Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος οτι ποστάρω στο σωστό σημείο,αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας.θέλω να κάνω stream το δικό μου δορυφορικό δέκτη,μέσω ίντερνετ,στο λαπτοπ μου,έτσι ώστε να μπορώ να παρακολουθήσω από το εξοχικό μου.υπάρχει καμία ιδέα πως θα μπορούσε να γίνει;ίσως iptv;(οτι κι αν είναι αυτό).

Δημοσ.

Θες να βλέπεις ένα κανάλι και μόνο, απο αυτά που έχει συνολικά ο δέκτης σου?

Μήπως έχεις Cosmote TV? Αν έχεις, έχει τσάμπα αυτό που ζητας για όλα τα κανάλια.

Δημοσ.

Θα ήθελα να βλέπω παραπάνω κανάλια..είτε να τα αλλάζω,είτε να μου τα έχει σε λίστα..nova έχω,με κανονική συνδρομή.απλά δε μπορώ για είκοσι μέρες να μεταφέρω πιάτα κλπ..από την άλλη,δε θέλω να χάσω και τα κανάλια που βλέπω κάθε μέρα..

Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Ο αποκωδικοποιητής βγάζει μόνο μια έξοδο αποκωδικοποιημένου καναλιού. Ακόμα και αν γινόταν, θα μπορούσες να κάνεις Broadcast μόνο ενα κανάλι.

Ψάξε μήπως έχει δωρεάν nova streaming η nova. Το cosmote TV έχει σίγουρα και δωρεάν.

Αγόρασε εναλλακτικά ένα πιάτο φθηνό και άστο μόνιμα στο εξοχικό (αρκεί να κάνει την εγκατάσταση μόνος σου). Μπορείς να βρεις ακόμα και με 20€

(εδώ κάποιος τη δίνει 7,5€ http://www.xe.gr/hlektronika/keraies|ad-345375509.html)

Δημοσ.

Η cosmote πώς έχει;που το βρίσκεις;για να τσεκάρω και τη nova..

Και για να το θέσω πιο απλά..αυτό που κάνουν οι παράνομοι και διαμοιράζουν το σήμα σε χιλιάδες χρήστες,δε μπορώ εγώ να το κάνω νόμιμα για το λάπτοπ μου μέσω του δέκτη μου;με κάποιο τρόπο να πάρω το σήμα,και να έχω πρόσβαση;

Δημοσ.

cosmote https://www.cosmote.gr/portal/residential/choose/services/cosmotetvgo

Αυτό που κάνουν οι παράνομοι είναι να έχουν ένα δέκτη και μια συνδρομή για κάθε κανάλι. Επίσης μισθώνουν ιδιόκτητα κυκλώματα και οπτικές ίνες για να έχουν upload bandwidth και τα κάνουν με σκοπό το κέρδος. Με την υπάρχουσα υποδομή σου δεν γίνεται τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκτός αν έκανε stream μόνο το ένα κανάλι (βασικά το video out του δέκτη) και με κάποια συσκευή τύπου universal remote control, να μπορούσε απομακρυσμένα να αλλάζει κανάλι στον δέκτη...  Βέβαια στο τέλος μπορεί να πληρώσει περισσότερα από το να πάρει απλά μια ακόμη δορυφορική κεραία και να πάρει το δέκτη μαζί του στις διακοπές! :)

• Like 1
Δημοσ.

Stream μόνο ένα κανάλι πώς κάνω;και μετά,ποιά είναι η συσκευή για το remote;θα το δοκίμαζα,αν έπαιζε σε vdsl σύνδεση..

Το cosmote tv go το έχω,επειδή είμαι πελάτης και της cosmote tv.επειδή ίντερνετ έχω από τη nova,δε μπορώ καν να το χρησιμοποιήσω,παρά μόνο στο κινητό.ούτε καν στο ipad.έχει ένα κάρο περιορισμούς..

Δημοσ.

Slingbox...προφανως θελει ινετ κ στα 2 μερη..

Βεβαια αυτο δεν χρειαζεται γιατι εφοσον εχεις νοβα εχεις και novago αλλα μονο σε κινητα ταμπλετ λαπτοπ googlare

Δημοσ.

Φίλε kage,μόλις ανέβασα αγγελία..ευχαριστώ πολύ!

Το novago έχει ελάχιστα κανάλια..το σκέφτομαι σαν εναλλακτική φυσικά..αν και αν καταφέρω να κάνω αυτό που λέμε,μπορώ πχ να δω τους αγώνες κατευθείαν στην τηλεόραση,ενώ το novago κόβει τις εξόδους του laptop..

Δημοσ.

Αν θελεις νοβαγκοου σε τηλεοραση τοτε να παρεις αυτο και θα βλεπεις τελεια ακομη και σε 60αρα

925815817s.jpg

Του εχω περάσει μεσα novago. cosmote go. netflix και εχω τον απόλυτο σινεμα μαζι μου σε όποιο σπιτι και να βρίσκομαι , είτε στην Αθηνα σε φίλους, ειτε στο εξοχικό επαρχία , φτάνει να εχω ιντερνετ !

υγ

να σε ενδιαφερει η αναλυση σε αυτο που βλεπεις τοτε δωσε βαση σε αυτο που γραφουν  στο singbox

Που μειονεκτεί σε σχέση με την κανονικη λήψη ?

Η εικόνα , αν και εξαιρετική , δεν είναι της ίδιας ποιότητας. Δεύτερον υπάρχει μια καθυστέρηση 2 περίπου δευτερολέπτων στον τηλεχειρισμό από υπολογιστή , ενώ στον τηλεχειρισμό από media player η καθυστέρηση μπορεί να φτάσει και τα 5 δευτερόλεπτα.

Ποια είναι η ανάλυση της εικόνας όταν κάνω live streaming από media player κατευθείαν σε TV ?

640 x 480 σε better quality , 640 x 240 σε good quality

Sτο στικακι η ανάλυση ειναι 1080, βέβαια μέχρι 720 θα βλέπεις απο οτε κ νοβα αλλα και παλι καμία σχέση με το 640 x 480

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...