Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρωστανε* αλλα απο οτι καταλαβαινω οι 4 γραμμες αναλυουν το τωρα και οχι το πριν.στην χειροτερη περιπτωση θα παρω την ευδαπ να ρωτησω

Δημοσ.

ενα σπιτι αφορουν.πριν δεν μου ειπες οτι εχει 4 γραμμες επειδη περασαν τα 50 κυβικα σε καταναλωση?λαθος καταλαβα?

Βασικά σου απάντησα έτσι χωρίς να έχω προσέξει τι γράφει η τρίτη και η τέταρτη γραμμή, είδα μόνο τις δύο πρώτες και υπέθεσα πως η τρίτη και η τέταρτη θα αναφέρονταν σε κλίμακες μεγαλύτερης χρέωσης.

Τώρα που μας έδειξες ολόκληρο το λογαριασμό, νομίζω πως κατάλαβα τι έχει γίνει. Ο λογαριασμός ΕΥΔΑΠ κανονικά εκδίδεται κάθε 90 ημέρες, αλλά ο συγκεκριμένος - δεν ξέρω το λόγο - αφορά κατανάλωση 105 ημερών, συνεπώς "μοίρασαν" την κατανάλωση για να μην χρεωθείς αδίκως κάποια κυβικά σε μεγαλύτερη από ότι θα έπρεπε κλίμακα.

Δημοσ.

Βασικά σου απάντησα έτσι χωρίς να έχω προσέξει τι γράφει η τρίτη και η τέταρτη γραμμή, είδα μόνο τις δύο πρώτες και υπέθεσα πως η τρίτη και η τέταρτη θα αναφέρονταν σε κλίμακες μεγαλύτερης χρέωσης.

Τώρα που μας έδειξες ολόκληρο το λογαριασμό, νομίζω πως κατάλαβα τι έχει γίνει. Ο λογαριασμός ΕΥΔΑΠ κανονικά εκδίδεται κάθε 90 ημέρες, αλλά ο συγκεκριμένος - δεν ξέρω το λόγο - αφορά κατανάλωση 105 ημερών, συνεπώς "μοίρασαν" την κατανάλωση για να μην χρεωθείς αδίκως κάποια κυβικά σε μεγαλύτερη από ότι θα έπρεπε κλίμακα.

Ούτε αυτό διακιολογει τη διαφορά των κυβικών στη πρώτη κλίμακα

- η θα ήταν ίδια αν τις πρωτες 15 μέρες της επόμενης περιοδου τις τρεχανε με τον ίδιο τροπο

-ή θα μπορούσε να ήταν τα 15/90 αν τις κάνανε scale

Δημοσ.

Ούτε αυτό διακιολογει τη διαφορά των κυβικών στη πρώτη κλίμακα

- η θα ήταν ίδια αν τις πρωτες 15 μέρες της επόμενης περιοδου τις τρεχανε με τον ίδιο τροπο

-ή θα μπορούσε να ήταν τα 15/90 αν τις κάνανε scale

Δεν ξέρω, ίσως να μην έγινε αναλογικά καταμερισμός, αλλά να έχουν μπει πραγματικές καταναλώσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να δικαιολογεί αυτό το "μοίρασμα", ας ρωτήσει στην ΕΥΔΑΠ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...