niksor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Αγόρασα κάτι μεταχειρισμένο από το ebay.de από έναν πωλητή με 84482 feedback , ήτανε ελαττωματικό στο προϊόν και υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής σε έναν μηνα, στην βδομάδα του το έστειλα πίσω με ταχυδρομείο ( θέλει το πολύ 3-4 μέρες να το παραλάβει) και εδώ και 7 εργάσιμες μέρες που έχουν περάσει του στέλνω μήνυμα τι έχει γίνει και δεν απαντάει. Απλά να ρωτήσω μην το αφήσω και περνάνε έτσι οι μέρες και στο τέλος μου πεί πέρασε ο μήνας. Ξέρω γω , δεν έχω ιδέα , πρωτη φόρα επιστρέφω κάτι. Μην την πατήσω, 200 ευρώ κόστιζε το προιόν.
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Έκανες τις απαραίτητες ενέργειες πρίν να ενημερώσεις το ebay και το paypal που έκανες την πληρωμή ?
moutsa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Για να κάνεις επιστροφή χρειάζεται να κάνεις κάποιες ενέργειες μέσα από την σελίδα του ebay. Τις έκανες η έστειλες το πακετο έτσι χύμα?
Ghost_Rider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πρωτη φορα την επαθε οποτε δεν εχει ιδεα απο επιστροφες
niksor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Nαι έκανα τις ενέργιες απο το ebay πρώτα. Μου είπε ο πωλητής τι να πατήσω ακριβώς. Στο ιστορικό μου ότι έχω αγοράσει αυτό πήγε αυτόματα στις επιστροφές.
georgep800 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Nαι έκανα τις ενέργιες απο το ebay πρώτα. Μου είπε ο πωλητής τι να πατήσω ακριβώς. Στο ιστορικό μου ότι έχω αγοράσει αυτό πήγε αυτόματα στις επιστροφές. Το έστειλες με tracking number?
niksor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εκτυπωσα κατι που μου είπε ο πωλητης και το κόλησα επάνω στο πακέτο επιστροφής . Είχε την διευθυνσή μου την δικία του και κάτι άλλα, ειπα στο τέλος πόσο κάνει να το πληρώσω και μου ειπε οτι πλήρωνει ο παραλήπτης όταν έχει κάτι τέτοιο.
web_assasin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ανοιξε ενα case για να τον ξυπνησεις,μαλλον κοιμαται.
niksor Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Απάντησε , είπε τα έβαλε σήμερα. Αύριο θα τα δώ στον λογαριασμό μου. Ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα