tstavrou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Έχει αναφερθεί και σε άλλο thread στο μπλα μπλα. Αν έχεις στάσιμα νερά θα βοηθούσε το ψέκασμα στο να μην μαζεύονται. Από εκεί και πέρα, αν δε βάλεις σίτες και ταμπλέτες/υγρά και επαναπαυτείς στο ψέκασμα, απλά θα σκοτώσεις αυτά που είναι στη βεράντα/κήπο σου και θα σε φάνε τα κουνούπια του γείτονα... Αν εχεις προχειρο το λινκ του thread θα με βοηθουσε. Ειμαι απο κινητο. Συμφωνω για σιτες/ταμπλετες για μεσα στο σπιτι. Εγω αναφερομαι για βεραντες/μπαλκονια/κηπους κτλ. Πχ. Πας σε μια περιοχη που γινεται χαμος απο κουνουπια γενικως και οταν καθεσαι για καφε-φαγητο εξω σε μια καφετερια/ταβερνα δεν υπαρχει/πλησιαζει ουτε ενα. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αυτος εχει ψεκασει με κατι το περιβαλλοντα χωρο... Αυτο το κατι ψαχνω να βρω.
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Στο link πάντως που έδωσες αναφέρει πως η σκόνη μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμό των πνευμόνων. Δεν ξέρω λοιπόν πόσο ακίνδυνη είναι για ζώα (γάτες σκυλιά) που συνηθίζουν να μυρίζουν τα πατώματα Αυτό ισχύει για όλες τις σκόνες όταν δημιουργείς νέφη. Εφόσον θα τοποθετήσεις τη σκόνη, οποιοσδήποτε πάει να το μυρίσει ή να το γευτεί, δεν κινδυνεύει. Για να καταλάβεις, τη διατομική γή την προτείνουν ώς σκόνη για να σκοτώσεις τα τσιμπούρια και τους ψύλλους από το σκύλο σου. Απλώνεις τη σκόνη επάνω του. Ή την ανακατέβεις στο φαγητό του για να σκοτώσει παράσιτα του εντέρου. https://diatomaceous.org/diatomaceous-earth-for-pets-and-animals/ http://www.dogsnaturallymagazine.com/5-easy-uses-of-diatomaceous-earth-for-your-dog/
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Αυτό ισχύει για όλες τις σκόνες όταν δημιουργείς νέφη. Εφόσον θα τοποθετήσεις τη σκόνη, οποιοσδήποτε πάει να το μυρίσει ή να το γευτεί, δεν κινδυνεύει. Για να καταλάβεις, τη διατομική γή την προτείνουν ώς σκόνη για να σκοτώσεις τα τσιμπούρια και τους ψύλλους από το σκύλο σου. Απλώνεις τη σκόνη επάνω του. Ή την ανακατέβεις στο φαγητό του για να σκοτώσει παράσιτα του εντέρου. https://diatomaceous.org/diatomaceous-earth-for-pets-and-animals/ http://www.dogsnaturallymagazine.com/5-easy-uses-of-diatomaceous-earth-for-your-dog/ απο οτι ειδα υπαρχουν πολλα ηδη για διαφορες χρησης ξεκινάει απο 3 ευρω και ανεβαίνει
DrNick Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Αν εχεις προχειρο το λινκ του thread θα με βοηθουσε. Ειμαι απο κινητο. Συμφωνω για σιτες/ταμπλετες για μεσα στο σπιτι. Εγω αναφερομαι για βεραντες/μπαλκονια/κηπους κτλ. Πχ. Πας σε μια περιοχη που γινεται χαμος απο κουνουπια γενικως και οταν καθεσαι για καφε-φαγητο εξω σε μια καφετερια/ταβερνα δεν υπαρχει/πλησιαζει ουτε ενα. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αυτος εχει ψεκασει με κατι το περιβαλλοντα χωρο... Αυτο το κατι ψαχνω να βρω. Ίσως να παρασύρθηκα γιατί μόλις χθες μου έλεγε συγγενής ότι ψέκασε (δεν ξέρω με τι) κήπους κλπ πριν από 3 βδομάδες και δεν είδε καμία διαφορά. Ψάχνοντας καλύτερα όμως, βρήκα εδώ αντίθετες πληροφορίες. Το αφήνω στην κρίση σας, εκτός αν μας διαφωτίσει κανείς και με την εμπειρία του. Το 2ο προϊόν κάνει και για την πρωταγωνίστρια του thread. http://www.gemma.gr/gr/proionta/leptomereies/12521/ http://www.gemma.gr/gr/proionta/leptomereies/14668/
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ και πολλά χρόνια: https://www.antemisaris.gr/fytoxomata-threpsi-prostasia/apentomosi-myoktonia/farmako-apentomoseon-fendona-6-sc_76292/ Κι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Αν και δεν έχω κατοικίδιο μου έχουν πει οι πωλήτες οτι είναι ασφαλές. Το μόνο κόλπο για 3 ημέρες μέτα τον ψεκασμό να μην ρίξω νερά το σκεφτομουν μερες γιατι ηταν μεγαλη η διαφορα στην τιμη σε σχεση με το goliath και μου ειπαν στο καταστημα που πηρα οτι και τα δυο ειναι εξαιρετικα απλα αυτο που εχεις εσυ ειναι για της μεγαλες ενω το gel για τις μικρες που εχω εγω
Pokemon640 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 υπαρχυν μεσα στο σπιτι γιατι τα σιφωνια τα κλεινω, ποσες σταγονες ανα εκατοστο πρεπει να βαλω ξερεις αν έχεις κατοικίδιο, πίσω από κουζίνα, ψυγείο, πίσω από καλοριφέρ για να μην είναι προσβάσιμο. αν όχι, ανά 1-1,5 μέτρο 5-10 πόντους πάνω από το πάτωμα πρόσθετε 1 σταγόνα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ας πω και γω την ιστορία που βιωνω αυτες τις μερες. Υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας σκυλος. Αυτο τον μηνα γεννησε και τα μικρα πανε περα δώθε. Την κυριακη μου ερχοταν μια περιεργη μυρωδια, να την πω ωμα, μεσα στην πολυκατοικία στον κοινόχρηστο χωρο μυριζε σκ@τιλα και βγηκα στο μπαλκονι να δω τι παιζει, ολος ο ακαλυπτος ειναι γεματος. Δεν το καθαριζει κανενας. Τωρα που αρχισε να κανει ζεστη, στο μπαλκονι δεν αντεχω να βγω, χτες εμφανιστηκε στην κουζινα μια γερμανικη κατσαριδα. Η οποια ειναι στο μπαλκονι που υπάρχει ο ακαλυπτος. Εδω δεν ισχυει, το μια ισον καμια, αλλα αν δεις μια, υπαρχουν κι αλλες. Σήμερα πηρα αγκαζέ την χλωρινη και τα καθαρισα ολα, ούτε νερα υπαρχουν τιποτα, ψεκασα εξω, σε σιφονια, μεχρι και το δέντρο. Αυριο θα επισκεφτω και εναν γεωπονο για πιο δραστικη λυση. Πιο πολυ για πρόληψη και επειδη φοβαται η κοπελα μου και δεν ειναι οτι το πιο υγιεινό. Αποριες. Παιζει οι κατσαριδες να ηρθαν απο τις εκατοντάδες ακαθαρσίες του σκυλου; Τι πρεπει να κανω ωστε να τα μαζευουν; Υπαρχει δεντρο που ειναι στο υψος του μπαλκονιού. Ειπα να παω να πω τον ιδιοκτητη που ειναι δικος του ο σκυλος αν δεν μπορει να παω να τα καθαρισω εγω, απο να μυριζω και να ζω με τα μικροβια, αλλα μπορει να το παρει στραβα. Το κακο ειναι οτι υπαρχουν στην πολυκατοικία μικρα παιδια, δεν μπορω να καταλαβω δεν φοβούνται να μην κολλησουν τίποτα απο τις ακαθαρσίες, οχι απο το σκυλι. Υ.Γ: εχω και γω σκυλι γι αυτο δεν μπορω να πω οτι ο σκυλος ευθύνεται, αλλα ο ιδιοκτητης του, δεν το φροντίζουν, τωρα που ανοίγει ο καιρος μαλλον δεν θα μπορω ουτε να κοιμηθώ απο την μυρωδια, ανοιξα τα παραθυρο οταν καθαριζα γιατι η χλωρινη με έπνιξε και αντι να μπει καθαρος αερας, μπηκε η μυρωδια των σκ@των. Τωρα εχω πονοκεφαλο απο της μυρωδιες. Υ.Γ:οσο και καθαρο να χω το διαμέρισμα, αν ο ακάλυπτος ειναι μεσα στην βρωμια, ακαθαρσίες, ούρα, φοβαμαι οτι εκτος απο τις μυγες, κατσαριδες, μήπως ερθουν και τιποτα ποντικια. 1
McNerd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Ας πω και γω την ιστορία που βιωνω αυτες τις μερες. Υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας σκυλος. Αυτο τον μηνα γεννησε και τα μικρα πανε περα δώθε. Την κυριακη μου ερχοταν μια περιεργη μυρωδια, να την πω ωμα, μεσα στην πολυκατοικία στον κοινόχρηστο χωρο μυριζε σκ@τιλα και βγηκα στο μπαλκονι να δω τι παιζει, ολος ο ακαλυπτος ειναι γεματος. Δεν το καθαριζει κανενας. Τωρα που αρχισε να κανει ζεστη, στο μπαλκονι δεν αντεχω να βγω, χτες εμφανιστηκε στην κουζινα μια γερμανικη κατσαριδα. Η οποια ειναι στο μπαλκονι που υπάρχει ο ακαλυπτος. Εδω δεν ισχυει, το μια ισον καμια, αλλα αν δεις μια, υπαρχουν κι αλλες. Σήμερα πηρα αγκαζέ την χλωρινη και τα καθαρισα ολα, ούτε νερα υπαρχουν τιποτα, ψεκασα εξω, σε σιφονια, μεχρι και το δέντρο. Αυριο θα επισκεφτω και εναν γεωπονο για πιο δραστικη λυση. Πιο πολυ για πρόληψη και επειδη φοβαται η κοπελα μου και δεν ειναι οτι το πιο υγιεινό. Αποριες. Παιζει οι κατσαριδες να ηρθαν απο τις εκατοντάδες ακαθαρσίες του σκυλου; Τι πρεπει να κανω ωστε να τα μαζευουν; Υπαρχει δεντρο που ειναι στο υψος του μπαλκονιού. Ειπα να παω να πω τον ιδιοκτητη που ειναι δικος του ο σκυλος αν δεν μπορει να παω να τα καθαρισω εγω, απο να μυριζω και να ζω με τα μικροβια, αλλα μπορει να το παρει στραβα. Το κακο ειναι οτι υπαρχουν στην πολυκατοικία μικρα παιδια, δεν μπορω να καταλαβω δεν φοβούνται να μην κολλησουν τίποτα απο τις ακαθαρσίες, οχι απο το σκυλι. Υ.Γ: εχω και γω σκυλι γι αυτο δεν μπορω να πω οτι ο σκυλος ευθύνεται, αλλα ο ιδιοκτητης του, δεν το φροντίζουν, τωρα που ανοίγει ο καιρος μαλλον δεν θα μπορω ουτε να κοιμηθώ απο την μυρωδια, ανοιξα τα παραθυρο οταν καθαριζα γιατι η χλωρινη με έπνιξε και αντι να μπει καθαρος αερας, μπηκε η μυρωδια των σκ@των. Τωρα εχω πονοκεφαλο απο της μυρωδιες. Υ.Γ:οσο και καθαρο να χω το διαμέρισμα, αν ο ακάλυπτος ειναι μεσα στην βρωμια, ακαθαρσίες, ούρα, φοβαμαι οτι εκτος απο τις μυγες, κατσαριδες, μήπως ερθουν και τιποτα ποντικια. νομίζω η κατάσταση σηκώνει ξεχωριστό θρεντ 1
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Απαγορεύεται να έχει τον σκύλο στον ακάλυπτο, και απαγορεύεται να βρωμίζει κοινό χώρο. Μίλα στον ιδιοκτήτη να συμμαζευτεί (πάρε μαζί κιάλλους ένοικους) και άμα δεν νοιώσει τότε αστυνομία. Υπάρχει πλήθος παραβάσεων εδώ πέρα 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Τι να σας πω ρε παιδια, εχω φρικαρει. Αφου σκέφτομαι να παω να τυλιχτω με σακουλες και να κατεβω για καθαρισμα. Είπα πριν δωσω τα κοινόχρηστα να.το προτεινω, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το παρει παρα πολυ στραβα. Ειδικα εγω που εχω σκυλο μεσα στο σπιτι, αλλα δεν βρωμιζει πουθενα. Απορω η απο κατω μου τι τζουρες τραβάει και οτι αλλο που δεν μου ερχεται στο νου. Αυριο θα παω σε γεωπονο. Μου έχει μεινει εμμονη. Απ οτι διαβασα ζιο, η γερμανικη κατσαριδα, ξαθνια στο χρωμα ερχεται απο δέντρα, κουτες, αντικειμενα, λαχανικα, δεν βγαινει απο σιφωνια, αποχέτευσης. Απλα εχει ενα πολλα κακα, πολλαπλασιάζονται ραγδαια, αλληλοτρωγονται και δρουν το βραδυ. Δεν ειχα δει οτι υπηρχαν, αλλα χτες εκατσα να κανω pancake για να ευχαριστήσω την κοπελα μου, έρχεται απο την δουλεια, την λεω σε εκανα pancake να φας, παει με μια λαχταρα και εβγαλε μια κραυγη βλεποντας την κατσαριδα πανω στο φαγητο. Το φαγητό στον καδο. 2 1
guido Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Σε νοιωθω. Ευτυχώς από όταν έβαλα σιτες έχω ηρεμήσει. Δηλαδή παθαίνω σοκ μια φορά τις 10 μέρες αντί για 1-2 τη μέρα, κάθε καλοκαίρι. Πλέον έχουμε κάνει συμφωνία. Κάντε ότι θέλετε κουζίνα το βράδυ όταν κοιμάμαι, απλά μήν ερχεστε στο δωμάτιο μου. Πάει καλά προς το παρόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα