kostas83 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μαγκες.. ems για κανεναν λογο παλι. Εμαθα πως δεν περναει κουνουπι παλι 1
angelwithyou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 παιδια τι παιζει με τα ems? μου ζηταν απο ελτα κουριερ για δεμα κατω των 20 ευρω 3ευρω καπελο για το τελωνειο
Christ4kis Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Παίδες ξαναξεκίνησε μου φαίνεται αυτό το έργο με τα 3€. Ασχέτως με το αν το παρουσιάζουν σαν τέλη παρουσίασης μου φαίνεται τρελό. Όπως και το ότι συνεχίζεται. Δεν μπορείς να μου χρεώνεις τον έλεγχο. Αν πράγματι πρέπεινα πληρώσω δασμούς και φπα και το 15άρι να τα πληρώσω. Όπως και τα έχω πληρώσει και είπα κι ευχαριστώ. Να πληρώσω 3€ επειδή δεν πρέπει να πληρώσω. Σα να σου λέει η εφορία πλήρωσε μου που σου έκανα έλεγχο κι είσαι κύριος. Σα να σε σταματάει αστυνομία τροχαία να είσαι κύριος και να τους πληρώνεις επειδή σου έκαναν έλεγχο. Αλλά μια νομική απάντηση δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια γι αυτό το θέμα. Γνωρίζει κανείς τι παίζει ή που πρέπει να παραπονεθεί αφού το πληρώσει κάποιος; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από Christ4kis
Nabuko Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 44 λεπτά πριν, Christ4kis είπε Παίδες ξαναξεκίνησε μου φαίνεται αυτό το έργο με τα 3€ Για να συνηθίσεις μέχρι τον Ιούλιο που θα μπαίνει 15αρι σε όλα. 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα