BlueBlade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Για να το πάμε από την αρχή, αυτοί που νοικιάζουν τον χώρο τι υπηκοότητα έχουν. Γιατί από την στιγμή που λες "Βάζει μέσα όποιον βρει" αμφιβάλλω αν μιλάμε για Έλληνες με τα απαραίτητα έγγραφα. Επίσης, μάθε αν πήρε άδεια για να χτίσει πάνω στην ταράτσα, κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι απαιτεί άδεια από την πολεοδομία. Αν δεν έχει πάρει άδεια, τράβα του μια καταγγελία να τσούζει ο κώλος του από το πρόστιμο κάτι χρόνια. Edit: Δεν είδα ότι διευκρίνισες το γεγονός ότι βάζει αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά, δοκίμασε να πατήσεις πάνω σε αυτό μήπως μπορέσεις να κάνεις κάτι. Δεν ξέρω αν τα καταφέρεις βέβαια γιατί αυτό είναι κάτι συνηθισμένο και σχεδόν ποτέ δεν γίνεται κάτι. Παρεμπίπτοντος, οι ένοικοι υπάρχει περίπτωση να είναι ρομα; Αν είναι, να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με τεράστια προσοχή. ΥΓ, τόσο χάλι έχει γίνει η αγαπητή Σαρωνίδα που πέρναγα τα παιδικά μου χρόνια; Δεν θυμάμαι τέτοια κατάσταση εγώ. 5
green gordon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Britgreek σε συναγωνιζομαι ευκολα σε γκαντεμια στους γειτονες διαχρονικα. Ενημερωσε μας τι γινεται για να ξερουμε κ εμεις. 1
BritGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Για να το πάμε από την αρχή, αυτοί που νοικιάζουν τον χώρο τι υπηκοότητα έχουν. Γιατί από την στιγμή που λες "Βάζει μέσα όποιον βρει" αμφιβάλλω αν μιλάμε για Έλληνες με τα απαραίτητα έγγραφα. Επίσης, μάθε αν πήρε άδεια για να χτίσει πάνω στην ταράτσα, κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι απαιτεί άδεια από την πολεοδομία. Αν δεν έχει πάρει άδεια, τράβα του μια καταγγελία να τσούζει ο κώλος του από το πρόστιμο κάτι χρόνια. Edit: Δεν είδα ότι διευκρίνισες το γεγονός ότι βάζει αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά, δοκίμασε να πατήσεις πάνω σε αυτό μήπως μπορέσεις να κάνεις κάτι. Δεν ξέρω αν τα καταφέρεις βέβαια γιατί αυτό είναι κάτι συνηθισμένο και σχεδόν ποτέ δεν γίνεται κάτι. Παρεμπίπτοντος, οι ένοικοι υπάρχει περίπτωση να είναι ρομα; Αν είναι, να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με τεράστια προσοχή. ΥΓ, τόσο χάλι έχει γίνει η αγαπητή Σαρωνίδα που πέρναγα τα παιδικά μου χρόνια; Δεν θυμάμαι τέτοια κατάσταση εγώ. Έχει άδεια από την πολεοδομία και το έχει τακτοποιήσει. Αλλά έχει πάρει και όλη την ταράτσα ως αυλή του. Στην πολυκατοικία δεν εμφανίζεται ποτέ. Χαρτιά δεν ξέρω αν έχουν οι αλλοδαποί. Είναι από γειτονική χώρα, πάντα την ίδια. Ενοικιαστήριο δεν πρέπει να κάνει, γιατί οι ένοικοι αλλάζουν συνέχεια. Ανά μερικούς μήνες. Ας πούμε η οικογένεια που μένει τώρα, ήταν εδώ πέρυσι, πάλι για μερικούς μήνες. Το θέμα με την υπέροχη Σαρωνίδα λύθηκε, όπως έγραψα. Το σπίτι είναι στα νότια προάστια σε πολύ κεντρικό σημείο. Ο διαχειριστής μου είπε στα ίσια ότι δεν τον αφορά ποιος μένει και τι κάνει, και να μην τον απασχολούμε με τέτοια θέματα. Μόνο για κοινόχρηστα και πετρέλαιο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στην πολυκατοικία μας υπάρχει ένα δώμα στην ταράτσα, το οποίο ο ιδιοκτήτης επέκτεινε, κάνοντας κατάληψη της μισής ταράτσας, και χρησιμοποιώντας την υπόλοιπη αποκλειστικά. Στην πολυκατοικία δεν μιλά κανείς γιατί φοβούνται, αλλά στο δικό μου σπίτι που είναι ακριβώς από κάτω εμείς υποφέρουμε. Ο ιδιοκτήτης το νοικιάζει χωρίς πολλά πολλά σε όποιους βρει κάθε λίγο και λιγάκι, και οι τελευταίοι που ήρθαν τώρα, οικογένεια, γκρεμίζουν από θόρυβο το σύμπαν. Το αποκορύφωμα είναι ότι ΚΑΘΕ βράδυ ανάβουν κάρβουνα, και πετάνε ότι βρουν στη βεράντα μου, με αποτέλεσμα να είμαι στο σημείο να γίνουμε μπίλιες, γιατί η μπόχα δεν παλεύεται. Αφού τελειώσει το καθημερινό ψήσιμο, η κυρία που μένει, πέρνει το λάστιχο και κάνει τα πάντα μπάχαλο, και εμάς μαζί. Πέφτουν τα νερά στα κεφάλια μας. Της το λέμε, πετάει ένα ευγενέστατο συγγνώμη και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια. Ο σύζυγός της είναι βαρύς κι ασήκωτος και απλά αγριοκοιτάζει. Προφανώς στην ταράτσα δεν μπορούμε να πάμε ποτέ. Την έχουν κλειδωμένη. Σκεφτείτε ότι ο προηγούμενος είχε ξαμολημένο πίτμπουλ που φύλαγε την ταράτσα...Μίλησα στον διαχειριστή, και μου είπε "εγώ δεν κάνω τίποτα, δεν ασχολούμαι". Τι νόμιμα μέτρα υπάρχουν για να μην γίνεται αυτό γιατί δεν παλεύεται; Πραγματικά κάτι τέτοιες καταστάσεις διαβάζω και πιστεύω οτι η μόνη λύση για την επίλυση πολλών προβλημάτων στην Ελλάδα είναι είτε να πάρεις ένα καλάσνικοφ στο χέρι είτε να φύγεις στο εξωτερικό Ο διαχειριστής μου είπε στα ίσια ότι δεν τον αφορά ποιος μένει και τι κάνει, και να μην τον απασχολούμε με τέτοια θέματα. Μόνο για κοινόχρηστα και πετρέλαιο. Καλά πέστου οτι αν οι άλλοι προκαλέσουν φθορές σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας τι θα κάνει και ποιος θα τα πληρώσει. Τραγική η κατάσταση στην Ελλάδα είτε με την ανευθυνότητα ορισμένων και την προκλητικότητα άλλων που δεν φοβούνται τίποτα. 1
BlueBlade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Βασίλη τι νόμιζες, με κάτι τέτοιους καραγκιόζηδες καταστράφηκε το κέντρο της Αθήνας όπως καταστρέφονται και άλλες περιοχές με την πάροδο των χρόνων. Νοικιάζουν αβέρτα παράνομα στον κάθε τριτοκοσμικό απλά για να βγάλουν κάποιο έξτρα ευρώ, οι υπόλοιποι που θα πληρώσουν τα σπασμένα από την συνεχόμενη φασαρία να πάνε να γ*μηθούνε. Αυτό βέβαια γίνεται γιατί δεν λειτουργεί το κράτος, γιατί αν ο ιδιοκτήτης έτρωγε μερικές χήνες ευρώ πρόστιμο τότε θα ήταν διαφορετική η κατάσταση. Επίσης, όπως είναι λογικό, σε ολόκληρη την πολιτισμένη Ευρώπη δεν παίζουν τέτοια σενάρια και οι ποινές πονάνε, από το πρόστιμο που τρώει ο ιδιοκτήτης μέχρι και το να μπουκάρει η Αστυνομία στο σπίτι για συλλήψεις.
apostol1s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Φίλε τίποτα δεν μπορείς να κανεις.εαν ψάχνεις για νόμιμα μέτρα θα τους πληρώνεις συνεχώς και άκρη δεν θα βγάλεις.οσο πληρώνουν ενοίκιο ειναι οκ απο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Η γνώμη μου ειναι να μην ασχοληθείς καθολου,γιατι δεν ξερεις πως θα αντιδράσουν.λειτουργουν με τι λογικη οτι πληρώνουμε ενοίκιο και κάνουμε οτι θελουμε σπίτι μας.
τότε τι κρίμα Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ρε παιδιά, δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται να μιλάμε για πολυκατοικία αφού έχουν διαμερίσματα διαφορετικοί άνιρωποι και να έχει κάποιος δικό του το δώμα. Εγώ ξέρω ότι μπορεί να έχεις ένα διαμέρισμα, δύο, τρία, οροφοδιαμέρισμα, αλλά το δώμα θα είναι ένας κοινόχρηστος χώρος, αφού αυτή είναι η χρησιμότητα του όταν χτίζεται. Και άντε είναι δικό του, όλη η ταράτσα πώς γίνεται να είναι δικιά του;
kage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Καποιοι εργολαβοι πουλαγαν και την ταρατσα για αποκλειστικη χρηση ή ενα μερος τους και μετα τρεχα γυρευε.. Δωμα ηταν καποτε πλεον απο το 2011 αμα πληρωσεις το κανεις νομιμο Τεσπα η ταρατσα υποθετω δεν εχει γυρω γυρω πεζουλι και αποχετευση λουκια και τρεχουν τα νερα? Υγειονομικο? Καταγγελιες για φοροδιαφυγη παιζει με εμειλ τηλ ,αλλοδαπων παιζει..αλλά..!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Όπως σου έχουν ήδη πει παραπάνω με το να ακολουθήσεις τη νόμιμη οδό δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα. Αντιθέτως, ερχόμενος σε αντιπαράθεση μαζί τους κινδυνεύεις να υποστεις παρενοχλησεις απο τις οποίες θα είσαι ουσιαστικά απροστατευτος, αφού καμία κρατική υπηρεσία δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου. Η σύγχρονη ζούγκλα της βορειοτερης χώρας της Αφρικής, οπου το μεγαλύτερο γαϊδούρι επικρατεί.
livefreeordie Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Με κακούς γείτονες έχω κι εγώ πολλές εμπειρίες. Καλή τύχη σου εύχομαι γιατί δυστυχώς δύσκολα βρίσκεται κάποια λύση πέρα απο το να σηκώνεσαι ο ίδιος και να φεύγεις. Έχουμε έλλειψη παιδείας εδώ πέρα μεγάλη κι ότι δεν καίει τον δικό μας κωλο δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. 4
tzizzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 ρε παιδια ολα αυτα με χρηση ταρατσας / κοινοχρηστων χωρων κτλ δεν αναφερονται στο καταστατικο? πανω σε αυτο δε θα πρεπει να πατησει και ο αρχικος ποστερ? δε μπορει ο αλλος που ειναι στο δωμα να χρησιμοποιει ολη την ταρατσα. στο καταστατικο αναφερονται ολα αυτα μετα απο γενικη συνελευση
Getta Robo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Φιλε.Μην ακους την εξυπναδα του καθενος εξω απο τον χορο.Προσπαθησε να βρεις ειρηνικη λυση, γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου.Απο γδαρμενα-σπασμενα αυτοκινητα, μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις.Καλημερα του λες του αλλου, αι- γ@μησου σου λεει.Προσπαθησε να βρεις τον ιδιοκτητη. Ο BritGreek γραφει πως προσπαθησε ηδη να το συζητησει και βρει λυση αλλα ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει. Τι αλλο πιστευεις πως πρεπει να κανει; Δεν ειμαι ειρωνικος, ρωταω τι πιστευεις πως πρεπει να κανει.
toyo73 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Υπομονη.Οπως εκανα και κανω εγω με τα ανηψακι μου, που ειναι απο πανω και παιζει σε ξυλινο πατωμα.Ξερεις σε οικογενειακη οικοδομη ειναι πιο λεπτες η γραμμες.Μια κουβεντα παραπανω και διαλυονται σχεσεις για χρονια.Διαφορετικα η τρεχει δικαστικος, εξοδα αγνχος κτλ. η χτυπαει πορτες και το παιζει Conor McGregor
tzizzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δεν ειμαι ειρωνικος, ρωταω τι πιστευεις πως πρεπει να κανει. 200 ευρω σε 2 μπρατσωμενους για να πανε να πουν αυτοι το προβλημα στον ιδιοκτητη
web_assasin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Φίλε τίποτα δεν μπορείς να κανεις.εαν ψάχνεις για νόμιμα μέτρα θα τους πληρώνεις συνεχώς και άκρη δεν θα βγάλεις.οσο πληρώνουν ενοίκιο ειναι οκ απο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Η γνώμη μου ειναι να μην ασχοληθείς καθολου,γιατι δεν ξερεις πως θα αντιδράσουν.λειτουργουν με τι λογικη οτι πληρώνουμε ενοίκιο και κάνουμε οτι θελουμε σπίτι μας. Νατος ο ελληναρας. Πουθενα δεν ειναι οκ η ιστορια. Αλλα οκ,ας αδιαφορησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα