paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το πηρα 5 φορές όπως γραφω παραπάνω. Αλλα το πρόβλημα όπως ξανειπα δεν ειναι τόσο το ποσό όσο το ότι το επαιρνες του αγιου ανήμερα και πλέον απο ότι γραφουν οι νεότεροι το παίρνεις του αγίου ποτε (εχει παγωσει απο το 2012...). Αν βασιζα εκει την επιβίωση μου μάλλον θα ήμουν χους εις χουν τωρα, Δεν φτάνουν ότι και να κάνεις 121€ το μήνα εαν σπουδάζεις μακρυα απο το σπίτι σου... Ειναι 4€ την ημέρα....
DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ναι, τότε ήταν και οι μισές σχολές από αυτές που υπάρχουν σήμερα... και τότε "λεφτά υπήρχαν" ... και αν δεν υπήρχαν τα δανειζόμασταν από αυτά που σου "οφείλουν" σήμερα. Τουλάχιστον 300€ το μήνα όφειλαν να δίνουν κι ας έδιναν σε λιγότερους. Βέβαια τι περιμένουμε στη χώρα της επιβράβευσης της ανικανοτητας και της "αισθητικής" του μετρίου... Στο χέρι σου είναι να είσαι Αρίστος στα εξάμηνα όμως. Από εκεί και πέρα πράγματι δες το ενδεχόμενο για μια δουλειά έστω part time. Εστία αν έχετε χαμηλό οικογενειακό εισόδημα θα πάρεις Μπορεί να μου εξηγήσεις το "όφειλαν" ... από που και ως πού σου "'οφειλαν" οποιοδήποτε ποσό και μάλιστα αυτό που νομίζεις εσύ. Το πηρα 5 φορές όπως γραφω παραπάνω. Αλλα το πρόβλημα όπως ξανειπα δεν ειναι τόσο το ποσό όσο το ότι το επαιρνες του αγιου ανήμερα και πλέον απο ότι γραφουν οι νεότεροι το παίρνεις του αγίου ποτε (εχει παγωσει απο το 2012...). Αν βασιζα εκει την επιβίωση μου μάλλον θα ήμουν χους εις χουν τωρα, Δεν φτάνουν ότι και να κάνεις 121€ το μήνα εαν σπουδάζεις μακρυα απο το σπίτι σου... Ειναι 4€ την ημέρα.... Ναι το είδα , δεν είχα προφτάσει να διαβάσω μέχρι εκεί. Σου είπε κανείς ότι αυτά τα λεφτά είναι για να βασίσεις την επιβίωσή σου ? Ίσα ίσα μόνο γι αυτό δε θα μπορούσε να είναι, γιατί αν τα θεωρήσεις ως τέτοια, γιατί εσύ ως αριστούχος έχεις άλλο δικαίωμα στην επιβίωση από κάποιον άλλο. Μια επιβράβευση είναι, όση και για όσο μπορεί να στη δώσει αυτός που την θεσμοθετεί.
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 στα πλαισια του ερωτηματος του TS τεθηκε ως εναλλακτικη ανωτέρω και τη σχολίασα, δεν ειναι βοήθημα ειναι επιβράβευση προφανεστατα...... ακομα και πριν μια δεκαετία που τα πηρα παντως ξαναλεω δε θα μπορούσε ανθρωπος να στηριξει σε αυτα τη διαβίωση του (επανερχόμενος ξαναλέω στο ερωτημα του TS περι βοηθήματος, που δεν υφίσταται στην ελλαδα)
DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 στα πλαισια του ερωτηματος του TS τεθηκε ως εναλλακτικη ανωτέρω και τη σχολίασα, δεν ειναι βοήθημα ειναι επιβράβευση προφανεστατα...... ακομα και πριν μια δεκαετία που τα πηρα παντως ξαναλεω δε θα μπορούσε ανθρωπος να στηριξει σε αυτα τη διαβίωση του (επανερχόμενος ξαναλέω στο ερωτημα του TS περι βοηθήματος, που δεν υφίσταται στην ελλαδα) Δε καταλαβαίνω σε τι προσέφερε στον TS η άποψή σου για το αν είναι ντροπή η όχι να είναι το Χ πόσο ή το Ψ ούτε για κάποιον περίεργο λόγο νομίζεις ότι θεωρησε ποτέ κανένας ότι πρέπει στηρίξει τη διαβίωσή του σε αυτό.
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 ενω εσυ τωρα προσεφερες πολλα στον ts και την κοινωνία... οτι γραφω το γραφω για να μην περιμένει κανεις ουσιαστική στήριξη απο κάποιον ακομα και αν ειναι άριστος... end of story. εαν θεωρείτε οτι ειναι μια χαρα εμενα μου περισσεύει, εγω θαρρω οτι ο κόπος μου να τελειωσω το πολυτεχνειο πρώτος δεν αμείφθηκε στην πράξη, αν δεν σας αφορά προχωρηστε παρακάτω, απλα παρατεθηκαν προσωπικές απόψεις ως ειθισται στα φορουμ...
DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 ενω εσυ τωρα προσεφερες πολλα στον ts και την κοινωνία... εγώ δεν ισχυρίστικα ποτέ ότι έγραψα κάτι για να βοηθήσω τον TS εγώ απλά αναδεικνύω το λανθασμένο της άποψής σου ότι επειδη τελείωσες 1ος το πολυτεχνείο το κράτος, ή κάποιο ίδρυμα ΟΦΕΙΛΕ να σου κόψει μισθό της απαίτησής σου ή να σε υιοθετήσει ξέρωγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα