Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορει να μου πει καποιος που εχει αγορασει καλωδιο (και του εχει αντεξει κανα χρονο εστω) απο που το πηρε? Εχω κουραστει πολυ με αυτο το θεμα.. Οπως λεει και ο τιτλος εχω παρει τα 2 τελευταια χρονια πανω απο 40 καλωδια φορτισης (ειτε απο ebay ειτε απο σκρουτζομαγαζα) και το περισσοτερο που εχουν αντεξει ειναι 1 μηνα το αποκορυφωμα ειναι αυτο που πηρα 18 ευρω ως γνησιο της σαμσουνγκ και κρατησε ουτε βδομαδα.. Εχω το Note 3 εδω και 3μιση χρονια και πολυ καλα κρατει παρα που του εχω αλλαξει τα φωτα.. Το αυθεντικο καλωδιο που ηρθε με το κινητο αντεξε 1μιση χρονο αλλα το κακοποιησα αγρια οπως εκανα σ ολη μου τη ζωη μεχρι τοτε αφου ποτε δεν μου ειχε χαλασει καλωδιο οποτε ουτε που μου περνουσε απ το μυαλο.. Της σαμσουνγκ το εφτασε σε σημειο που κοπηκε τελειως το καημενο.. μεχρι τελους ομως φορτιζε με 1200mAh..

Αυτα που ξεκινησα να αγοραζω απο την αλλη ηταν σε αριστη κατασταση (τα προσεχω με το παραπανω πλεον) και απο κει που φορτιζουν στα 1200mAh πεφτουν στα 300 και 400.. και φυσικα το καταλαβαινω μονο κ μονο απο την ωρα που χρειαζεται να φορτισει.. απο κει που παιρνει μια ωρα κι ενα 20λεπτο να φορτισει φουλ παει στις 8 ωρες και αυτο μονο εαν δε χρησιμοποιω το κινητο.. γιατι αν το χρησιμοποιω (οπως τωρα καλη ωρα) εξακολουθει να πεφτει η μπαταρια παρα που ειναι στη φορτιση..

Δε με νοιαζει αν ειναι της σαμσουνγκ το καλωδιο ή οποιαδηποτε αλλης εταιριας αρκει να ειναι γνησιο.. Κατι που παρατηρησα εξ αρχης με ολα τα καλωδια που αγορασα ηταν οτι κανενα δεν κουμπωνει σταθερα στη θυρα οπως της σαμσουνγκ ή τα καλωδια που ειχα απο αλλα προηγουμενα κινητα..

Μπορειτε να βοηθησετε.. εχω βαρεθει πολυ..

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε άνθρωπε, πως είναι δυνατόν να κακομεταχειριζεσαι ένα καλώδιο USB? Σχοινάκι παίζεις με αυτό ;

Το να αγοράσεις καλώδιο που λέει ότι βγάζει πχ 1,5Α και βγάζει με το ζόρι ένα, να το καταλάβω. Το μισό ebay έχει τέτοια. Στη κριτική των μελών πρέπει να βασιστείς και πολλές φορές ούτε αυτή είναι σωστή.

Αλλά να κόβεται καλώδιο λίγο περίεργο ακούγεται.

• Like 7
Δημοσ.

Το μονο που κοπηκε ηταν της σαμσουνγκ μετα απο 1μιση χρονο.. η πριζα ειναι διπλα στο κρεβατι μου κι επειδη στριφογυρναω στον υπνο μου τραβουσα και το καλωδιο μαζι.. Βλεπω κριτικες οπου υπαρχουν.. Το προβλημα με τα καλωδι που εχω αγορασει ειναι οτι στα καλα καθουμενα πριν καν κλεισουν μηνα τα περισσοτερα πεφτει η φορτιση τοσο πολυ που ενω φορτιζουν η μπαταρια ξεφορτιζει.. Πλεον ξερω πως δν ειναι λαθος μου τα προσεχω πολυ δν τ αφηνω ποα στο κρεβατι κ δεν τα τραβαω.. Παρ αυτα τωρα δε μπορω να βρω αυθεντιο καλωδιο.. Φοβαμαι ακομα και απο το γερμανο να παρω που ειναι κοντα στα 30 ευρω.. γιατι φοβαμαι οτι κι αυτο μαπα θα βγει..

Δημοσ.

και εγω πλεον δυσκολευομαι να βρω αξιοπιστο καλωδιο και φορτιστη.

ψωνιζω,ξαναψωνιζω,ολα τα ιδια σκατα.

φοριστες samsung και καλα γνησιοι απο το κιτρινο μαγαζι που φορτιζουν οποτε θελουν,η φορτιζουν συγκεκριμενα κινητα,η δε φορτιζουν με συγκεκριμενα καλωδια ( που σε αλλους φορτιστες δουλευουν ) και αλλα τετοια ομορφα..

• Like 1
Δημοσ.

Ts

Κακομεταχειριζεσαι τα καλωδια φορτιστες και η micro usb υποδοχη του κινητου σου μενει ανεπαφη; Δεν μπορει να φταιει μονο ο φορτιστης..

Οσον αφορα τους φορτιστες την εχω καταβρει με εναν samsung με λεπτο καλωδιο γυρω στα δυο μετρα. Μαλλον τον πηρα απο τοτε που ειχα το galaxy trend. Οσες φορες επειτα αγοραζα μεταχειρισμενα κινητα μου διναν χοντρο και κοντο καλωδιο.

Δημοσ.

και εγω πλεον δυσκολευομαι να βρω αξιοπιστο καλωδιο και φορτιστη.

ψωνιζω,ξαναψωνιζω,ολα τα ιδια σκατα.

φοριστες samsung και καλα γνησιοι απο το κιτρινο μαγαζι που φορτιζουν οποτε θελουν,η φορτιζουν συγκεκριμενα κινητα,η δε φορτιζουν με συγκεκριμενα καλωδια ( που σε αλλους φορτιστες δουλευουν ) και αλλα τετοια ομορφα..

Εχεις παρει καλωδιο απο γερμανο/public/plaisio κλπ? ΑΑν ναι σου βγηκαν κι αυτα μαπα? Δεν ξερω τι να κανω πια κι εγω

Ts

Κακομεταχειριζεσαι τα καλωδια φορτιστες και η micro usb υποδοχη του κινητου σου μενει ανεπαφη; Δεν μπορει να φταιει μονο ο φορτιστης..

Οσον αφορα τους φορτιστες την εχω καταβρει με εναν samsung με λεπτο καλωδιο γυρω στα δυο μετρα. Μαλλον τον πηρα απο τοτε που ειχα το galaxy trend. Οσες φορες επειτα αγοραζα μεταχειρισμενα κινητα μου διναν χοντρο και κοντο καλωδιο.

Κι ομως οταν ηρθε ο ξαδερφος μου που εχει σαμσουνγκ αυθεντικο καλωδιο (αυτο που ηρθε με το κινητο του) κουμπωνε ακριβως οπως ο ορωτος που ειχα κι εγω της σαμσουνγκ.. σταθερος ενω οτι αλλο εχω παρει πηγαινοερχεται.. λιγο ισα ισα να κανεις οτι το σπρωχνεις στα πλγια και κουνιεται.. Που το πηρες αυτο το καλωδιο? Ποσο καιρο το εχεις? Φορτιζει εξισου γρηγορα οπως οταν το πρωτοπηρες?

Δημοσ.

Εχεις παρει καλωδιο απο γερμανο/public/plaisio κλπ? ΑΑν ναι σου βγηκαν κι αυτα μαπα? Δεν ξερω τι να κανω πια κι εγω

Αλλαξε βυσμα usb (παρε iphone)

Δημοσ.

Αλλαξε βυσμα usb (παρε iphone)

Αχαχαχαχαχα ποτέ.. αμα ηταν ετσι επαιρνα το s8 plus

...και εγω ειμαι εδω με 3 χρονων καλωδιο USB :D

Σε βαζω κατω.. Κι εγω του προηγουμενου κινητο το καλωδιο το ειχα 5 χρονια.. Ακομα το εχω απλα το παλιο κινητο δεν χρειαζοταν τοση δυναμη να φορτισει ενω αυτο π εχω θελει πολυ περισσοτερη

Δημοσ.

δεν υπάρχει πρόβλημα στα καλώδια αλλά στον άνθρωπο, αν αλλάξει το καλώδια θα κρατούν χρόνια όπως τα δικά μου

Δημοσ.

δεν υπάρχει πρόβλημα στα καλώδια αλλά στον άνθρωπο, αν αλλάξει το καλώδια θα κρατούν χρόνια όπως τα δικά μου

Μπραβο θεωρεισαι πλεον τελειος ανθρωπος πλεον κι εσυ και τα καλωδια σου..  Εχεις ομως μια ατελεια ακομη.. Δε διαβαζεις προσεκτικα πριν σχολιασεις.. και απαντας σε κατι που δε ρωτησε κανεις.. αλλιως θα ειχες διαβασει οτι τα προσεχω σαν τα ματια μου απο τοτε που χαλασα το αυθεντικο.. κι επισης θα ειχες διαβασει οτι τα προηγουμενα καλωδια μου εχουν κλεισει πανω απο 5 χρονια χρησης και ειναι ακομα σε αριστη κατασταση ασχετως που δεν τα χρησιμοποιω επειδη θεωρουνται αδυναμα για τις συγχρονες συσκευες.. 

Το προβλημα ειναι στα καλωδια.. Δε γινεται και της μανας μου και της φιλης μου τα ιδια καινουρια καλωδια να χαλανε σε 3 μερες ή 1 εβδομαδα ολα.. 

Δημοσ.

Για δοκίμασε κάτι σε πιο χοντρό καλώδιο, 18AWG πιστεύω είναι (υπερ)αρκετό. Πχ αυτό λέει είναι 18ρι: link

BTW το καλώδιο που έχεις τώρα και πάει στα 400mAh την φόρτιση τι μήκος έχει;

• Like 1
Δημοσ.

Για δοκίμασε κάτι σε πιο χοντρό καλώδιο, 18AWG πιστεύω είναι (υπερ)αρκετό. Πχ αυτό λέει είναι 18ρι: link

BTW το καλώδιο που έχεις τώρα και πάει στα 400mAh την φόρτιση τι μήκος έχει;

Ολα εκτος απο ενα που το χα παρει πιο μακρυ εχουν  1 μετρο μηκος το ιδιο και το τωρινο. Το χω σκεφτει αυτο που λες περιμενω να μου ρθει ενα της anker (υποτιθεται ειναι πολυανθεκτικο) αλα κερεις τι το προβλημα ειναι το οτι δεν κουμπωνουν καλα εξ αρχης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...