Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νατος ο ελληναρας.

Πουθενα δεν ειναι οκ η ιστορια.

Αλλα οκ,ας αδιαφορησουμε.

έχει ακόμη κανα 2 το τόπικ. Μάλλον θα είναι σαν τους από πάνω του ΒritGreek και αυτοί γι αυτό υποστηρίζουν αδράνεια κ αδιαφορία.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νατος ο ελληναρας.

Ενώ αυτό με τους μπρατσωμένους, κατευθείαν βγαλμένο από σαλόνι. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ενώ αυτό με τους μπρατσωμένους, κατευθείαν βγαλμένο από σαλόνι. :-D

Καλυτερο σαν ιδεα παντως,απο την τραγικη πραγματικοτητα του ελληναρα.

Τελευταια με αυτα που βλεπω,ζω και ακουω εχω αρχισει και κανω πολυ επικινδυνες σκεψεις,και ειλικρινα αρχιζω και με φοβαμαι..

Οποτε μη με ζοριζετε,για το καλο σας  :P !

Δημοσ.

ρε παιδια ολα αυτα με χρηση ταρατσας / κοινοχρηστων χωρων κτλ δεν αναφερονται στο καταστατικο?

πανω σε αυτο δε θα πρεπει να πατησει και ο αρχικος ποστερ? δε μπορει ο αλλος που ειναι στο δωμα να χρησιμοποιει ολη την ταρατσα. στο καταστατικο αναφερονται ολα αυτα μετα απο γενικη συνελευση

Αφού γράφει οτι ο διαχειριστής δεν ενδιαφέρεται και δεν ασχολείται..... το καταστατικό έχει νόημα όταν το παραβιάσει κάποιος ένοικος και οι υπόλοιποι του κάνουν παρατήρηση και εφόσον δεν συμμορφωθεί μπορούν να ξεκινήσουν νομικές ενέργειες, εδώ σου λέει βαριούνται/δεν θέλουν/αποφεύγουν ευθύνες οι υπόλοιποι ένοικοι, aka δικό σου πρόβλημα τι κάνει ο από πάνω κόψε τον λαιμό σου.

Δημοσ.

Αν υπήρχε τρόπος να λυθεί συναινετικα θα είχε ήδη γίνει. Νομικά η διαδικασία θα είναι περίπλοκη, ασύμφορη και αναποτελεσματικη. Αν κάποιος ενοχλείται απο το συγκεκριμένο αδιέξοδο φροντίζει να κάνει κάτι πριν γίνει η χώρα μπουρδελο, αλλιώς κάνει τον εαυτό βρώμικο και τα γουρούνια ευτυχισμένα.

• Moderators
Δημοσ.

Σορι μια, επειδη το ειχα παντα απορια γιατι το βλεπω να γραφεται ψιλοσυχνα εδω αλλα το εχω ακουσει και σαν concept στην πραγματικη ζωη.

Το "βρες 2 μπρατσωμενους/ασβερκους/γουατεβα", πως ακριβως το εχετε στο μυαλο σας και το προτεινετε ως legit συμβουλη σε ενα προβλημα? Φαση, πας στη Γερανιου το βραδυ, προσεγγιζεις εναν τυπο που "φαινεται να δερνει" και του λες "ψηνεσαι για μπιζνα"?

Οχι ειλικρινα, πως θεωρειτε πως ο μεσος χρηστης του ινσομνια  random τυπος εχει προσβαση σε κατι τετοιο, και πως το βλεπετε να ολοκληρωνεται ολο αυτο, σε στυλ "pleasure doing business with you"? :lol:

Ρητορικα τα παραπανω ε, δε θελω να χαλασω το νημα του Britgreek, απλα λεω...

• Like 7
Δημοσ.

Νατος ο ελληναρας.

εσυ τι προτεινεις δηλαδη?τι να κανει που ο αλλος βαζει καρβουνα για να ψησει η εχει σκυλι στην ταρατσα?τι περιεργο εγραψα που δεν μπορεις να καταλαβεις?

Δημοσ.

Πηγαίνεις (ή στέλνεις κάποιον) σε ένα establishment οπου οι συγκεκριμενοι προσφερουν τις υπηρεσίες τους και ζητάς να έρθεις σε επαφή. Αυτό αν δεν έχεις τέτοια άτομα στον ευρύτερο κύκλο σου. Εν πάση περιπτώσει είναι σχετικά εύκολο.

Δημοσ.

Το "βρες 2 μπρατσωμενους/ασβερκους/γουατεβα", πως ακριβως το εχετε στο μυαλο σας και το προτεινετε ως legit συμβουλη σε ενα προβλημα? Φαση, πας στη Γερανιου το βραδυ, προσεγγιζεις εναν τυπο που "φαινεται να δερνει" και του λες "ψηνεσαι για μπιζνα"?

Η Α.Κ.ΕΠ.Ο.Γ.* διαμαρτύρεται εντόνως. Είναι η τρίτη - τουλάχιστον - φορά που πέφτετε στο ίδιο παράπτωμα κύριε mod.

*

Αδελφότητα Κατοίκων και Επαγγελματιών Οδού Γερανίου

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερο σαν ιδεα παντως,απο την τραγικη πραγματικοτητα του ελληναρα.

Τελευταια με αυτα που βλεπω,ζω και ακουω εχω αρχισει και κανω πολυ επικινδυνες σκεψεις,και ειλικρινα αρχιζω και με φοβαμαι..

Οποτε μη με ζοριζετε,για το καλο σας   :P !

Kαλυτερη λυση η βια?Πρεπει να αναθεωρησεις καποια πραγματα μου φαινεται γιατι το να θεωρεις τη βια καλυτερη απο την απραξια ειναι προβλημα.

Δημοσ.

Σορι μια, επειδη το ειχα παντα απορια γιατι το βλεπω να γραφεται ψιλοσυχνα εδω αλλα το εχω ακουσει και σαν concept στην πραγματικη ζωη.

Οχι ειλικρινα, πως θεωρειτε πως ο μεσος χρηστης του ινσομνια  random τυπος εχει προσβαση σε κατι τετοιο, και πως το βλεπετε να ολοκληρωνεται ολο αυτο, σε στυλ "pleasure doing business with you"? :lol:

Ρητορικα τα παραπανω ε, δε θελω να χαλασω το νημα του Britgreek, απλα λεω...

Έχεις δίκιο, γενικά πρόσβαση σε φουσκωτούς μόνο από κυκλώματα μπράβων, κέντρα διασκέδασης κτλ. Μην πω αν είσαι άβγαλτος και προσπαθήσεις να βρεις τέτοια άτομα μπορεί εσύ να βρεθείς μπλεγμένος μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι σχετικά εύκολο να βρεις συνεργάτες του τύπου που αναφέρεται ο στορμ.

Βασικά, πήγαινε σε κανά καφενείο που παίζουν με χρήμα ή καμία λέσχη και θα σε βρουν.

Η συμφωνίες που γίνονται ειναι ξεκάθαρες, διότι πληρώνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του εργοδότη.

Ξέχασα, ολά αυτά τα έχω ακούσει. :)

Δημοσ.

Μακριά από φουσκωτούς εγώ. Το συγκεκριμένο δώμα που πλέον είναι σπίτι, έκλεισε τη βεράντα του και την έκανε δεύτερο δωμάτιο. Και το τακτοποίησε ο τύπος. Άρα, βεράντα του είναι όλη η υπόλοιπη ταράτσα. 

Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάλι ψήνουν. Όπως κάθε μέρα. Του μίλησα. Απάντηση "Δεν θα μου πεις εσύ πώς θα ταΐσω τα παιδιά μου". Δεν ψήνω μέσα στο σπίτι σου", και μετά με αγνόησε. Αγενέστατος αγριάνθρωπος, αλλά με οικογένεια μαζί του. 

Ο διαχειριστής είναι από κάτω. Και μας άκουσε. Του λέω "θα κάνεις τίποτα;" Απάντηση: "γιατί, απαγορεύεται να ψήνει;"

Μπλέξαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ξύλο μέχρι να μείνουν αναίσθητοι θέλουν αυτά τα καθίκια. Χωρίς υπερβολή. Για τον ιδιοκτήτη μιλάω, μην παρεξηγηθώ, οι ένοικοι δεν προκαλούν καμία έκπληξη, σε όλες τις γειτονικές μας χώρες μόνο τριτοκοσμικοί ζουν.

Κάτι που ξέχασα να σε ρωτήσω χτες, Πως γνωρίζεις ότι έχει πάρει άδεια για να χτίσει; Εγώ πολύ αμφιβάλλω πάντως. Πέρνα και μια βόλτα από το αστυνομικό σου τμήμα να ζητήσεις καμία συμβουλή, ξεκαθάρισε τους ότι δεν έχουν χαρτιά κ.τ.λ

Όσο για το ψήσιμο, ξέρω γνωστό που επειδή ψήνανε στο μπαλκόνι κάνανε παράπονα οι γείτονες και ήρθε το 100 για να τους ζητήσει να σταματήσουν. 

Δημοσ.

Ξύλο μέχρι να μείνουν αναίσθητοι θέλουν αυτά τα καθίκια. Χωρίς υπερβολή. Για τον ιδιοκτήτη μιλάω, μην παρεξηγηθώ, οι ένοικοι δεν προκαλούν καμία έκπληξη, σε όλες τις γειτονικές μας χώρες μόνο τριτοκοσμικοί ζουν.

Κάτι που ξέχασα να σε ρωτήσω χτες, Πως γνωρίζεις ότι έχει πάρει άδεια για να χτίσει; Εγώ πολύ αμφιβάλλω πάντως. Πέρνα και μια βόλτα από το αστυνομικό σου τμήμα να ζητήσεις καμία συμβουλή, ξεκαθάρισε τους ότι δεν έχουν χαρτιά κ.τ.λ

Όσο για το ψήσιμο, ξέρω γνωστό που επειδή ψήνανε στο μπαλκόνι κάνανε παράπονα οι γείτονες και ήρθε το 100 για να τους ζητήσει να σταματήσουν. 

Με ξύλο μπλέκεις εσύ ο ίδιος και δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Τον κυνηγήσαμε όταν έμενε ο ίδιος για το κλεισιμο της βεράντας του, γιατί το έχτισε μόνος του χωρίς να φέρει ούτε μάστορα, ούτε μηχανικό, και χωρίς να πάρει άδεια. Μέχρι για στατική επάρκεια ανησυχούσαμε γιατί έχτισε άλλο τόσο, έβαλε οροφή βαριά, κλπ. Το τακτοποίησε στην πολεοδομία. Και μάλλον ίσως μας τιμωρεί γι' αυτό. Έκτοτε, βάζει μόνο αλλοδαπούς με το μήνα ή για μερικούς μήνες. Οι συγκεκριμένοι έχουν χαρτιά, σιγουράκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...