filipN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλο θα ειναι εφόσον δεν ξερετε τι γινεται να μη λετε οτι να'ναι. Ξερεις ποσες φορες εχω πατησει 3 φορες κουδουνι,αφησα χαρτακι και οταν γυρισα πισω ειχαν παρει τηλ και βρίζανε οτι δηθεν δε χτυπησα και οτι ηταν σπιτι?μπορεις να αποδειξεις εσυ οτι δεν περασα?η μηπως νομιζεις οτι ο κουριερ δε θελει να παραδοσει το δεμα?η επισηε μηπως νομιζεις οτι τα κουτια ειναι αδεια και οτι απλα παμε και κολλαμε χαρτακια?μη λες οτι να'ναι.δε μπορεις να κανεις καταγγελλια,γιατι η κουριερ ειναι καλυμενη απο ολες τις πλευρες.βαρεθηκα να σας ακουω να απειλειτε για καταγγελιες ενω δεν εχετε ιδέα και στο τέλος δε θα την κανατε ετσι και αλλιώς ποτε.ηρεμηστε λιγο. 1. Προς τι το επιθετικό ύφος; 2. Ναι οι περισσότεροι θα εκτονωθούν εδώ και δεν θα το κάνουν… 3. Όταν δεν ξέρεις κάτι όμως , καλύτερα να μην εκφράζεις άποψη και μάλιστα με αυτό το ύφος… Η ΕΕΤΤ δεν είναι «κατάληψη» των ιδιοκτητών εταιριών «ταχυδρομικών υπηρεσιών» ούτε συνήγορός τους όπως κάποιοι εργαζόμενοι σε αυτές παρά τον άθλιο μισθό που εισπράττουν. Κοίτα να ηρεμήσεις εσύ και κυρίως να καταλάβεις ότι αυτό το ύφος δεν είναι ανεκτό!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Καλο θα ειναι εφόσον δεν ξερετε τι γινεται να μη λετε οτι να'ναι. Ξερεις ποσες φορες εχω πατησει 3 φορες κουδουνι,αφησα χαρτακι και οταν γυρισα πισω ειχαν παρει τηλ και βρίζανε οτι δηθεν δε χτυπησα και οτι ηταν σπιτι?μπορεις να αποδειξεις εσυ οτι δεν περασα?η μηπως νομιζεις οτι ο κουριερ δε θελει να παραδοσει το δεμα?η επισηε μηπως νομιζεις οτι τα κουτια ειναι αδεια και οτι απλα παμε και κολλαμε χαρτακια?μη λες οτι να'ναι.δε μπορεις να κανεις καταγγελλια,γιατι η κουριερ ειναι καλυμενη απο ολες τις πλευρες.βαρεθηκα να σας ακουω να απειλειτε για καταγγελιες ενω δεν εχετε ιδέα και στο τέλος δε θα την κανατε ετσι και αλλιώς ποτε.ηρεμηστε λιγο. Η μη διάθεση για πρόσληψη προσωπικού, μη διάθεση για επενδύσεις και η κατακόρυφη αύξηση των παραγγελιών λόγω του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε άσχημες και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές. Προσωπικά έχω κάνει επωνύμως καταγγελία, παράπονο, όπως θες πες το στην γενική ταχυδρομική κι η εταιρία δεν μπήκε καν στον κόπο να μου πει έστω, λάβαμε το mail σου. Όλες τα ίδια σκατα είναι κι η πρακτική τους είναι, "ελάτε από το μαγαζί να το παραλάβετε". Αυτές ειναι οι επενδύσεις των ιδιωτών στον τομέα των μεταφορών....
web_assasin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ειναι πολλα που εχει παρεξηγησει ο κοσμος στο θεμα των κουριερ. Ο κουριερ δε δουλευει για σενα φιλε παραληπτη. Ο κουριερ απλα μεταφερει το δεμα/γραμμα απο τον αποστολεα σε εσενα. Δε μπορεις να απαιτησεις να στο φερει την ταδε ωρα η να απαιτησεις να στο φερουν στο γραφειο επειδη ο αποστολεας εβαλε διευθυνση οικιας. Γενικοτερα δε μπορεις να απαιτησεις,οι παραδοσεις γινονται οποιαδηποτε ωρα τις ημερας και ο κουριερ περναει απο την περιοχη σου οταν βολεψει το δρομολογιο. Σε περιπτωση κανονισμενου ραντεβου πχ 12:00-14:00 εσυ οφειλεις να εισαι σπιτι,να μην εχεις το ραδιο στο τερμα,να εισαι σιγουρος οτι το τηλεφωνο σου εχει σημα,να ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ και οταν θα σου χτυπησει ο κουριερ να του πεις σε ποιο οροφο μενεις. Δεν ειναι μαντης ο κουριερ,ουτε θυμαται οτι πριν μια βδομαδα που σε πηρε τηλ του ειπες οτι το κουδουνι ειναι το κατω κατω. Δεν ειναι δυνατον να χτυπαω,να μην απαντας και απλα να μου ανοιγεις. Οκ,εμενα μου κοβει,μπαινω μεσα και ψαχνω τον πινακα με τα κοινοχρηστα,για να δω τι γραμμα γραφει στο επωνυμο σου,ωστε να ξερω σε ποιο οροφο ειναι το κωλοδιαμερισμα σου. Αλλα και αυτο μπορει να μην ισχυει,μπορει να μην υπαρχει πινακας και επισης μπορει να μην υπαρχει το επωνυμο του παραληπτη. Εχω φτασει σε σημειο να σημαδευω κουδουνια που τυχαινει να ψωνιζουν συχνα online και να γραφω τον οροφο στο κουδουνι. Πραματα αυτονοητα που επρεπε να κανει ο καθενας,αλλα μαλλον δεν ειναι και τοσο αυτονοητα. Κατα κυριο λογο ( στην Καλαματα που βρισκομαι ) πολλα σπιτια δεν εχουν ουτε αριθμο,με αποτελεσμα να χαλαω εγω το μαρκαδορο μου για να σημειωνω σε καποια γωνια η εστω στην εξωπορτα ΚΑΙ τον αριθμο του σπιτιου. Πολυ συχνο φαιμενο: Παω στη διευθυνση,αριθμο δεν εχει κανενα απο τα γυρω κτιρια και προφανως ουτε αυτο που ψαχνω. Υποθετω/υπολογιζω οτι ειναι το μεσαιο κτιριο και παρκαρω μπροστα. Ονομα στο κουδουνι δεν υπαρχει,το τηλεφωνο ειναι κλειστο/δεν απανταει/δε λειτουργει,αφηνω το χαρτακι και οταν γυριζω πισω πρεπει να δωσω λογο γιατι δεν παρεδωσα το δεμα. Κλασσικα εχει παρει ο πελατης τηλεφωνο να ζητησει τα ρεστα,να λεει οτι το τηλεφωνο δε χτυπησε,οτι ονομα στο κουδουνι υπαρχει και οτι το θελει στο επομενο μισαωρο ( πραμα που φυσικα δε θα γινει ) . Ε μετα πως θελετε να παραλαβετε το δεμα στην ωρα σας,οταν εγω χανω το χρονο μου να ασχολουμαι και να νταντευω τον καθενα,παιρνοντας τηλεφωνο επειδη δεν εχετε ονομα στο κουδουνι και χανοντας το χρονο μου να ψαχνω οοοολη την πολυκατοικια και οοοολους τους οροφους για να βρω ποια ειναι η πορτα επειδη εσεις δε σκεφτεστε να πειτε σε ποιο οροφο μενετε? Ολοι οι Ελληνες θελετε ειδικη μεταχειριση,λες και δεν εχουμε αλλο δεμα να δωσουμε παρα μονο το δικο σας που ειναι σουπερ επειγον/σημαντικο και συνηθως ειναι << φαρμακα >>,παρ ολο που το δεμα ειναι απο Online φαρμακειο ( που δε στελνει φαρμακα χωρις συνταγη ετσι ) . Η μη διάθεση για πρόσληψη προσωπικού, μη διάθεση για επενδύσεις και η κατακόρυφη αύξηση των παραγγελιών λόγω του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε άσχημες και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές.Προσωπικά έχω κάνει επωνύμως καταγγελία, παράπονο, όπως θες πες το στην γενική ταχυδρομική κι η εταιρία δεν μπήκε καν στον κόπο να μου πει έστω, λάβαμε το mail σου. Όλες τα ίδια σκατα είναι κι η πρακτική τους είναι, "ελάτε από το μαγαζί να το παραλάβετε". Αυτές ειναι οι επενδύσεις των ιδιωτών στον τομέα των μεταφορών.... συμφωνω μαζι σου,εχω κανει και εγω επωνυμο παραπονο οταν ηξερα οτι ειχα αδικηθει,μιας και ξερω το αντικειμενο. Καλο ειναι να λαβετε υποψην τα παραπανω που εγραψα. Και οχι,δε θελω να ακουσω οτι εσεις εχετε ονομα στο κουδουνι. Τα παραπανω αποτελουν συμβουλες,για να εχετε καλυτερα αποτελεσματα στο μελλον. Δεν κανω το δικηγορο του διαβολου,ακομα και εγω εχω προβλημα με την ιδια μου την εταιρια στη διαχειριση των δεματων μου. Κοίτα να ηρεμήσεις εσύ και κυρίως να καταλάβεις ότι αυτό το ύφος δεν είναι ανεκτό! Και τι θα κανεις για αυτο το υφος? εδω μεσα βλεπω χαρακτηρισμους,ειρωνια και κοροιδια και δεν τρεχει μια,εσυ τι θα κανεις δλδ για το υφος? Εδω μεσα ολοι εισαστε ετοιμοι για καταγγελια,αλλα στο τελος δεν κανετε τιποτα,ασε που στη συγκεκριμενη περιπτωση δε μπορειτε να κανετε και τιποτα,γιατι οπως ειπα η εταιρια ειναι καλυμενη.Για αυτο και λεω οτι δεν ξερεις για τι πραμα μιλας,περαν της θεωριας. Επειδή με τρώει άσχημα να προχωρήσω σε καταγγελία, δε ξεπερνιέται έτσι αυτό, αφήνει πολλά απόνερα, μήπως ξέρεις ποια είναι η Αρχή που μπορεί να απευθυνθεί κανείς; Είναι κάτι σαν την ΕΕΤΕ ας πούμε για παρόχους ιντερνετ; Κάτι άλλο; Οπως σου εξηγησα αναλυτικα πιο πανω,η εταιρια ειναι καλυμενη στη δικη σου περιπτωση,απο οσο καταλαβα και υπολογιζω. Η παραγγελια σου ακυρωθηκε,αρα δε μπορεις να κανεις τιποτα παραπερα,ασε που δεν εχεις καποια συμβαση με την κουριερ. Εσυ εισαι πελατης του καταστηματος που πουλησε την τηλεοραση,αν ειναι να κανει καποιος κατι θα κανουν εκεινοι,αλλα οπως ειπα η εταιρια ειναι καλυμενη απο τα πλαισια που εγραψα στην αρχη. Φιλικα παντα,για να μη σπαζεσαι και χασεις και το χρονο σου. Παραπονο ναι,μπορεις να κανεις,αλλα μεχρι εκει.
filipN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Η μη διάθεση για πρόσληψη προσωπικού, μη διάθεση για επενδύσεις και η κατακόρυφη αύξηση των παραγγελιών λόγω του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε άσχημες και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές. Προσωπικά έχω κάνει επωνύμως καταγγελία, παράπονο, όπως θες πες το στην γενική ταχυδρομική κι η εταιρία δεν μπήκε καν στον κόπο να μου πει έστω, λάβαμε το mail σου. Όλες τα ίδια σκατα είναι κι η πρακτική τους είναι, "ελάτε από το μαγαζί να το παραλάβετε". Αυτές ειναι οι επενδύσεις των ιδιωτών στον τομέα των μεταφορών.... Δεν είναι έτσι πάντα. - Από ίδια εταιρία που λες, άλλαξαν τη συμπεριφορά τους όταν ενημέρωσα τον δντή του τοπικού καταστήματος και ακολούθως έστειλα Email στον αποστολέα του δέματος με τον οποίο είχαν ετήσια σύμβαση για αποκλειστικότητα σε μεταφορά βιβλίων (βιβλιοθήκη πανεπιστήμιου). - Επίσης όταν έγινε κάτι παρόμοιο με τα ΕΛΤΑ, και πήρα πολλά τηλέφωνα, και έκανα πολύ φασαρία, μου τηλεφώνησαν και ο αρμόδιος δντης στην Αττική που είναι η κατοικία μου, και ο άλλος από την περιοχή αποστολής (Πάτρα). Απλά κάνεις φασαρία εκεί που πρέπει, και κυρίως τους δείχνεις ότι γνωρίζεις την ύπαρξη της ΕΕΤΤ αλλά και τους κανονισμούς που αφορούν αυτές τις εταιρείες και ισχύουν για όλη την Ευρώπη. (και φυσικά φροντίζεις να κάνεις συνεννοήσεις και καταγγελίες με Email και όχι μόνο από τηλέφωνο και να έχεις μαρτυρίες ότι κανένας δεν πλησίασε την πόρτα σου, κάτι που είναι ευκολότερο σε εμένα που μένω σε μονοκατοικία)
web_assasin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν είναι έτσι πάντα. - Από ίδια εταιρία που λες, άλλαξαν τη συμπεριφορά τους όταν ενημέρωσα τον δντή του τοπικού καταστήματος και ακολούθως έστειλα Email στον αποστολέα του δέματος με τον οποίο είχαν ετήσια σύμβαση για αποκλειστικότητα σε μεταφορά βιβλίων (βιβλιοθήκη πανεπιστήμιου). Δεν τους εκανες και τιποτα,απλα μπηκες στη λιστα με 5-6 που ξερουν οτι θα κανουν φασαρια και θα σου φερθουν πιο τυπικα την επομενη. Δεν αλλαξες ολο το καταστημα εσυ.
filipN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δεν τους εκανες και τιποτα,απλα μπηκες στη λιστα με 5-6 που ξερουν οτι θα κανουν φασαρια και θα σου φερθουν πιο τυπικα την επομενη. Δεν αλλαξες ολο το καταστημα εσυ. Και αυτό μου αρκεί, δεν είπα ότι είμαι ικανός να αλλάξω τον κόσμο μόνος μου.
web_assasin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Και αυτό μου αρκεί, δεν είπα ότι είμαι ικανός να αλλάξω τον κόσμο μόνος μου. Και εγω τα ιδια εχω κανει με την acs,για ενα δεμα που δηθεν περασαν 2 φορες απο το σπιτι,δεν ενημερωσαν και το δεμα ξεκινησε παλι να φυγει για αγγλια. Οριακα το προλαβα με τηλεφωνο στα κεντρικα,εκανα παραπονο και απο τοτε οτι δεμα εχω με παιρνουν τηλεφωνο κατευθειαν και παω και το παιρνω. Παρ ολα αυτα η εταιρια συνεχιζει τις ιδιες μ@λ@κιες,αφηνουν δεματα εξω απο τις πορτες σε μονοκατοικιες και τετοια. Προσφατα βρηκα και εγω δεμα στην πορτα μου,μεσα στην αυλη,αλλα φαινοταν. Δεν ειχα χρονο να ασχοληθω παραπερα,αλλα αν ξαναγινει θα το ψαξω. Οπως και να εχει,με εσενα και εμενα να παραπονιομαστε δε θα αλλαξει η εταιρια το βιολι της. Καλο ειναι να διαβασεις την εκθεση απο πανω,για να εξυπηρετηθεις καλυτερα στο μελλον.
alieus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 To πιο κουραστικό από όλα είναι να ακούς μονίμως ανθρώπους να γκρινιάζουνε για τους σερβιτόρους που δε τους έφεραν μια κόκα κόλα όταν την ζήτησαν, για τον ντελιβερά που άργησε ένα δεκάλεπτο, για την πωλήτρια που δεν τους εξυπηρέτησε σε ένα πεντάλεπτο, για τον κούριερ και για κάθε λογής εργαζόμενο που παλεύει όλη μέρα για ένα πεντακοσάρικο σκάρτα το μήνα Και οι περισσότεροι εξ όσων γκρινιάζουν πιθανολογώ ότι μάλλον είναι άεργοι... Ωραίος! Τα τσουβάλιασες όλα, την είπες σε όλους, μας "κατηγόρησες” ουσιαστικά ότι όσοι γκρινιάζουμε είμαστε άεργοι βολεμένοι και τη βρίσκουμε να ξεσπάμε σε ανυπεράσπιστους σκληρά εργαζόμενους των 500ων. Δεν πειράζει, μάλλον εσύ είσαι αυτό που περιγράφεις αλλά δεν το 'χεις εμπεδώσει ακόμα. Και λίγο μάθημα, δωρεάν από μένα, δεν πιθανολογώ ότι το χρειάζεσαι, είμαι σίγουρος! Μάθε λοιπόν ότι ο διαμαρτυρόμενος, ο γκρινιάζων για αργοπορημένη κοκα κόλα ή πίτσα μπορεί να μην παίρνει ούτε το πεντακοσάρικο αυτού που ψυχοπονάς, μόνος σου είπες ότι ο γκρινιάζων μπορεί να είναι και άεργος κάνοντας έξυπνη/κουτοπόνηρη διαφοροποίηση από το άνεργος. Προτείνω να το ξαναδείς ότι ο άνεργος/άεργος/ ή τετρακοσάρης πρέπει να το βουλώνει όταν τον ταλαιπωρεί ο...πεντακοσάρης! Με την ίδια λογική ο πεντακοσάρης όταν γίνει πελάτης αλλού να μην γκρινιάζει όταν τον ταλαιπωρούν οι...εξακοσάρηδες κοκ. Είναι φανερό ότι είσαι πολύ νέος και άπειρος για να σκέφτεσαι έτσι και δεν είναι κακό, όλοι περάσαμε αυτά τα στάδια, γι'αυτό αυτό άκου και το επόμενο: Οι μόνοι που δεν γκρινιάζουν είναι οι λεφταδες γιατί αυτοί εξυπηρετούνται από πολύ πιο large κανάλια και απολύτως μετρητοίς. Απέφευγε λοιπόν τις γενικεύσεις και τις σκέψεις/αξιώματα, έχει άπειρες αποχρώσεις του γκρίζου η ζωή και όχι μόνο 50. Νά 'σαι καλά.ΥΓ1 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας τάλας δεν δικαιούται δροσερή κοκα κόλα ή τηλεόραση στο σπίτι χωρίς να πρέπει να πληρωσει νταβατζηλίκι/τραμπούκο άλλα 50 για να έχει αυτό που ήδη έχει δώσει, 50 επί πλέον για μεταφορικά; Μόνο παιδιά των μπαμπάδων έχουν άποψη γι'αυτό. Εδώ... I rest my case! ΥΓ2 Την εταιρεία θέλω να καμακώσω κι όχι τον εργαζόμενο. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ωραίος! Τα τσουβάλιασες όλα, την είπες σε όλους, μας "κατηγόρησες” ουσιαστικά ότι όσοι γκρινιάζουμε είμαστε άεργοι βολεμένοι και τη βρίσκουμε να ξεσπάμε σε ανυπεράσπιστους σκληρά εργαζόμενους των 500ων. Δεν πειράζει, μάλλον εσύ είσαι αυτό που περιγράφεις αλλά δεν το 'χεις εμπεδώσει ακόμα. Και λίγο μάθημα, δωρεάν από μένα, δεν πιθανολογώ ότι το χρειάζεσαι, είμαι σίγουρος! Μάθε λοιπόν ότι ο διαμαρτυρόμενος, ο γκρινιάζων για αργοπορημένη κοκα κόλα ή πίτσα μπορεί να μην παίρνει ούτε το πεντακοσάρικο αυτού που ψυχοπονάς, μόνος σου είπες ότι ο γκρινιάζων μπορεί να είναι και άεργος κάνοντας έξυπνη/κουτοπόνηρη διαφοροποίηση από το άνεργος. Προτείνω να το ξαναδείς ότι ο άνεργος/άεργος/ ή τετρακοσάρης πρέπει να το βουλώνει όταν τον ταλαιπωρεί ο...πεντακοσάρης! Με την ίδια λογική ο πεντακοσάρης όταν γίνει πελάτης αλλού να μην γκρινιάζει όταν τον ταλαιπωρούν οι...εξακοσάρηδες κοκ. Είναι φανερό ότι είσαι πολύ νέος και άπειρος για να σκέφτεσαι έτσι και δεν είναι κακό, όλοι περάσαμε αυτά τα στάδια, γι'αυτό αυτό άκου και το επόμενο: Οι μόνοι που δεν γκρινιάζουν είναι οι λεφταδες γιατί αυτοί εξυπηρετούνται από πολύ πιο large κανάλια και απολύτως μετρητοίς. Απέφευγε λοιπόν τις γενικεύσεις και τις σκέψεις/αξιώματα, έχει άπειρες αποχρώσεις του γκρίζου η ζωή και όχι μόνο 50. Νά 'σαι καλά. ΥΓ1 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας τάλας δεν δικαιούται δροσερή κοκα κόλα ή τηλεόραση στο σπίτι χωρίς να πρέπει να πληρωσει νταβατζηλίκι/τραμπούκο άλλα 50 για να έχει αυτό που ήδη έχει δώσει, 50 επί πλέον για μεταφορικά; Μόνο παιδιά των μπαμπάδων έχουν άποψη γι'αυτό. Εδώ... I rest my case! ΥΓ2 Την εταιρεία θέλω να καμακώσω κι όχι τον εργαζόμενο. Τι δεν καταλαβαίνεις;;; Ούτε εγώ ξέρω τι είσαι εσύ, ούτε και εσύ γνωρίζεις τι δουλειά κάνω εγώ, πόσα λεφτά παίρνω και ούτω καθεξής Προσωπικά πάντως να σου πω ότι τα courier τα βάζω να πηγαίνουν στη μάνα μου, καθώς τις ώρες που γίνονται οι παραδόσεις δεν είμαι ποτέ σπίτι μου Όταν διαβάζω λοιπόν από κάποιους "εμένα 100 φορές που μου φέραν δέμα ήμουν σπίτι αλλά δε μου χτύπησε κανείς το κουδούνι", νομίζω είναι σχετικά ασφαλές να συνάγω το συμπέρασμα ότι ο παραπονεμένος είναι άεργος Η επιλογή της λέξης άεργος φυσικά και δεν έγινε τυχαία - για εμένα είναι προφανές ότι αυτός που το πρόβλημά του είναι να μπει σε ένα φόρουμ και να ανοίξει θέμα για να παραπονεθεί επειδή τα σουβλάκια του είχαν μέσα κρεμμύδι, ενώ είχε καταστήσησει σαφές ότι θα έπρεπε να είναι άνευ, κατά τη προσωπική μου γνώμη ανήκει στη κατηγορία των άεργων Γενικά στη ζωή μου είμαι εξαιρετικά ανεκτικός σαν άνθρωπος και συγχωρώ τα ανθρώπινα λάθη, πολλώ δε μάλλον αν πρόκειται για μια coca cola ή μια καθυστέρηση 2 ημερών σε μία θήκη που παρήγγειλα από ένα internetομάγαζο ΥΓ1 ο τάλας ποιος είναι ; Παρεπιμπτόντως, επειδή όπως υπαινίσσεσαι δεν είσαι μικρός, θα θυμάσαι ότι πριν 20 χρόνια η έννοια της δωρεάν παράδοσης ήταν ανέκδοτο ΥΓ2 αν σε ενδιέφερε μόνο η εταιρία δε θα ανέπτυσσες το παραπάνω λογύδριο για τετρακοσάρηδες, πεντακοσάρηδες και εξακοσάρηδες... 1
filipN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 [...] Όταν διαβάζω λοιπόν από κάποιους "εμένα 100 φορές που μου φέραν δέμα ήμουν σπίτι αλλά δε μου χτύπησε κανείς το κουδούνι", νομίζω είναι σχετικά ασφαλές να συνάγω το συμπέρασμα ότι ο παραπονεμένος είναι άεργος Η επιλογή της λέξης άεργος φυσικά και δεν έγινε τυχαία - για εμένα είναι προφανές ότι αυτός που το πρόβλημά του είναι να μπει σε ένα φόρουμ και να ανοίξει θέμα για να παραπονεθεί επειδή τα σουβλάκια του είχαν μέσα κρεμμύδι, ενώ είχε καταστήσησει σαφές ότι θα έπρεπε να είναι άνευ, κατά τη προσωπική μου γνώμη ανήκει στη κατηγορία των άεργων Γενικά στη ζωή μου είμαι εξαιρετικά ανεκτικός σαν άνθρωπος και συγχωρώ τα ανθρώπινα λάθη, πολλώ δε μάλλον αν πρόκειται για μια coca cola ή μια καθυστέρηση 2 ημερών σε μία θήκη που παρήγγειλα από ένα internetομάγαζο Σωστά, δεν υπάρχουν άτομα που εργάζονται στο σπίτι και με ελεύθερο ωράριο, ούτε άλλοι στη βιομηχανία ή τις υπηρεσίες με εναλλασσόμενο, ούτε άτομα που δουλεύουν μόνο κάποιες περιόδους και τα παίρνουν χοντρά. Υπάρχει μόνο ο μικρόκοσμος που γνωρίζεις και προσπαθείς να εντάξεις και τους άλλους σε αυτόν. Έχεις κάποια προβλήματα και προσπαθείς να ξεσπάσεις σε άλλους παριστάνοντας συγχρόνως τον Ρομπέν των φτωχών. Μας λες πόσο ανεκτικός και μεγαλόψυχος είσαι, ενώ τα γραφόμενα σου σε εκθέτουν επαρκώς και σε χαρακτηρίζουν διαφορετικά. Μήπως γνωρίζεις μεγαλόψυχε Αριστείδη τι σημαίνει «τρικυμία εν κρανίω»;
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Σωστά, δεν υπάρχουν άτομα που εργάζονται στο σπίτι και με ελεύθερο ωράριο, ούτε άλλοι στη βιομηχανία ή τις υπηρεσίες με εναλλασσόμενο, ούτε άτομα που δουλεύουν μόνο κάποιες περιόδους και τα παίρνουν χοντρά. Υπάρχει μόνο ο μικρόκοσμος που γνωρίζεις και προσπαθείς να εντάξεις και τους άλλους σε αυτόν. Έχεις κάποια προβλήματα και προσπαθείς να ξεσπάσεις σε άλλους παριστάνοντας συγχρόνως τον Ρομπέν των φτωχών. Μας λες πόσο ανεκτικός και μεγαλόψυχος είσαι, ενώ τα γραφόμενα σου σε εκθέτουν επαρκώς και σε χαρακτηρίζουν διαφορετικά. Μήπως γνωρίζεις μεγαλόψυχε Αριστείδη τι σημαίνει «τρικυμία εν κρανίω»; Χαχαχαχα, ψυχολόγος είστε κύριε ;
alieus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ούτε εγώ ξέρω τι είσαι εσύ, ούτε και εσύ γνωρίζεις τι δουλειά κάνω εγώ, πόσα λεφτά παίρνω και ούτω καθεξής Προσωπικά πάντως να σου πω ότι τα courier τα βάζω να πηγαίνουν στη μάνα μου, καθώς τις ώρες που γίνονται οι παραδόσεις δεν είμαι ποτέ σπίτι μου Όταν διαβάζω λοιπόν από κάποιους "εμένα 100 φορές που μου φέραν δέμα ήμουν σπίτι αλλά δε μου χτύπησε κανείς το κουδούνι", νομίζω είναι σχετικά ασφαλές να συνάγω το συμπέρασμα ότι ο παραπονεμένος είναι άεργος Η επιλογή της λέξης άεργος φυσικά και δεν έγινε τυχαία - για εμένα είναι προφανές ότι αυτός που το πρόβλημά του είναι να μπει σε ένα φόρουμ και να ανοίξει θέμα για να παραπονεθεί επειδή τα σουβλάκια του είχαν μέσα κρεμμύδι, ενώ είχε καταστήσησει σαφές ότι θα έπρεπε να είναι άνευ, κατά τη προσωπική μου γνώμη ανήκει στη κατηγορία των άεργων Γενικά στη ζωή μου είμαι εξαιρετικά ανεκτικός σαν άνθρωπος και συγχωρώ τα ανθρώπινα λάθη, πολλώ δε μάλλον αν πρόκειται για μια coca cola ή μια καθυστέρηση 2 ημερών σε μία θήκη που παρήγγειλα από ένα internetομάγαζο ΥΓ1 ο τάλας ποιος είναι ; Παρεπιμπτόντως, επειδή όπως υπαινίσσεσαι δεν είσαι μικρός, θα θυμάσαι ότι πριν 20 χρόνια η έννοια της δωρεάν παράδοσης ήταν ανέκδοτο ΥΓ2 αν σε ενδιέφερε μόνο η εταιρία δε θα ανέπτυσσες το παραπάνω λογύδριο για τετρακοσάρηδες, πεντακοσάρηδες και εξακοσάρηδες... Να διευκρινίσω/θυμίσω ότι δεν άνοιξα θέμα για ένα σουβλάκι. Ανοίγονται νήματα για 1 ευρώ που χρέωσε παραπάνω τον προηγούμενο μήνα ο πάροχος επικοινωνίας, τι θα πούμε σ' αυτούς! Από μένα τέλος.
AristidisZ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Να διευκρινίσω/θυμίσω ότι δεν άνοιξα θέμα για ένα σουβλάκι. Ανοίγονται νήματα για 1 ευρώ που χρέωσε παραπάνω τον προηγούμενο μήνα ο πάροχος επικοινωνίας, τι θα πούμε σ' αυτούς! Από μένα τέλος. Exactly my point
DrLo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Τι να πω, έχεις δίκιο. Όμως δεν γνωρίζω όλα αυτά και πώς να τα γνωρίζω άλλωστε, όπως κι εσύ γιατί να γνωρίζεις τα ιδιαίτερα της δικής μου δουλειά, τι φταίω; Έλα κι απ΄τη μεριά μου! Η παλιά TV τα παιξε, φεύγω για υποχρεώσεις και δεν μπορεί να παραλάβει κανείς και να μοντάρει το υλικό. Γιατί πρέπει να αφορά την ACS ή οποιονδήποτε άλλο αυτό ? Γιαγια παιδιά γυναίκα πάνε σε φιλικο σπίτι να δουν τα ρημάδια τα προγράμματά τους. Εντελώς άσχετο με το θέμα. Δεν είναι κάτι που ζυγίζει 50 γραμμάρια, 55 ιντσών τηλεόραση είναι, ίντσα και μισόκιλο που λέει ο λόγος χώρια ο όγκος. Ούτε σε ΙΧ δε μπαίνει να πάω να το πάρω, 600-700 μέτρα στην ευθεία είναι το πλησιέστερο κατάστημα της ACS. Αυτό μόνο κατά σου λειτουργεί. Έχω ξαναπαραλάβει πράγματα και από ACS και άλλους όμως αυτό το πράγμα για τέτοιο υλικο βαρύ ογκώδες και ακριβό και με φαιά ουσία να έχει καταναλωθεί μπόλικη με τον πωλητή για τον χρόνο παράδοσης λόγω αναχώρησης, δεν έχει ξαναγίνει. Επίτρεψέ μου να σου πώ πρόσφατη εμπειρία πάλι με ACS για παραλαβή εγγράφων συμβολαίου WIND, 10 γραμμάρια όλα κι όλα ο φάκελλος κι από επείγον τρίχες. SMS μισή ώρα πριν την παράδοση: "πλησιάζουμε στον χώρο σας παρακαλούμε έχετε έτοιμα ταυτότητα κλπ", έτρεξα σε ένα φωτοτυπάδικο 50 μέτρα πιο κάτω να βγάλω κάτι που το ήθελαν, τηλέφωνο στο κινητό, κύριε τάδε είμαστε κάτω από το σπίτι σας, είστε κάπου κοντά να περιμένουμε λίγο ή να περάσετε εσείς από κατάστημα;" Αυτά έχω συνηθίσει από πάμπολλες συναλλαγές και όχι αυτή την χαζομάρα που αντιμετώπισα χτες. Να σαι καλά. Συμπέρασμα : Αφου μπορεί να παραδώσει ένα παπάκι ένα φάκελο γιατί όχι και μία 55'' TV? Κατά τα άλλα, η μόνη "αυτού μεγαλειώτης" στο θέμα είσαι μάλλον εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα