Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κρίνω από ορισμένα ποστ μερικοί γεννήθηκαν γεροι

Δηλαδή όταν μεγαλώσεις αρκετά σκοπεύεις να αλλάξεις απόψεις.

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν μέρει έχεις δίκιο σε αυτά που λες (π.χ. φασαρία στο λεωφορείο, ειδικά όταν επιστρέφεις από δουλειά ή μάθημα είναι ανυπόφορη). Αλλά που ξέρεις εσύ αν κάποιο πιτσιρίκι από αυτά που κρίνεις και απαιτείς να σηκωθούν δεν έχει κάποιο "κρυφό" πρόβλημα (πχ. Χαμηλό αιματοκρίτη ή κάποιο πρόβλημα υγείας που δεν φαίνεται αμέσως);Συνήθως παραχωρώ την θέση μου, αλλα έχει τύχει να μην μπορέσω κάποιες φορές, διότι έχω χαμηλό αιματοκρίτη και ζαλίζομαι εύκολα αν είμαι όρθια για μεγάλο χρονικό διάστημα, και με κοιτάζουν στραβά. Ή μου έχουν τύχει και περιπτώσεις όπου πραγματικά χρειάζομαι να καθίσω, και κυρίες, ορισμένες φορές σχετικά μεγάλης ηλικίας, έχουν αραδιάζει στο κάθισμα δίπλα τους την τσάντα τους ή τις σακούλες με τα ψώνια. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Δημοσ.

μάλλον εισαι κ εσύ γαιδουροποδηλάτης ...κ σέ ενόχλησε τό post εκείνο

τήν λέξη σεβασμός στόν διπλανό σου  τήν γνωρίζεις ?

υπάρχουν κ οικογένειες μέ μικρά παιδιά κ πρέπει νά τούς σέβεσαι τούς γύρω σου...

τί δέν καταλαβαίνεις ?

κοψε λιγο με τους τονους σε καθε γραμμα,μας εχεις βγαλει τα ματια.

για να τελειωνουμε,εσυ τελικα  σηκωθηκες για να κατσει ο νεαρος?

Δημοσ.

anigif_enhanced-23207-1429908264-3.gif

Ακόμα χειρότερα, θα αρχίσουν τις πολλές ερωτήσεις και άντε να πιστέψουν την ιστορία με τον πελαργό μετά :D

Δημοσ.

Καλά κάνουν τα πιτσιρίκια και δεν σέβονται τίποτα. Τί να σεβαστούν από το 'ρδελο που τους φτιάξαμε;

Και αν δεν κάνεις τις μαλακιούλες σου όταν είσαι ξέγνοιαστος, πότε θα τι κάνεις; Όταν σκέφτεσαι πότε θα πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ; Στα commercial breaks του Σαρβάιβο;

Δεν είναι κακό να είσαι ξινισμένη γρια. Το κακό είναι να το κάνεις δεκαετίες πριν την ώρα σου.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσουν τα μαγιό και τα PDA που είναι κάτι το νορμάλ στις ευρωπαϊκές χώρες μπορεί ευχαρίστως να μετακομίσει στην Ασία :D

Δημοσ.

Δεν είναι κακό να είσαι ξινισμένη γρια. Το κακό είναι να το κάνεις δεκαετίες πριν την ώρα σου.

Το κακό ειναι πως τέτοιου ειδους τυποι (αυτοι οι 30άρηδες 40άρηδες που έλεγα σε άλλο ποστ), έφεραν Γιωργο, Αντωνη, Αλέξη, Λιάκο, κάνοντας τους επαναστάτες και κατηγορουν μάλιστα τη γενιά του πολυτεχνείου (δηλαδη τους γονείς τους, που μας μεγάλωσαν σε απόλυτη ελευθερία, μέσα στις αλάνες, σε μια αναπτυσσόμενη κοινωνία), πως φταίνε για τη κατάντια τους. Ούτε την ευθύνη που μας αναλογει δε δεχόμαστε.

Τη μια μας φταίνε οι μεγάλοι, την άλλοι οι πιτσιρικάδες. Εμεις που κάναμε σεξ πάνω στα παγκάκια και το μλκ του ειχαμε καραμέλα. Που παίζαμε ξυλο περιοχές, που ειμασταν μονιμα πάνω σε μηχανάκια, μας ενοχλουν οι νέοι με τα κινητά.

Μιλάμε οτι ειμαστε προκλητικοί.

Και για να γινω ακομα πιο εκνευριστικος, η μοδα των ημερων λέει πως πάντα οι άλλοι φταίνε, αλλά φταιτε εσεις , εκτος απο εμένα που αποτελώ εξαίρεση γιατι είμαι στα εξωτερικά (η κάποια άλλη δικαιολογία) και άρα ειμαι πιο μάγκας απο εσάς. Ουγκ :P

Σε όποιον δεν αρέσουν τα μαγιό και τα PDA που είναι κάτι το νορμάλ στις ευρωπαϊκές χώρες μπορεί ευχαρίστως να μετακομίσει στην Ασία :D

Ειμαστε τρελοί οι Ελληνες. 

Ικανους τους έχω τωρα να πουν οτι δε τους αρέσουν και τα στριγγακια στις παραλίες. 

Να μου πεις, εδω δε μας άρεσε η Σαρα στο Survivor που αμα τη βλέπαμε στο δρομο και μας κουναγε χερακι θα τρεχαμε σαν ξελυγωμένοι.ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ και ναι γενικευω.

• Like 5
Δημοσ.

Το κακό ειναι πως τέτοιου ειδους τυποι (αυτοι οι 30άρηδες 40άρηδες που έλεγα σε άλλο ποστ), έφεραν Γιωργο, Αντωνη, Αλέξη, Λιάκο, κάνοντας τους επαναστάτες και κατηγορουν μάλιστα τη γενιά του πολυτεχνείου (δηλαδη τους γονείς τους, που μας μεγάλωσαν σε απόλυτη ελευθερία, μέσα στις αλάνες, σε μια αναπτυσσόμενη κοινωνία), πως φταίνε για τη κατάντια τους. Ούτε την ευθύνη που μας αναλογει δε δεχόμαστε.

Τη μια μας φταίνε οι μεγάλοι, την άλλοι οι πιτσιρικάδες. Εμεις που κάναμε σεξ πάνω στα παγκάκια και το μλκ του ειχαμε καραμέλα. Που παίζαμε ξυλο περιοχές, που ειμασταν μονιμα πάνω σε μηχανάκια, μας ενοχλουν οι νέοι με τα κινητά.

Μιλάμε οτι ειμαστε προκλητικοί.

Και για να γινω ακομα πιο εκνευριστικος, η μοδα των ημερων λέει πως πάντα οι άλλοι φταίνε, αλλά φταιτε εσεις , εκτος απο εμένα που αποτελώ εξαίρεση γιατι είμαι στα εξωτερικά (η κάποια άλλη δικαιολογία) και άρα ειμαι πιο μάγκας απο εσάς. Ουγκ :P

Ειμαστε τρελοί οι Ελληνες. 

Ικανους τους έχω τωρα να πουν οτι δε τους αρέσουν και τα στριγγακια στις παραλίες. 

Να μου πεις, εδω δε μας άρεσε η Σαρα στο Survivor που αμα τη βλέπαμε στο δρομο και μας κουναγε χερακι θα τρεχαμε σαν ξελυγωμένοι.ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ και ναι γενικευω.

*thumbs up*

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε ποια χώρα αναφέρεσαι; Εγώ 17 χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη μόνο εδω είδα τη γαϊδουριά να κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει

*thumbs up*

Μίλα για τον εαυτό σου...
Δημοσ.

Δηλαδή όταν μεγαλώσεις αρκετά σκοπεύεις να αλλάξεις απόψεις.

ο καθένας αλλάζει απόψεις μεγαλώνοντας , εσύ είχες τις ίδιες απόψεις 15 χρονών μαλακοκαύλης με τώρα?

μεγαλώνοντας αποκτάς καινούριες εμπειρίες και διαμορφώνεις διαφορετική άποψη για ορισμένα θέματα  

Αλλα όχι , δε θεωρώ λογικό 15-25+χρονών να έχει απόψεις γεροπαράξενου 

Απο μια ηλικία και μετά by the way μιλάνε οι ασθένειες παρά ο άνθρωπος , αν έχεις συγγενικό πρόσωπο με άνοια θα καταλάβεις 

Ποια είναι τα κλινικά συμπτώματα της άνοιας ; 

Ένας ασθενής με άνοια μπορεί : 

- να ξεχνάει δηλ. να μη θυμάται που μένει ή πως είναι το όνομα ενός αγαπημένου του προσώπου 

- να μην μπορεί να πάρει μια απόφαση ή να οργανώσει τη ζωή του 

- να δυσκολεύεται στις κινήσεις 

- να έχει αλλάξει η προσωπικότητά του 

- να μην σκέφτεται λογικά 

- να έχει απρεπή συμπεριφορά πχ να βρίζει ή να βγάζει τα ρούχα του μέσα σε κόσμο 

- να εκνευρίζεται εύκολα 

- να εμφανίζει παρανοϊκές σκέψεις όπως ότι τον παρακολουθούν ή ότι του βάζουν δηλητήριο στο φαγητό 

- να έχει ψευδαισθήσεις. 

​σας φαίνεται κάτι γνώριμο στη συμπεριφορά των περισσότερων γέρων ? και δεν μιλάμε για ηλικίες 80+ , μπορεί να εμφανιστεί και πριν τα 65.

Δημοσ.

Σε ποια χώρα αναφέρεσαι; Εγώ 17 χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη μόνο εδω είδα τη γαϊδουριά να κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει

Τοτε μάλλον δεν έχεις ζησει σε Αμερικη και Ευρωπη. Αν ειναι δυνατον να αναφέρεσαι σε ΗΠΑ που εκει πραγματικά ο καθένας κάνει οτι γουστάρει. Μιλάμε για τον ορισμό του "κάνω οτι μου γουστάρει". Απο που πιστευεις οτι έχουμε επηρεαστεί? Με το Αμερικάνικο προτυπο μεγαλωσαμε. Το κακο ειναι οτι δε πηραμε την επιχειρηματικότητά τους.

Δημοσ.

Τοτε μάλλον δεν έχεις ζησει σε Αμερικη και Ευρωπη. Αν ειναι δυνατον να αναφέρεσαι σε ΗΠΑ που εκει πραγματικά ο καθένας κάνει οτι γουστάρει. Μιλάμε για τον ορισμό του "κάνω οτι μου γουστάρει". Απο που πιστευεις οτι έχουμε επηρεαστεί? Με το Αμερικάνικο προτυπο μεγαλωσαμε. Το κακο ειναι οτι δε πηραμε την επιχειρηματικότητά τους.

Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Εκεί αν είσαι μπαχαλάκιας και πας να κάψεις κάνα κατάστημα σε έχουν τσακίσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά κάνουν τα πιτσιρίκια και δεν σέβονται τίποτα. Τί να σεβαστούν από το 'ρδελο που τους φτιάξαμε;

Μπουρδελο έγινε γιατί έκανε ο καθένας ό,τι γούσταρε. Κατι που εξακολουθείς να υποστηρίζεις ακομη και τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...