Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω μία πολύ μικρή χάρη.

Δεν το λες και μικρη χαρη αυτο που ζητας παντως...

Για την ακριβεια ζητας να παιξει το κεφαλι του, απλως για να ικανοποιησεις την περιεργεια σου και να μαθεις ποιο πιτσιρικι σε τρολλαρει στο κινητο...

Δημοσ.

Προσπάθησα να σου στείλω πμ και μου λεει ότι έχεις επιλεξει να μην δεχεσαι προσωπικα μηνυματα.

Δημοσ.

Μικρή χάρη είναι μία αναζήτηση θα κάνει.

Οι αναζητήσεις ονομάτων, τηλεφωνικών κλήσεων, και συνδρομητικών αριθμών εντος των εταιρειών απο εξουσιοδοτημένους υπάλληλους καταγράφονται σε βάσεις δεδομένων μαζι με τον αριθμό του εντύπου με το οποίο ζητήθηκε η πληροφορία.

Δημοσ.

Μικρή χάρη είναι μία αναζήτηση θα κάνει.

Παραβιαση προσωπικων δεδομενων ειναι αυτο που ζητας να κανει κι αν δεν απατωμαι προκειται για κακουργημα.

Το αν εσυ ολο αυτο το βλεπεις ως μικρη χαρη ή ως "ενα απλο search" ειναι αλλο ζητημα. Υπαρχουν προβλεπομενοι και νομιμοι τροποι για περιπτωσεις σαν αυτη που αναφερεις. Θεωρω πως αν ηταν κατι σοβαρο ηδη θα το ειχες προχωρησει αναλογως. Ενω λοιπον το ζητημα δεν ειναι σοβαρο, ζητας απο καποιο ατομο να προσφερθει για να κανει για λογαριασμο σου πολυ σοβαρες και παρανομες πραξεις...

• Like 2
Δημοσ.

Προσπάθησα να σου στείλω πμ και μου λεει ότι έχεις επιλεξει να μην δεχεσαι προσωπικα μηνυματα.

απλα και εκει θα σου ελεγα οτι ΔΕΝ ΓΙ ΝΕ ΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!

θεούλης ε ??? :P

• Like 2
Δημοσ.

Παραβιαση προσωπικων δεδομενων ειναι αυτο που ζητας να κανει κι αν δεν απατωμαι προκειται για κακουργημα.

Το αν εσυ ολο αυτο το βλεπεις ως μικρη χαρη ή ως "ενα απλο search" ειναι αλλο ζητημα. Υπαρχουν προβλεπομενοι και νομιμοι τροποι για περιπτωσεις σαν αυτη που αναφερεις. Θεωρω πως αν ηταν κατι σοβαρο ηδη θα το ειχες προχωρησει αναλογως. Ενω λοιπον το ζητημα δεν ειναι σοβαρο, ζητας απο καποιο ατομο να προσφερθει για να κανει για λογαριασμο σου πολυ σοβαρες και παρανομες πραξεις...

Δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων το κάνει κάποιος μία αναζήτηση σε ένα νούμερο.

Πλοτ τουιστ,ο ts θελει να μαθει αν  θα μπορεσουν να βρουν το τηλεφωνο του ευκολα.

Ξέρω πολύ καλά αν μπορεί κάποιος να βρει το τηλεφωνό μου εύκολα και σε παρακαλώ μην απαντάς διότι σε κάθε τέτοιο topic τα ίδια λες στο τέλος και χωρίς πραγματικά να βοηθάς κανέναν οπότε σε παρακαλώ μην απαντάς εσύ αφού όπως φαίνεται δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις με σκοπό να βοηθήσεις τον άλλον.

απλα και εκει θα σου ελεγα οτι ΔΕΝ ΓΙ ΝΕ ΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!

θεούλης ε ??? :P

Γίνεται φίλε μου ότι γίνεται γίνεται άμα θέλεις όλα γίνονται.

Για να μην κουράζω όμως βρήκα τελικά σε ποιόν ανήκει το συγκεκριμένο νούμερο όποτε το θέμα λήγει εδώ και μπορεί να κλειδώσει το topic.

Σας ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε για την βοηθειά σας.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων το κάνει κάποιος μία αναζήτηση σε ένα νούμερο.

Αυτό το λες γνωρίζοντας το νόμο ή εκφράζεις ευσεβείς πόθους; Άσε με να μαντέψω...

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα π βρηκες σε ποιον ανηκει τι θα κανεις;

Ετσι απο περιεργια γ πες...

Κ μετα ας κλειδωσει.

Θα τον πάρω και θα του μιλήσω ανοιχτά θα του πω ότι ξέρω ποιός έιναι και ότι αν δεν σταματήσει θα γίνει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του στον εισαγγελέα.

Αυτό το λες γνωρίζοντας το νόμο ή εκφράζεις ευσεβείς πόθους; Άσε με να μαντέψω...

Γνωρίζοντας τον νόμο γιατί εδώ στο 11888.gr είναι ο κατάλογος του ΟΤΕ δημόσια στο internet και μπορείς να βρεις όποιον θέλεις χωρίς την συγκαταθεσή του και αυτό δεν αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δημοσ.

Θα τον πάρω και θα του μιλήσω ανοιχτά θα του πω ότι ξέρω ποιός έιναι και ότι αν δεν σταματήσει θα γίνει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του στον εισαγγελέα.

Γνωρίζοντας τον νόμο γιατί εδώ στο 11888.gr είναι ο κατάλογος του ΟΤΕ δημόσια στο internet και μπορείς να βρεις όποιον θέλεις χωρίς την συγκαταθεσή του και αυτό δεν αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

υπάρχει μια διαφορά πως για να είναι τα τηλέφωνα εκεί έχει δώσει ηδη ο κάτοχος άδεια.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...