Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. παιζω ενα online game. οπου εφαγα badded. εφτιαξα αλλο account τπτ αλλαξα ip τιποτα. που βγαζει ενα μνμ που λεει αυτος  ο υπολογιστης εχει βρεθει στο παρελθοντα εξαπατα το τους κανονες του παιχνιδιου και κατι τετια. τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

αναλόγως το παιχνίδι,μπορεί να έχεις φάει hardware ban οπότε να ανιχνεύουν το αντίστοιχο υλικό.

δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις hack σε online game βέβαια αλλα είναι άλλο θέμα.

πραγματικά είμαι περίεργος πως άλλαξες external IP.

συνήθως είτε έχει δυναμικές διευθύνσεις ο πάροχος οπότε με ενα ρισταρτ στο μόντεμ αλλάζει είτε αν έχεις σταθερή δεν αλλάζει έτσι εύκολα με "πρόγραμμα".

Μπας αυτό το πρόγραμμα σου άλλαξε την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ip; (απο το μόντεμ στον υπολογιστή σου δηλαδή)

επίσης φτιάξε τον τίτλο του θέματος,είναι ΤΕΡΜΑ μη περιγραφικός για το πρόβλημα που έχεις.

Δημοσ.

παιζει και το αδελφακι το παιχνιδη το πιασε στα χερια του και το κατεστρεψε. πως γινεται να φτιαχνω αλλο name και να βρεισκουν οτι ειναι το ιδιο pc?  καμια ιδιεα? η μπορει να κανω και λαθος με την ip μπορει να αλλαζω αυτο που πες. πως την αλλαζω οπως πρεπει? η να παω για allo pc?

Δημοσ.

σου έχω απαντήσει παραπάνω για το πως αλλάζει αν αλλάζει όπως για το πως βρίσκουν οτι είναι το ίδιο Pc.

Αν μιλάμε για Valve και steam,αν έχει πέσει VAC ban καλά ξεμπερδέματα,είναι hardware ban 99%

αν φτιάχνεις αλλο χαρακτήρα απο τον ιδιο λογαριασμό επίσης,ε δεν θέλει και πολύ σκέψη...

Δημοσ.

φιλε μου αν ηξερα να το φτιαχνω δε θα εστελνα καν. γιαυτο ρωταω τι πρεπει να κανω επιδη δε ξερω. οταν λεω εφτιαξα αλλο account  me αλλα e-mail. ΟΛΑ απο την αρχη αλλα με βρισκει

Δημοσ.

φιλε μου αν ηξερα να το φτιαχνω δε θα εστελνα καν. γιαυτο ρωταω τι πρεπει να κανω επιδη δε ξερω. οταν λεω εφτιαξα αλλο account  me αλλα e-mail. ΟΛΑ απο την αρχη αλλα με βρισκει

δεν το έχεις αναφέρει στο αρχικό πόστ.

Αν σου είναι ευκολο,μπας και βρουμε τι ειναι,πηγαινε τον υπολογιστη σε εναν φιλο σου και φτιαξε απο εκει λογαριασμό.Αν σου γράψει το ιδιο ειναι hardware ban.

Αυτό τωρα ειναι ειτε καρτα δικτυου,είτε μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο macchanger, κάνε μια αναζήτηση. Δεν το έχω δοκιμάσει σε windows αλλά φαντάζομαι πως θα υπάρχει.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο macchanger, κάνε μια αναζήτηση. Δεν το έχω δοκιμάσει σε windows αλλά φαντάζομαι πως θα υπάρχει.

το οποίο και φυσικά ειναι παράνομο αλλα οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...