MessatsuRoku Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Να φανταστω ειναι DHL? Αυτα περνανε τελωνειο η εχουν πληρωμενους φορους? Ακουω πολλα ατομα εδω να λετε οτι περνανει και αλλα οτι δεν
newsformobiles Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αυτόν τον τρόπο αποστολής, που τον είδες? Αν τον είδες στο Banggood, είναι η τριγωνική του. Για αλλού δεν ξέρω, αλλά DHL δεν είναι σίγουρα.
MessatsuRoku Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Αυτόν τον τρόπο αποστολής, που τον είδες? Αν τον είδες στο Banggood, είναι η τριγωνική του. Για αλλού δεν ξέρω, αλλά DHL δεν είναι σίγουρα.
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Dhl και λοιπα κουριερ περνανε τελωνειο 99.99999% Μην ρισκαρετε σε τετοια.
zananiro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αν είναι από Banggood είσαι ΟΚ γιατί όπως αναφέρθηκε θα έρθει από Ευρώπη. Από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί ζήτα διευκρινήσεις γιατί ειδάλλως μπορεί να έχεις το τελωνείο στο τσεπάκι σου. 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αν ερθει απο ευρωπαικη αποθηκη οκ αλλα προσοχη. Κανε ερωτηση πριν ριξεις παραγγελια.
j2k Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω και εγω το ιδιο ερωτημα απο banggood / direct priority mail και τι παιζει με το τελωνειο θα περασει η οχι? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2017 από j2k
leo066 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Έχει ήδη απαντηθεί, όχι, δεν πληρώνεις Εχω και εγω το ιδιο ερωτημα απο banggood / direct priority mail και τι παιζει με το τελωνειο θα περασει η οχι? 1
j2k Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 δηλαδη αυτο παει ολλανδια και του αλλαζουνε εκει συσκευασια και βγαζουνε οτιδηποτε εχει σχεση με κινα?
leo066 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω τι κάνουν αλλά στο πακέτο δεν αναφέρεται πουθενά η Κίνα, ούτε στο τρακινγκ δηλαδη αυτο παει ολλανδια και του αλλαζουνε εκει συσκευασια και βγαζουνε οτιδηποτε εχει σχεση με κινα?
zananiro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 δηλαδη αυτο παει ολλανδια και του αλλαζουνε εκει συσκευασια και βγαζουνε οτιδηποτε εχει σχεση με κινα? Απ όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα το πακεταρουνε ξανά Ολλανδία.
PapadomanGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, πήρα κι εγώ με Priority Direct Mail από Gearbest. Παίζει να υπάρχει διαφορά από του Banggood και όντως να μου έρθει το χαρτάκι απτο τελωνείο; 🤔
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, PapadomanGR είπε Καλησπέρα, πήρα κι εγώ με Priority Direct Mail από Gearbest. Παίζει να υπάρχει διαφορά από του Banggood και όντως να μου έρθει το χαρτάκι απτο τελωνείο; 🤔 Ναι παίζει. Από GB προτιμάμαι belgium post. Αν σου έρθει χαρτάκι μιλάς με το GB για refund.
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, PapadomanGR είπε Καλησπέρα, πήρα κι εγώ με Priority Direct Mail από Gearbest. Παίζει να υπάρχει διαφορά από του Banggood και όντως να μου έρθει το χαρτάκι απτο τελωνείο; 🤔 Τεράστια. Αυτό απο το bangod είναι καραδοκιμασμενη ασφαλής μεθοδος, με του gearbest ειναι "αναλογα που φυσά ο άνεμος". Αν δεν θες να πάρεις απο banggd κανε αυτό που σου ειπε ο μακιαβελι και για το refund στο τελωνειο κρατα μικρο καλαθι και πολύ κουράγιο
PapadomanGR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Ναι παίζει. Από GB προτιμάμαι belgium post. Αν σου έρθει χαρτάκι μιλάς με το GB για refund. Δεν είχε κάτι που να λέει ξεκάθαρα Belgium Post, είχε μόνο Air Mail Registered και Priority Mail, τίποτα άλλο δυστυχώς. Τέλεια, για το προηγούμενο κινητό αγορασμένο 110€ μου ηρθε 65€ τελωνειο, για να δουμε για το τωρινο που ειναι κλωνος S8. Θα μου το κοστολογησουν κανα 300αρι απο 120 που το πηρα; :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα