Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Άρα δεν μπορείς να σέβεσαι όλες τις ιδέες κι όλες τις "ιδιαιτερότητες". Ποιος κρίνει όμως ποιες ιδέες κι ιδιαιτερότητες είναι άξιες σεβασμού ή όχι? Θα πρέπει να είναι κοινές σε όλους? Γίνεται να επιβάλεις σε όλους να σέβονται ιδέες που δεν θέλουν? Τέλος ο σεβασμός κερδίζεται ή χαρίζεται? 5
Baator Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Υπάρχει τίποτα; Έλα, βίντεο σου έχω, δες από το 0:45 μέχρι το 0:50: https://www.youtube.com/watch?v=3Gfbk2qFgv0 Στην δεξιά σειρά που περιμένουν όλοι, προσκυνάνε το κάστανο. Είναι πάνω στο τραπεζάκι το ασημένιο κουτάκι που ποιος ξέρει τι έχει μέσα και το κάστανο μπροστά, τα ίδια αντικείμενα που είναι και στις φώτος. Επειδή τώρα 100% θα κάνεις κωλοτούμπα και δεν θα σου αρκεί το ότι περιμένουν στην ουρά να το προσκυνήσουν, όπως πάντα όταν με αποδείξεις κάνετε λάθος, πες, ποιο είναι το επόμενο πράγμα που ζητάς για να παραδεχτείς ότι είναι γελοίο το θέαμα;
palawiaris Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το να ζητάς τόσες φορές μια εικόνα για να σε πείσει ότι όντως προσκύνησαν το κάστανο οι προσκυνητές ενώ όταν γράφεται στην καινή διαθήκη ότι ο Χριστός περπάτησε πάνω στο νερό και ότι ανέστησε τον Λάζαρο κτλ, είναι απλά οκ χωρίς να χρειάζεται καμία περαιτέρω απόδειξη, είναι κάπως έτσι; Σειρά εγώ δεν προσπαθώ να βρω αποδείξεις για το περπάτημα ή όχι του Χριστού επάνω στο νερό.Για την ύπαρξη του Χριστού υπάρχουν αποδείξεις. Άλλο είναι το θέμα μου. Αυτές οι 13 σελίδες που το γράφουν και φαίνεται καθαρά ότι ο ένας αντιγράφει τον άλλο και θέλουν να κλέψουν τις εντυπώσεις για να πουλήσουν......από όσο είδα τα βιντεο και τις φωτογραφίες όλες έχουν τις ίδιες φωτογραφίες και τα ίδια λόγια πάνω κάτω. Αλλά καμία φωτογραφία δεν δείχνει να προσκυνάνε το κάστανο Απάντησέ μου σοβαρά χωρίς να βάζεις τρίτους στην μέση:Είναι έτσι ή όχι; Μπορεί να κάνω και εγώ λάθος,αλλά θέλω να το δω πρώτα!! Έλα, βίντεο σου έχω, δες από το 0:45 μέχρι το 0:50: https://www.youtube.com/watch?v=3Gfbk2qFgv0 Στην δεξιά σειρά που περιμένουν όλοι, προσκυνάνε το κάστανο. Είναι πάνω στο τραπεζάκι το ασημένιο κουτάκι που ποιος ξέρει τι έχει μέσα και το κάστανο μπροστά, τα ίδια αντικείμενα που είναι και στις φώτος. Επειδή τώρα 100% θα κάνεις κωλοτούμπα και δεν θα σου αρκεί το ότι περιμένουν στην ουρά να το προσκυνήσουν, όπως πάντα όταν με αποδείξεις κάνετε λάθος, πες, ποιο είναι το επόμενο πράγμα που ζητάς για να παραδεχτείς ότι είναι γελοίο το θέαμα; Το είδα αλλά νομίζω ότι οι τύποι κάτι προσκυνάνε στο ασημένιο κουτί και για το κάστανο δεν φαίνεται τίποτα.Καταλαβαίνετε καθαρά και από το ύψος των κεφαλιών των 2 τύπων.Το ίδιο θα μπορούσε κάποιος να πει και για το λουλούδι δίπλα ή το τραπεζομάντηλο ή και το κερί. Αλήθεια εσύ πως το είδες αφού φαίνεται μόνο η πλάτη της τύπισας;
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Φυσικα μπορει να πιστευει καθενας οτι θελει... Αλλα απο που προερχεται ο ανθρωπος το εχει αποδειξει η επιστημη. Τωρα αν καποιος δεν το δεχεται αυτο και πιστευει στον Αδαμ και την Ευα οι οποιοι εκαναν δυο υιους και απο αυτους συνεχιστηκε η ανθρωποτητα, για μενα ειναι τελειως φελλος! Ακόμα να καταλάβουνε κάποιοι οτι η παλαιά διαθήκη αναφέρει πάρα πολλά πράγματα με αλληγορικό τρόπο. Οι συγκρίσεις μεταξύ γραφόμενων στην ΠΔ και αποδεδειγμένων θεωριών της επιστήμης είναι παντελώς ανούσιες.
mike299 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Στην δεξιά σειρά που περιμένουν όλοι, προσκυνάνε το κάστανο. Είναι πάνω στο τραπεζάκι το ασημένιο κουτάκι που ποιος ξέρει τι έχει μέσα και το κάστανο μπροστά, Γιατί αναρωτιέσαι? Είναι ευκολονόητο ότι έχει μέσα το μαχαίρι για να καθαρίσουν το καστανό. Για ποιο άλλο λόγο να είναι δίπλα δίπλα
HALF EVIL Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Σειρά εγώ δεν προσπαθώ να βρω αποδείξεις για το περπάτημα ή όχι του Χριστού επάνω στο νερό.Για την ύπαρξη του Χριστού υπάρχουν αποδείξεις. Άλλο είναι το θέμα μου. Αυτές οι 13 σελίδες που το γράφουν και φαίνεται καθαρά ότι ο ένας αντιγράφει τον άλλο και θέλουν να κλέψουν τις εντυπώσεις για να πουλήσουν......από όσο είδα τα βιντεο και τις φωτογραφίες όλες έχουν τις ίδιες φωτογραφίες και τα ίδια λόγια πάνω κάτω. Αλλά καμία φωτογραφία δεν δείχνει να προσκυνάνε το κάστανο Απάντησέ μου σοβαρά χωρίς να βάζεις τρίτους στην μέση:Είναι έτσι ή όχι; Μπορεί να κάνω και εγώ λάθος,αλλά θέλω να το δω πρώτα!! Το είδα αλλά νομίζω ότι οι τύποι κάτι προσκυνάνε στο ασημένιο κουτί και για το κάστανο δεν φαίνεται τίποτα.Το ίδιο θα μπορούσε κάποιος να πει και για το λουλούδι δίπλα ή το τραπεζομάντηλο http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/449715 Για το κάστανο πήγαν μωρέ. Εκεί είναι το προβλημα; Άπιστος Θωμάς είσαι.
bsp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Άρα δεν μπορείς να σέβεσαι όλες τις ιδέες κι όλες τις "ιδιαιτερότητες". Ποιος κρίνει όμως ποιες ιδέες κι ιδιαιτερότητες είναι άξιες σεβασμού ή όχι? Θα πρέπει να είναι κοινές σε όλους? Γίνεται να επιβάλεις σε όλους να σέβονται ιδέες που δεν θέλουν? Τέλος ο σεβασμός κερδίζεται ή χαρίζεται? Αν και αυτο που εγραψα ηταν σαφες, θελω να πω οτι αν η ελευθερια μας σταματα εκει που αρχιζει η ελευθερια των αλλων και δεν την καταπατα, τοτε δεν υπαρχει λογος εμεις οι δυο να εχουμε καμια διαφορα μεταξυ μας, αν ομως οι ισορροπιες διαταραχθουν τοτε σιγουρα θα υπαρχει προβλημα. Θεωρω οτι δεν εχω κανενα δικαιωμα να προσπαθησω να σου επιβαλλω τις αποψεις μου, ομως μπορω να προσπαθησω με τα δικα μου λογικα κατ εμε επιχειρηματα να σε πισω, αν το καταφερω εχει καλος αν οχι ισως να εχεις καταφερει εσυ να με πεισεις με τα δικα σου επιχειρηματα, αν ουτε και αυτο πετυχουμε οκ. δεν τρεχει κατι παμε παρακατω. Τυπικα ο σεβασμος κερδιζεται δεν μπορουμε να τον επιβαλουμε, αλλα ουσιαστικα αν το καλοσκεφτουμε μας χαριζεται, ειναι δωρο για οποιον καταφερει να αποκτησει την εκτιμηση, τον σεβασμο του αλλου.
palawiaris Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Τί σχέση έχουν οι Σκοπιανοί με τον παστίτσιο παίσιο μόνο εσύ κατάλαβες. Ελπίζω ότι θα μας εξηγήσεις κι όλας. Όπως επίσης και γιατί το κουτί της πανδόρας είναι τσοντομπλογκ. Για να σε βοηθήσω, αρκεί ένα μόνο link/αρθρο που να δείχνει γυμνό, πράξεις συνουσίας, κτλ. Aγαπητέ σκοπιανέ φίλε, τσοντομπλογκ είναι μεταφορική έννοια.Εννοούμε ότι γράφουνε αρλούμπες για να πουλήσουν. Όπως και η λέξη τσόντα δεν είναι πάντα πορνό. Δεν πειράζει,θα τα μάθεις με τον καιρό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 θελω να πω οτι αν η ελευθερια μας σταματα εκει που αρχιζει η ελευθερια των αλλων και δεν την καταπατα, τοτε δεν υπαρχει λογος εμεις οι δυο να εχουμε καμια διαφορα μεταξυ μας, αν ομως οι ισορροπιες διαταραχθουν τοτε σιγουρα θα υπαρχει προβλημα. Θεωρω οτι δεν εχω κανενα δικαιωμα να προσπαθησω να σου επιβαλλω τις αποψεις μου, ομως μπορω να προσπαθησω με τα δικα μου λογικα κατ εμε επιχειρηματα να σε πισω, αν το καταφερω εχει καλος αν οχι ισως να εχεις καταφερει εσυ να με πεισεις με τα δικα σου επιχειρηματα, αν ουτε και αυτο πετυχουμε οκ. δεν τρεχει κατι παμε παρακατω. Τυπικα ο σεβασμος κερδιζεται δεν μπορουμε να τον επιβαλουμε, αλλα ουσιαστικα αν το καλοσκεφτουμε μας χαριζεται, ειναι δωρο για οποιον καταφερει να αποκτησει την εκτιμηση, τον σεβασμο του αλλου. Η ελευθερία που λες είναι απλά στο δικαίωμα να εκφράζεις την άποψή σου, όχι να την παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά ή να μην την κριτικάρουν. 4
bsp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Η ελευθερία που λες είναι απλά στο δικαίωμα να εκφράζεις την άποψή σου, όχι να την παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά ή να μην την κριτικάρουν. Αυτο που λες εννοειται, αλλωστε και εγω αυτο λεω. Εδω και τοση ωρα μιλαω για ελευθερια του λογου. Δεν θεωρω ομως οτι η αισθηση ελευθεριας που νιωθουμε, μας επιτρεπει να προσβαλουμε με οποιοδηποτε τροπο τον αλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πιο πριν όμως μίλησες για σεβασμό στις ιδέες, το οποίο είναι τελείως διαφορετικό από την ελευθερία λόγου. Για κάποιον πχ το ότι διαφωνείς με την αποψή του μπορεί να σημαίνει ότι δεν την σέβεσαι... 1
volos27 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 μην μαλωνετε ,οι μισοι προερχεστε απο χωμα κ αλλοι απο το πιθηκα,κ ολοι εχουμε ενα κοινο,θα πεθανουμε κ μαζι θα πεθανει κ οποια αποψη εχουμε για οτιδήποτε οποτε οποιος προσπαθει να μας πεισει αν υπαρχει θεος η οχι,τζαμπα κουραζετε
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Έχεις παρεξηγήσει αρκετά το πως λειτουργεί η επιστήμη. Γιατι που εχω αδικο καποτε δεν πιστευαν ουτε στα ηλεκτρονια ουτε στην μαυρη υλη κλπ κλπ θα σε ελεγαν τρελο αν τους μιλουσες για αυτα γιατι δεν μπορουσες να το αποδιξεις
filipN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πιο πριν όμως μίλησες για σεβασμό στις ιδέες, το οποίο είναι τελείως διαφορετικό από την ελευθερία λόγου. Για κάποιον πχ το ότι διαφωνείς με την αποψή του μπορεί να σημαίνει ότι δεν την σέβεσαι... Εδώ μπαίνει θέμα ερμηνειών και περιστάσεων, καθώς από τη μία «η ελευθερία του λόγου περιλαμβάνει τον μη σεβασμό των ιδεών άλλων ατόμων», ενώ από την άλλη «δεν περιλαμβάνει τον μη σεβασμό της ηθικής προσωπικότητάς τους». (διά της εξύβρισής τους) Η απαγόρευση εκφοράς «μισαλλόδοξου λόγου» θα μπορούσε να θεωρηθεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες και για συγκεκριμένα άτομα ως «προσβολή της ελευθερίας της έκφρασης», και κάτω από άλλες και επίσης συγκεκριμένες συνθήκες και για άλλα άτομα ότι θίγει «στον πυρήνα της την ανθρώπινη αξιοπρέπεια της ομάδας ατόμων εναντίον των οποίων καταφέρεται» ή ότι ενδεχομένως να συντελεί «στην υποκίνηση ανάληψης βίαιης δράσης εναντίον τους». (είναι αντιγραφή και ελεύθερη απόδοση από το Σωτήρη Βανδώρο, Εισαγωγή στις Πολιτικές Ιδεολογίες) 2
Praetorianos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ο όποιος άσχημος χλεαυσμός σίγουρα από τη δική μου οπτική γωνία σε κάνει πιο κάφρο από αυτόν που χλευάζεις. Επίσης από προσωπική εμπειρία έχω γνωρίσει και πολλούς βλάκες άθεους που πιστεύουν σε πράγματα όπως το flat earth theory που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δεν ισχύει. Παρ' όλα αυτά δεν θα πω ποτέ οι άθεοι είναι βλάκες. Οι μεν υποστηριζουν οτι η γη ειναι επιπεδη πηγαινοντας κοντρα σε καθε επιστημονικη αποδειξη και λογικη, βασιζομενοι σε ψεκασμενα blog, πειραγμενα βιντεο και αλματα λογικης. Οι δε υποστηριζουν οτι ο κοσμος ειναι καποιων δεκαδων χιλιαδων ετων και οτι ο ανθρωπος δεν εξελιχθηκε αλλα δημιουργηθηκε απο το μηδεν στη σημερινη του μορφη, πηγαινοντας κοντρα σε καθε επιστημονικη αποδειξη και λογικη, βασιζομενοι σε ενα και μονο βιβλιο που γραφτηκε χιλιαδες χρονια πριν απο τριτες πηγες. Τους πρωτους τους χαρακτηριζεις βλακες και μαζι με εμας τους υπολοιπους το βρηκαμε πολυ λογικο να τους χλευαζουμε και να τους δουλευουμε στο ετερο thread που ειχε ανοιξει, αλλα τους δευτερους ειμαστε καφροι αν το κανουμε. Γιατι ετσι? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα