τότε τι κρίμα Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 1.Καβαλιαρης... 2.Σταζω απο καβα... 3.Καβα-λυσε με... 4.Καβαλινα (ψαξτο στο γκουγκλ διστάζω λόγω των συμφραζόμενων 1
Roussaks Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ερωτηση Εναν Δημητρη Περο τι τον εχεις ; και Προστασεις :1. ΠΕΡΟΣ 2. π (μαθηματικο αυτο) 3. Παντοπωλειο "Λιγο απ' ολα"
nickT Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Χμ... Περονόσπορος ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΟΥ (ακούγεται kai σαν πατάτα περού...google it) Τώρα χωρίς πλάκα,είναι υπέρ σου που μπορείς και πουλάς πολλά προϊόντα σε ένα μαγαζί...γιατί θα σε προτιμήσουν για να μην ασχολούνται με πολλές διαφορετικές παραγγελίες και πολλά τιμολόγια. Οπότε πρέπει κάπως να το δείξεις κι αυτό!
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 *ολα μεσα *παρτα-ολα Διαβάζω αυτά, σκέφτομαι "ανώμαλος είμαι" 1.Καβαλιαρης... 2.Σταζω απο καβα... 3.Καβα-λυσε με... Μετά διαβάζω αυτά και στάλθηκα αδιάβαστος!!!! :lol: :lol: 2
Edel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 To μέλι της Ζωής Βλέπω το θέμα και λέω μπαίνω να γράψω 'Το μέλι της Ζωής", ανάθεμα και αν το θυμάται κανείς από πέρυσι! με πρόλαβες
Lilith19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα σου έλεγα κι εγώ ότι δεν είναι απαραίτητο το όνομα σε ένα παντοπωλείο. Δεν έχει συμβεί ούτε μια φορά να μου προσελκύσει το ενδιαφέρον ένα μαγαζί λόγω ονομασίας, αυτό νομίζω θα το πετύχεις δίνοντάς έμφαση στην εμφάνιση της βιτρίνας και της ταμπέλας, η οποία μπορεί να αναγράφει απλώς το όνομά σου και το είδος του μαγαζιού. Ούτε εχω χρησιμοποιήσει ποτέ το όνομά ενός παντοπωλείου για να αναφερθώ σε αυτό, θα εξηγήσω απλά πού βρίσκεται. Επίσης, εξυπνακιστικες ονομασίες όπως πχ "ψησου, ψηνεσαι, ψηστο" σε σουβλατζιδικα, προσωπικά με εκνευρίζουν και μπορεί να είναι λόγος να μην παω ποτέ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2017 από Lilith19 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Είμαι κι εγώ υπέρ του να μη βάλεις όνομα στο μαγαζί. Απλά το όνομα και το επίθετό σου (ή μόνο ένα από τα δύο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα