Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εστω και με αυτό τον τρόπο χαίρομαι λιγάκι που έγινε η ιδέα μου πράξη. 

Όχι για να στο χαλάσω αλλά για να σε προσγειώσω, όλοι είχαμε, έχουμε και μάλλον θα έχουμε ιδέες που κάποια στιγμή τις είδαμε υλοποιημένες και σκεφτήκαμε "φτου γαμώτο, αν...".

Άσχετα αν οι ιδέες αυτές αφορούσαν κατασκευαστική/επιστημονική καινοτομία, ένα νέο ανέκδοτο ή ατάκα ή τους νικητήριους αριθμούς στο τζόκερ.

Πιο ρεαλιστική και ειλικρινής σκέψη βέβαια μπορεί να μας οδηγήσει είτε στο ότι δεν είχαμε ποτέ τα φόντα να το υλοποιήσουμε (πχ "ρε συ σκέφτομαι μια χρονομηχανή") είτε ότι μπορεί να μην ήταν καν πρωτότυπη σκέψη αλλά κάτι που είχαμε δει/ακούσει κάπου χωρίς να του δώσουμε σημασία και απλά ζούσε στο υποσυνείδητό μας.

Anyway αφού το υπογραμμισμένο σου "βγάζει" κάτι θετικό, κράτα το και συνέχισε τη ζωή σου.

Δημοσ.

Μουντζοθηκες; Η ιδέα σου δεν είχε απαιτήσεις, μέγα βλακεία που την παρατησες.

Υγ κάποιος έπρεπε να το γρ;ψει

• Like 1
Δημοσ.

Το 2014 είδα κατά τύχη τον διαγωνισμό καινοτομίας της Εθνικής ...

Κάθισα και έγραψα τις προτάσεις μου για μια εφαρμογή σύνθετη με αρκετές παραμέτρους και φιλική προς τον χρήστη όπου θα μπορούσε να δίνει στίγμα μέσω κινητού η υπολογιστή και να αναφέρει το πρόβλημα της πόλης η του χωριού του..

Δεν ειχα φτιάξει κάτι χειροπιαστό, μόνο προτάσεις έκανα και τους τις έστειλα. Μετά τα ξαναπαράτησα

Χμμμ, θα μου επιτρέψεις να σε προσγειώσω λιγάκι?

Πολλοί από εμάς, έχουμε "ονειρευτεί" να φτιάξουμε κάτι ή να παράγουμε κάτι και να γίνουμε εύκολα διάσημοι, ή σχετικά πλούσιοι ή κάτι άλλο. Αυτό το όνειρο σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει πραγματοποιηθεί. Και τώρα ξέρω το λόγο. Η σκέψη του "εύκολα" είναι το κλειδί. Γενικά σχεδόν τίποτα δεν είναι εύκολο, αν ήταν θα το είχαν βρει και άλλοι. Αντίθετα λοιπόν το κίνητρό μας δεν θα πρέπει να είναι μια εύκολη επιτυχία, αλλά η ομορφιά και η χαρά του να ζήσουμε και να κάνουμε κάτι. Τότε έχουμε το κουράγιο και τη διάθεση να συνεχίσουμε για αρκετό καιρό, με κόπο, και να λύσουμε τα προβλήματα που θα προκύψουν, γιατί είναι κάτι που μας αρέσει. Έτσι, σκέφτομαι, ότι το σημαντικότερο είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν με ανθρώπους που μας αρέσουν.

Δημοσ.

Οταν συνταξιοδοτηθουν και αποχωρησουν απο την παραγωγικη λειτουργια της χωρας, οι σαπιες γενιες του `50,`60,`70,`80, τοτε "ίσως" εκμορντενιστει/εκσυγχρονιστει η χωρα στον τροπο σκεψης, στη λειτουργια του κρατους, στο επιπεδο της ρατσας. Λυπαμαι για τη διαπιστωση, αλλα αυτοι μας κρατουν στον πατο της ευρώπης.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Δημόσια Διοιίκησης με τα μεγάλα-ηλικιωμένα άτομα.

Πάω στο ΙΚΑ της περιοχής μου.Μία ουρά 20 και βάλε ατόμων.Στον υπολογιστή μία κυρία αρκετά μεγάλης ηλικίας να πληκτρολογεί

με το δείκτη του δεξιού της χεριού,να κάνει λάθος να ξαναπληκτρολογεί και να έχει σπάσει τα νεύρα όλων.

Μία εικοσάχρονη γνώστρια θα είχε ξεκάνει την ουρά στο άψε σβήσε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...