοκαθισματα?

Αυτό με τον νεαρό το καταλαβαίνω, τα μαγιό και τα φιλιά που κολλάνε;

Μαλλον σκανδαλίζεται:P

Εγω που γεννήθηκα δεκαετία 80 πάντως, πάλι έτσι μας θυμάμαι να ειμασταν.

Απλά εμεις ασχολουμασταν με μηχανές,ροκιες,γυναίκες κτλ.

Ενώ σημερα μηχανες, γυναικες γιοκ?

Δημοσ.

Τα φιλία,οι αγκαλιές και τα μικρά μπλουζάκια που φορούν οι κοπελες εχουν απαγορευτεί στην πρωτεύουσα;

Δημοσ.
τό 122 λεωφορείο τύπου φυσαρμόνικα , [...] ειδικά τίς βραδυνές ωρες  [... ] κορίτσια μόνο μέ τά μαγιό τους , ζευγαράκια νά μπαλαμουτιάζονται μέ γλωσσόφυλα χάδια κλπ , μπροστά σέ τίγκα γεμάτο από κόσμο λές κ ειναι στήν κρεβατακαμαρά τους ...

giphy.gif

Thanks for the tips!

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...