Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες μπήκανε στο σπίτι μιας φίλης μου η οποία είχε συναγερμό και κάμερες

Τι γίνεται ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να ασφαλησεις το σπίτι σου;

Επίσης μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως καταφέρνουν να αδειάσουν ολόκληρο σπίτι,πως κουβάλησαν μια τηλεόραση 45ιντσες χώρις να τους δει κανείς και άλλα τόσα πράγματα

Δημοσ.

Αν σε βάλουν στο μάτι θα μπούνε και δεν μπορείς να κάνει και πολλά.

Κοίτα μπορεί και να τους είδαν, αλλά τι περιμένεις να κάνουν; Άντε στην καλύτερη θα πάρουν την αστυνομία και θα περιμένουν να έρθει, δεν φαντάζομαι να περίμενες να κατέβει κανένας και να αρχίσει να παίζει μπουνιές έτσι;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμμία προστασία αν σε βάλουν στο μάτι επαγγελματίες. Ολα ξεκλειδώνουν και όλα απενεργοποιύνται

Κατά τη γνώμη μου 

1. Το σημαντικότερο ειναι να μην είσαι μέσα όταν μπούν. 

2. Πράγματα μεγάλης αξιας και μικρου μεγέθους δεν τα αφήνεις στο σπιτι κατά το δυνατόν (ειδικά κοσμήματα κλπ)

3. Αναλογα  με την οικονομική κατάσταση μπορει καποιος να επενδυσει σε καλές πορτες ασφαλειας, συνεγερμους, IP  καμερες  κλπ. Θα βοηθήσουν στην περίπτωση του "ερασιτέχνη".  Θεωρώ ομως πολύ πιο αποδοτικό να επενδυσουμε 100 Ευρώ το χρόνο σε μια καλή ασφάλεια σπιτιού και περιεχομένου.  Το σπιτι της πεθεράς μου ειχε παραβιαστεί τον Αυγουστο του 2014 ενώ ελειπε και αποζημιωθηκε πλήρως από την ασφαλιστική για περιεχομενο και φθορες. (~8000 Ευρώ)

4. Για να μην σου κανουν το σπιτι μπαχαλα τελειως, βοηθάει να κρατάμε παλαιές μικρες ηλεκτρονικές συσκευές  έτσι ώστε ο κλέφτης που δεν εχει πολύ χρόνο στην διαθεσή του να βρει και να αφαιρεσει . Πχ παλαιά ταμπλετ ή κινητά τα οποία ειναι ο πρώτος και ευκολος στόχος λόγω portability (μαζι με κοσμηματα μετρητά και φωτογραφικές μηχανες). 

Δυστυχώς το φαινομενο εχει παρει μεγάλες διαστάσεις, πάνω από ολα προσοχή και ψυχραιμια..

Ένα ζευγαράκι από αυτά δεν αφήνει πολλούς να πλησιάσουν...

Ερασιτέχνες ναι, επαγγελματίες δύσκολο. Μου εχει πει αστυνομικος περιπτωση που εξουδετερώθηκαν με βολή αναισθητικής ένεσης απο ειδικό οπλο , 50 μέτρα μακρια..

• Like 1
Δημοσ.

Ερασιτέχνες ναι, επαγγελματίες δύσκολο. Μου εχει πει αστυνομικος περιπτωση που εξουδετερώθηκαν με βολή αναισθητικής ένεσης απο ειδικό οπλο , 50 μέτρα μακρια..

Αν είναι έξω ναι,εξουδετερώνεται εύκολα,αλλά ο σκύλος φυλάει σωστά μέσα στο σπίτι και όχι στην αυλή όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

Κανεις δεν μπαίνει μέσα όταν ξέρει ότι υπάρχουν δυο θηρία μέσα στο σπίτι που όμως δεν μπορεί να δει που είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ο επίδοξος είναι "επαγγελματίας" και έχει know-how, δύσκολα τη γλυτώνεις. Συν ότι αυξημένα μέτρα προστασίας ενδέχεται να δίνουν μεγαλύτερο στόχο (α, για να έχει συναγερμο/κάμερες αυτός, κάτι σημαντικό θα έχει να φυλάξει).

Πρόσφατα προσπάθησαν να μας παραβιάσουν το σπίτι, αλλά ευτυχώς αφ'ενός οι τύποι ήταν ερασιτέχνες, αφ'ετέρου τους πήραν χαμπάρι και την κοπάνησαν.

Το πιο σημαντικό είναι να μην είσαι μέσα, εκεί θα είναι τα δύσκολα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν ο επίδοξος είναι "επαγγελματίας" και έχει know-how, δύσκολα τη γλυτώνεις. Συν ότι αυξημένα μέτρα προστασίας ενδέχεται να δίνουν μεγαλύτερο στόχο (α, για να έχει συναγερμο/κάμερες αυτός, κάτι σημαντικό θα έχει να φυλάξει).

Πρόσφατα προσπάθησαν να μας παραβιάσουν το σπίτι, αλλά ευτυχώς αφ'ενός οι τύποι ήταν ερασιτέχνες, αφ'ετέρου τους πήραν χαμπάρι και την κοπάνησαν.

Το πιο σημαντικό είναι να μην είσαι μέσα, εκεί θα είναι τα δύσκολα...

Όντως ρε παιδιά άμα είσαι μέσα τι κάνεις

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές για κανένα όπλο αλλά απ όσο είδα έχει πολύ γραφειοκρατία και πολύ τρέξιμο

Δημοσ.

για να προστατευτεις μονο τα σκυλια ειναι.τωρα εαν μπουνε μεσα σπιτι τραβας οπλο και προσευχεσαι να μην ανταπωδωσουν και αυτοι με βαρυ οπλισμο καλασνικοφ κτλ

Δημοσ.

Άσε το όπλο. Ξέχνα το.

Είμαστε τόσο μπουρδέλο χώρα που θα σκοτώσεις τον ληστή και θα φας τα χρόνια σου στην φυλακή. Και αν είσαι πολύ τυχερός και δεν πας φυλακή θα πηγαίνεις από τον Εισαγγελέα στον Ανακριτή κτλ.

Έχουν γίνει πολλά τέτοια περιστατικά.

Απλά μην το σκέφτεσαι καν για όπλο, ο καλύτερος τρόπος προστασίας είναι ασφάλεια κλοπής και να εύχεσαι να μην τύχει να είσαι μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Εμείς:

- Έχουμε ασφάλεια κλοπής.

- Τα αντικείμενα με ιδιαίτερη συναισθηματική ή υλική αξία (κυρίως κοσμήματα) σε τράπεζα στη θυρίδα. Έτσι και αλλιώς δεν ασφαλίζονται.

Το μόνο που μας ανησυχεί και φοβόμαστε είναι να μην είμαστε μέσα. Αν συμβεί κάτι, έχουμε συμφωνήσει πως κανένας δεν κάνει εξυπνάδα, τους βοηθάμε που λέει ο λόγος και να κουβαλήσουν,

• Like 2
Δημοσ.

Τί όπλα και μαχαίρια ρε παιδιά; Στα χαρτιά και στο μπλα μπλα καλά τα λέμε, αλλά, τουλάχιστον εγώ, δεν έχω κάνει ούτε Στίβεν Σιγκαλ, ούτε ο Τιμωρός, να τους μπουμπουνιάσω :P

Όταν ο άλλος έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο αδιαφορίας, αναισθησίας και απελπισίας να μπει στο σπίτι σου, ούτε κουβέντα θα ήθελα να του πιάσω, να επικαλεστώ στη λογική του, ή να παίξουμε φάπες.

Δημοσ.

Φιλε μου  ο επαγγελματίας πριν μπεί εχει κάνει το homework του. Δεν μιλάμε για το Μπάμπη το "Σουγιά" εδώ ειναι σπείρες με σχεδον στρατιωτική εκπαίδευση. 

Για τα περι όπλων κλπ συμφωνώ με τον JohnTehGreek. Αν δεν εισαι καλά εκπαιδευμένος ειναι μεγάλο ρίσκο να τα χρησιμοποιήσεις εκτός βεβαια αν κυνδυνευει άμεσα η ζωή σου ή η ζωή της οικογένειάς σου. Και ο Θεός βοηθός καθότι στο κράτος τριμπ@@ρδ@λο που ζούμε έχεις περισσότερες πιθανότητες να καταδικαστείς εσύ παρά ο ληστής. 

Αν είναι έξω ναι,εξουδετερώνεται εύκολα,αλλά ο σκύλος φυλάει σωστά μέσα στο σπίτι και όχι στην αυλή όπως νομίζουν οι περισσότεροι.
Κανεις δεν μπαίνει μέσα όταν ξέρει ότι υπάρχουν δυο θηρία μέσα στο σπίτι που όμως δεν μπορεί να δει που είναι.

Δημοσ.

Φιλε μου  ο επαγγελματίας πριν μπεί εχει κάνει το homework του. Δεν μιλάμε για το Μπάμπη το "Σουγιά" εδώ ειναι σπείρες με σχεδον στρατιωτική εκπαίδευση. 

Διαφωνώ κάθετα.

Οι επαγγελματίες που λες είναι ελάχιστοι και δεν ασχολούνται με τους κοινούς θνητούς αλλά με τράπεζες,πολυτελη αυτοκίνητα και σπίτια πραγματικά πολύ πλουσίων ανθρώπων.

Ο συναγερμός και τα σκυλιά σε προστατεύουν από το 99% των διαρρηκτών και το άλλο 1% δεν ασχολείται με ανθρώπους που δεν έχουν πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Εκτός και αν θεωρούμαι επαγγελματίες με στρατιωτική εκπαίδευση σπείρες γυφτων που η μεγάλη καινοτομια τους είναι να βάζουν την σειρήνα του συναγερμού σε έναν κουβα με νερό και να έχουν έναν ασύρματο να ακούν ποτέ έρχεται η αστυνομία.

Εγώ σπείρες που να έχουν sniper rifles με αναισθητικα βελάκια και ικανότητες να χακάρουν από απόσταση συναγερμούς δεν άκουσει να χτυπάνε παρότι μένω σε μια καλή περιοχή που οι εισβολές σε σπίτια είναι πολύ συχνές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...